Ewa Marta Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 mysza 1 napisał(a):Jak wszyscy wiemy, Szaruś ma nikłe szanse na adopcję. Poza tym, jest zżyty ze stadem i z nami i myślę, ze w jego wieku by się nie odnalazł gdzie indziej. Co więcej, taki stres by go wiele zdrowia kosztował. Dlatego chciałabym napisać, że Szaruś staje się MOIM psem :) i zostaje u nas na zawsze. Jeżeli nie macie nic przeciwko, chciałabym poprosić o przeniesienie do działu Mają dom ale potrzebują pomocy, bo wydatki na Szarusia przekraczają moje możliwości finansowe. Oczywiście nie chodzi o sponsorowanie wszystkiego ale przynajmniej części leczenia. Ale szkoda, że nie wzięłaś na tymczas jeszcze jakiegoś psiaka. Na bank dzisiaj znalazłby dom stały;-) Poleciałaś dzisiaj Mysza z grubej rury:multi::multi::multi: Gusia, gdybyś zbierała deklaracje na leczenie Myszy, to ja deklaruję stałą wpłatę 30 zł;-) Quote
tripti Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 to chyba taki prezent dla tych psiaków z okazji Dnia Kundelka :) ten wygląda na 14 latek, pomyliłam z Pimpusiem :) Quote
tanitka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 WItaj w klubie dożywotnich DT :multi::multi: Quote
kamos Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wspaniałe wieści:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, poza tym gdzie Szaruś miałby lepiej na starość.Podarowaliście mu dom pełen ciepła, miłości ,pokochaliście go takim jakim jest i jakim będzie,pokazaliście mu świat daleki od zła, a Szaruś zrobił w swoim sercu miejsce dla Was. Dziękujemy za to,że daliście mu szczęście na nowo.:Rose: Na pewno będziemy zaglądać, wspierać dobrym słowem i w miarę możliwości pomagać w leczeniu. Pozdrawiamy SZARUTKA i jego RODZINĘ.:bye::bye::bye: Quote
LeCoyotte Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ale mu się poszczęściło, i to w dzień kundelka:) Quote
ronja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Szarutek miał wyjątkowe szczęście:) a Kocio pozdrawia Misia;) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 dzięki za miłe słowa. Szarutek pozdrawia ;) Misio pozdrawia Kocia :) Quote
Olena84 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Mysza, jak bedziesz kiedys szla na poczte z paczkami to ja Ci podam adresik i wyslesz te bazarkowe pilki sprzed stu lat;), podam Ci adres hoteliku, tam sie bardziej przydadza. Quote
Awit Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ale nowości:-) Mysza gratuluję wspaniałej decyzji! Bardzo się cieszę, że Szaruś ma swój własny domek. Chociaż on pewnie cały czas czuł się jak u siebie:-) Quote
mysza 1 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='Awit']Ale nowości:-) Mysza gratuluję wspaniałej decyzji! Bardzo się cieszę, że Szaruś ma swój własny domek. Chociaż on pewnie cały czas czuł się jak u siebie:-) Dzięki ;) Szaruś z pewnością nie zauważył różnicy. Chciałam się poskarżyć na mojego psa. Niedobry, rozbrykany, ciągle chce wchodzic, wychodzić, spacerować ;) Wiosnę poczuł ;) Teraz już śpi, nie jest taki najgorszy ;) Quote
asiaf1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Myślę, że Myszy żadne leczenie już nie pomoże :-). Quote
gusia0106 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 asiaf1 napisał(a):Myślę, że Myszy żadne leczenie już nie pomoże :-). O to to. Możesz mieć rację Asia ;) Quote
3 x Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 gusia0106 napisał(a):O to to. Możesz mieć rację Asia ;) to co trzeba odwołać zbiórkę ? ;) Quote
asiaf1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 możemy zbierać na flaszkę bo czasami to juz tylko zostaje upić się z bezradności:-) Quote
mysza 1 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 asiaf1 napisał(a):Myślę, że Myszy żadne leczenie już nie pomoże :-). Odezwała się ta, której pomoże :evil_lol: Quote
bumel Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='mysza 1'] Chciałam się poskarżyć na mojego psa. 'mój pies' - dla mnie to brzmi dumnie:-) Nieustanie życzę dużo zdrowia Szarutkowi (szczęściarzowi)! Quote
mysza 1 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 bumel napisał(a):'mój pies' - dla mnie to brzmi dumnie:-) Nieustanie życzę dużo zdrowia Szarutkowi (szczęściarzowi)! Dziękujemy :) Quote
mysza 1 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='Awit']Jak Szaruś się czuje? A dzięki, nieźle. Ma siłę i uwielbia wychodzić na dwór. Wybiega i zaczyna szczekać, zaczepia do zabawy albo rzuca się i turla ;) Ma też niestety kaszel, taki jakiś suchy, dziwny. Muszę to skonsultować. Jesiennie :) Quote
ronja Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 śmieszny dziadziuła - ładnie mu w jesieni;) Quote
mysza 1 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Dobrze, że chociaż Tobie się podoba dziadek ;) Dzisiaj wieczorem jedziemy pokazać go drowi Niziołkowi, przez ten kaszel brzydki. Quote
3 x Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mysza 1 napisał(a):Dobrze, że chociaż Tobie się podoba dziadek ;) Dzisiaj wieczorem jedziemy pokazać go drowi Niziołkowi, przez ten kaszel brzydki. daj znac co powie Quote
Recommended Posts