mysza 1 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 kamos napisał(a):No to całe szczęście, że kryzys zażegnany. Korzystaj ze słoneczka dziadku kochany:lol: Dzisiaj do domu nie chce wracać ;) fajna pogoda, cieplutko :) Quote
3 x Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj do domu nie chce wracać ;) fajna pogoda, cieplutko :) pogoda dzisiaj rewelacyjna włąsnie wróciliśmy z lasu wyschodziliśmy w stroju normalnym do pory roku czyli bluza i kurtka wiosenna, wróciliśmy w tiszertach niosąc kurtki i bluzy w rekach ;) dobrze ze suka sama dodreptała i jej nieść nie trzeba było ;) a niewiele juz brakowało ;) Quote
Awit Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Szarusiu niech Cię ciocia Mysza ucałuje ode mnie w ten wiosenny dzionek:-) To już Twoja druga wiosna w domku:-) Quote
mysza 1 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Awit napisał(a):Szarusiu niech Cię ciocia Mysza ucałuje ode mnie w ten wiosenny dzionek:-) To już Twoja druga wiosna w domku:-) Się zrobi, dzięki. Pogoda baaardzo mu służy, nie zapeszając ;) Humor i zdrowie dobre, fajnie jest :) Nie dziwię się, że ledwo do domu wróciliście z tego spaceru, ostro przygrzewało. Dla mnie spacery z psami to cała operacja logistyczna, szkoda słow ;) i rzadko chodzimy :( Lubię wiosnę :) Quote
mysza 1 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Pisałam ale awaria dogo wyrzuciła. Szaruś ma się bardzo dobrze, wesoły, ogonek chodzi, ma apetyt, pogoda mu sprzyja. Bierze leki grzecznie i chyba czuje się nieźle. Mam fotki, domowe głownie, bo na zewnątrz jeszcze szaro i on szary to niewiele wychodzi ;) Wgram niedługo. Quote
kamos Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Takie wieści radują. Oby tak dalej, głaski dla Szarego. Quote
mysza 1 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 kamos napisał(a):Takie wieści radują. Oby tak dalej, głaski dla Szarego. Awit napisał(a):I całuski jak zawsze dla pięknotka:-) Wszystko przekażę, dziękuję :) teraz już sobie śpi ale jeszcze go zerwę na wieczorny spacerek. Zresztą, pomimo wieku, jak się kręcę to on zaraz główkę podnosi i sprawdza co tam się dzieje ;) Quote
azalia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Cieszę się że Szaruś dobrze się miewa,tak trzymaj pieseczku. Quote
mysza 1 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Upały nie służą Szarusiowi, muszę mu ograniczać spacery, zakręcam żaluzje, żeby pokój się nie nagrzewał. Jeśli pochodzi za dużo w cieple to zieje okropnie i ledwo dyszy. Dlatego wychodzi rano i wieczorem na dłużej, w ciągu dnia tylko na chwilę. Quote
3 x Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 mysza 1 napisał(a):Upały nie służą Szarusiowi, muszę mu ograniczać spacery, zakręcam żaluzje, żeby pokój się nie nagrzewał. Jeśli pochodzi za dużo w cieple to zieje okropnie i ledwo dyszy. Dlatego wychodzi rano i wieczorem na dłużej, w ciągu dnia tylko na chwilę. to tak jak ja ;) Quote
mysza 1 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 3 x napisał(a):to tak jak ja ;) W sumie ja też ;) Ale on dyszy bardziej i ma kaszel ;) Quote
tripti Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Szaruś to senior, u nas i młode ledwo dyszą, ale mimo iż drzwi otwarte i w domu chłodniej to i tak okopują się na podwórku i tak w różnych częściach podwórka tam gdzie cień leżą 4 futra psów i dwa kotów. Quote
mysza 1 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 tripti napisał(a):Szaruś to senior, u nas i młode ledwo dyszą, ale mimo iż drzwi otwarte i w domu chłodniej to i tak okopują się na podwórku i tak w różnych częściach podwórka tam gdzie cień leżą 4 futra psów i dwa kotów. U mnie teraz jest sezon na kopanie dołów... Przoduje oczywiście maluch ;) a reszta się dołącza... Dobrze, że robi się chłodniej. Quote
mysza 1 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Kilka zdjęć Szarutka :) Na większości wygląda tak samo ale co tam ;) Kamienny pysk ma ;) Quote
tripti Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ronja napisał(a):nowe uszka ma:) takie szpiczaste. ładne jak to nowe? doklejone? ;) jak polityk w psim wcieleniu wygląda na tych fotkach ;) Quote
ronja Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 tripti napisał(a):jak to nowe? doklejone? ;) jak polityk w psim wcieleniu wygląda na tych fotkach ;) Mysza musiała podmienić:) Quote
hop! Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Bardzo ładny, ale widać, że nie miał ochoty pozować. ;) Na tym zdjęciu - http://img546.imageshack.us/img546/1030/032kopia.jpg - ma typowo "staruszkowe", smutne spojrzenie... Quote
kamos Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Jaki cudak z tego dziadzia, tylko do kochania:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 hop! napisał(a):Bardzo ładny, ale widać, że nie miał ochoty pozować. ;) Na tym zdjęciu - http://img546.imageshack.us/img546/1030/032kopia.jpg - ma typowo "staruszkowe", smutne spojrzenie... A powiem Ci, ze właśnie siedział i pozował bardzo spokojnie. Nawet patrzył w obiektyw ;) Tylko nie lubi lampy, mruży oczy strasznie ;) Operacji plastycznej uszu nie było ;) Quote
Awit Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 No piękny dziadunio:-) A mnie się właśnie wydaje, że na tym ostatnim zdjęciu to Szaruś tak z politowaniem na kogoś patrzy albo z wyrzutem:-) Quote
mysza 1 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Awit napisał(a):No piękny dziadunio:-) A mnie się właśnie wydaje, że na tym ostatnim zdjęciu to Szaruś tak z politowaniem na kogoś patrzy albo z wyrzutem:-) bez wyrzutu ;) on nie miewa ;) Mily jest chłopak. Quote
Ewa Marta Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 On ma taki wyraz pyszczka na zdjęciach, jak moja Barsa:-) Uśmiechnięte zdjęcia ma tylko wtedy, kiedy nie widzi, że je pstrykam:-) Fajny Szarutek:-) Quote
paula_t Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Przepraszam za spam, ale potrzebujemy pomocy, a odzew nikły*:-( * * [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-łapka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-żyć[/url] Quote
Recommended Posts