Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

as_ko napisał(a):
Jestem umówiona z Panią z Puław na dzisiaj na wizytę, ok. godziny 16-17.
Adres mam :)

Wspaniale,dziękuję:loveu:
Pani jest zainteresowana podpalana dziewczynką.

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Wspaniale,dziękuję:loveu:
Pani jest zainteresowana podpalana dziewczynką.

Czyli ogłoszę na razie dwie pozostałe. Napisz mi parę słów o charakterze każdej z nich. I też, czy zostają same, czy niszczą, czy załatwiają się na matę.

Posted

Czupa od Chupacabry mam nadzieję,że ją znacie i boicie się:diabloti:
Rozbrykana i bardzo sprawna, zawsze chce być pierwsza to ona (przynajmniej tak min się wydaje) zaczyna płakać jak je zostawiam( popłaczą niestety nie wiem kto i jak głośno:oops: przez pewien czas i zajmują się sobą.) Zabawowa jednak na rękach uspokaja się i docenia tego typu atrakcje.
Misia patysia zawsze w tyle, najdelikatniejsza z siostrzyczek. wstydliwa jednak po chwili i ona zaczyna się bawić. Uwielbia kolanka na których niemal natychmiast próbuje zasnąć.
Mają podkłady ale w związku z tym,że są 3 i biegają strasznie zdarza im się załatwić w innym miejscu, mam jednak wrażenie,że starają się docierać do podkładów.

Posted

MaDi napisał(a):
Czupa od Chupacabry mam nadzieję,że ją znacie i boicie się:diabloti:
Rozbrykana i bardzo sprawna, zawsze chce być pierwsza to ona (przynajmniej tak min się wydaje) zaczyna płakać jak je zostawiam( popłaczą niestety nie wiem kto i jak głośno:oops: przez pewien czas i zajmują się sobą.) Zabawowa jednak na rękach uspokaja się i docenia tego typu atrakcje.
Misia patysia zawsze w tyle, najdelikatniejsza z siostrzyczek. wstydliwa jednak po chwili i ona zaczyna się bawić. Uwielbia kolanka na których niemal natychmiast próbuje zasnąć.
Mają podkłady ale w związku z tym,że są 3 i biegają strasznie zdarza im się załatwić w innym miejscu, mam jednak wrażenie,że starają się docierać do podkładów.

Ok, zjem i je ogłoszę z Twoimi imionami ;)

Posted

Generalnie miałam wiele wątpliwości jak stamtąd wychodziłam. W ogóle jak zobaczyłam adres to od razu zadzwoniłam do Nellyduży żeby poszła ze mną na tą wizytę bo okolica nieciekawa. To co mnie najbardziej zniechęciło to to, że poprzedni pies Pani (ze schronu) został w dziwnych okolicznościach odebrany, bo wył w dzień i przeszkadzało to sąsiadom i pani go od tak oddała. W ogóle tego nie zrozumiałam. Po za tym Pani krzywiła się jak mówiłyśmy o sterylce, bo to pieska boli itd. więc obawiamy się że suni nie wysterylizuje. Pani ma niewielką wiedzę o psach, po za tym bardzo szczegółowo wypytywała nas o to co ile kosztuje...o ceny karmy, szczepień, wizyt u weta, sterylki itd. co przykuło naszą uwagę. Generalnie uważam że Pani chciałaby takiego wyidealizowanego pieska z którym nie będzie żadnych problemów. To tak w telegraficznym skrócie.

Posted

barbara.h napisał(a):
Faktycznie domek, taki sobie:p Wiem, wiem, że czas nagli, ale może warto poczekać?

a może wrzucić maluchy na lubelski Animals?

Pewnie,że poczekają ale nie ukrywam,że dobrze aby chociaż jedna znalazła jak najszybciej dom.
Jak możesz to wrzuć je tam.
Maluchy mają różne ogłoszenia ale i tak cisza...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha to raczej baki niż broda :evil_lol:

ależ one mają słodkie uszka takie maniunie :loveu: :lol:

To jest boczna broda:diabloti:
Martwię się, maluchy są już u mnie 2 tygodnie i zero konkretów.

Posted

Dostała maila o Cherry, tę podpalaną. Ktoś chciał ją na prezent urodzinowy, bez umowy i był bardzo zdziwiony, że odmówiłam - przecież taką łaskę wszyscy robią dogomaniakom, że psy od nich biorą...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dostała maila o Cherry, tę podpalaną. Ktoś chciał ją na prezent urodzinowy, bez umowy i był bardzo zdziwiony, że odmówiłam - przecież taką łaskę wszyscy robią dogomaniakom, że psy od nich biorą...

O matko i córko....
Ta podpalana dziewczyna robi furorę widzę...

Posted

ladySwallow napisał(a):

Czarna i podpalana pewnie miała robić za yorka...