MaDi Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Maluchy koncertują jak je zostawiam za główną prowodyrkę awantur piskowych mam czarną sunię z krótką sierścią. Quote
Agnieszka_K Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 MaDi napisał(a):Maluchy koncertują jak je zostawiam za główną prowodyrkę awantur piskowych mam czarną sunię z krótką sierścią. to swinka wietnamka tak się piłuje?:) obserwuje je cały czas i mam sentyment bo spod mojego rodzinnego Chełma są chomiki...:) mam nadzieję, że znajdą dobre domki! Quote
IVV Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 na dobranoc czy ktos moze im zrobic wydarzenie na FB ? Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 IVV napisał(a):na dobranoc czy ktos moze im zrobic wydarzenie na FB ? ??? Maleństwa przekupione:multi: Drą się już na cały dom "wracaj do nas":evil_lol: Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Agnieszka_K napisał(a):to swinka wietnamka tak się piłuje?:) obserwuje je cały czas i mam sentyment bo spod mojego rodzinnego Chełma są chomiki...:) mam nadzieję, że znajdą dobre domki! Świnka to główna awanturnica, później podpalana i wstydka ciągle grzeczna i na uboczu. Quote
muzzy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MaDi napisał(a):Drą się już na cały dom "wracaj do nas":evil_lol: A czy Mąż jest już uświadomiony co go czeka po powrocie do domu? :D:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 muzzy napisał(a):A czy Mąż jest już uświadomiony co go czeka po powrocie do domu? :D:evil_lol: Przyznałam się:evil_lol: Dzisiaj wraca jak dobrze pójdzie:eviltong: Quote
Agucha Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MaDi napisał(a):Szczeniaki zostały dzisiaj zabrane z pola w okolicy Chełma niestety suni prawdopodobnie ich mamy nie udało mi się złapać. O mateńko... dopiero zobaczyłam skąd one są zabrane :crazyeye: 24 lata mieszkałam w Chełmie.... Można wiedzieć skąd dokładnie? Agnieszka_K napisał(a):to swinka wietnamka tak się piłuje?:) obserwuje je cały czas i mam sentyment bo spod mojego rodzinnego Chełma są chomiki...:) mam nadzieję, że znajdą dobre domki! Spod Chełma mówisz? :lol: Czy my się nie znamy przypadkiem? ;) Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Agucha napisał(a):O mateńko... dopiero zobaczyłam skąd one są zabrane :crazyeye: 24 lata mieszkałam w Chełmie.... Można wiedzieć skąd dokładnie? Spod Chełma mówisz? :lol: Czy my się nie znamy przypadkiem? ;) Dokładnie Ruda Huta. Ja jestem z Lublina mój maż ma dziadków w Chełmie;) Quote
Agucha Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MaDi napisał(a):Dokładnie Ruda Huta. Ja jestem z Lublina mój maż ma dziadków w Chełmie;) Oj, z Rudej Huty nie znam nikogo. Jaki ten świat mały :lol: Maluchy są u Ciebie na tymczasie? :) Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Agucha']Oj, z Rudej Huty nie znam nikogo. Jaki ten świat mały :lol: Maluchy są u Ciebie na tymczasie? :) Są ale nie mogą być:( Szukam im innego miejsca. Specjalnie dla malawaszki staram się ując brodę ale nie mogę:mad:więc proszę bacznie porzyglądać się włoskom po boczkach i koziej brodzie. Quote
LadyS Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nadal nikt nie dzwoni? W sumie jest środek tygodnia, więc nie ma na co liczyć, ale może? Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ladySwallow napisał(a):Nadal nikt nie dzwoni? W sumie jest środek tygodnia, więc nie ma na co liczyć, ale może? Dzwoniły 2 osoby Pan ze Śląska jak usłyszał,że są w Lublinie szybko zrezygnował i Pani ale nie chciała sterylki. Quote
lucySxy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Fajne sa! Ladniutkie.. i chyba nie beda duze.. Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 lucySxy napisał(a):Fajne sa! Ladniutkie.. i chyba nie beda duze.. Jak wszystkie maluchy;) Docelowo raczej małe. Właśnie złapałam 3 pchły na "śwince" reszta czysta:roll: Trzeba będzie im kupić coś dla szczyli od pasożytów. Quote
Agnieszka_K Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Spod Chełma mówisz? :lol: Czy my się nie znamy przypadkiem? ;) a możemy się znać bo w końcu Chełm jest mały;p jakie one są słodkie muszą się domki raz-dwa znaleźć!:) Quote
LadyS Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zrobię im zaraz jeszcze raz odnowione ogłoszenia i na Lublin. Co do na pasożyty czegoś, to mam Ektopar w Lublinie, jak poczekasz do soboty, to użycze. Quote
IVV Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 jak minela kolejna nocka ? i chyba juz polowa dnia ...;)? Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 IVV napisał(a):jak minela kolejna nocka ? i chyba juz polowa dnia ...;)? Atak kup jest najgorszy schodzi mi masa podkładów( może ktoś ma chęci na zakup paczuszki:cool3:). Maluchy cały czas głodne:evil_lol: Quote
Recommended Posts