Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na pewno jest zdziwiony .po takim czasie czasie trawke poczuł pod łapkami...
finansowo Dziadka nie podniosę,ale wystawię na bazarku jeszcze malowane butelki ,może się komus spodobają.własnie robię.
Blakuś chyba już zostanie Dziadkiem??pasuje do niego:)

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii napisał(a):
Rano czekała na mnie piekna, dorodna, psia kupa, zero biegunki!!!!!!

Dziadek nie jest zestresowany to i kupa dobra :evil_lol:

A kiedy obudził się to chodził i wszystko oglądał, bo nie wierzył w szczęście jakie go spotkało :lol:

Posted

Jest coś niesamowicie wzruszającego w takich dziadkowo/babciowych mordkach. Cała mądrość świata zamknięta w psich oczach...
Mosii, bardzo się cieszę, że wzięłaś go do siebie :loveu:

Nie wiem, czy uda mi się dziadkowy portfel jakoś zasilić, bo sporo psiego nieszczęścia na dogo... ale postaram się.

Posted

też się cieszę ogromnie, ze Dziadzio znalazł swój tymczasowy ;) domek i od razu się w nim zaaklimatyzował.
A co wspierania finansowego to juz w tym miesiącu raczej nie wchodzi w grę, bo juz zapas oddałam, ale w przyszłości będę nadal pamietać o psiaku. Jakoś wolę wspierać konkretne psy u dobrych opiekunów, bo wtedy te pieniądze nie toną w lawinie potrzeb. Ale dobrze dla tej lawiny ;), ze są tacy, ktorzy inaczej to postrzegaja.

Posted

wczoraj bylismy u pana doktora, Dziadek został odrobaczony, dostał zastrzyk bodzcowy Zylexis, pozbyliśmy sie jednego ropnia, zeskrobina wysłana na badania- wyniki w poniedziałek ale z tego co widać pod mikroskopem to najprawdopodobniej grzybica, Dziadek też bardzo słabo widzi i słyszy,

Posted

wczoraj znów się wzruszyłam, tak sobie siedzimy u weta, a tu nagle Dziadzio podchodzi i kładzie mi swoją siwą głowę na kolanach.... ach...... dla takich chwil warto żyć............
:)

Posted

o Boże jak dużo zapłaciłas!pytałam o koszt leczenia nie z ciekawości ,tylko dla tego zeby się dowiedziec czy sprzedaż tego rękodzieła ma sens,ale widzę ze przy tych kosztach to co mogę pomóc to kropla w morzu potrzeb:(:(:(

Posted

Faktycznie koszt wysoki, wiele nie mogę dać, ale 20 zł prześlę po pierwszym na Alarmowy. Mój pies ma prawie 8 lat, ale w ogóle nie uważam go za dziadka, chociaż na spacerach więcej się wlecze niż biega. Powodzenia!!!

Posted

kochani to sie tak wydaje ale sam posiew to 50zł przy jego fatalnym stanie skóry należało to zrobic, szczepionka bodzcowa 60zł itd....
leczenie psa jest bardzo drogie dlatego prosze o pomoc, na AFN jest juz dla Dziadzia 60zł- pozwoliłam sobie poprosić o przelanie. Wspólnymi siłami naprawde mozna duzo zdziałac:)

Posted

ja ci taką zrobie z wdzięczności za Dziadzia ,bo jego los mi bardzo leżał na sercu,masz bez licytacji:):)tylko powiedz czy chcesz z jamnikiem czy inną

Posted

mosii napisał(a):
wczoraj znów się wzruszyłam, tak sobie siedzimy u weta, a tu nagle Dziadzio podchodzi i kładzie mi swoją siwą głowę na kolanach.... ach...... dla takich chwil warto żyć............
:)

to prawda, warto :)

netti- buteleczka osiągnęła juz całkiem niezła cenę, a niezależnie od tego, myśle, że każdy grosz się liczy- po 1) przysłowiowy grosz do grosza, a po 2) to, co mosii dostanie od nas, będzie mogła zaoszczędzić z własnych- pewnie na potem, jak znam życie.

Mosii- myśle, że kazdy wie, że u weta pedicuire Dziadkowi nie robisz :). Ale moze z tymi rachunkami to niezły pomysł, by uzmysłowic, jakie koszty się ponosi. Jednak wizyta kontrolna, czy szczepienia to trochę inny, dużo niższy koszt, niz w przypadku chorego na wszystko Dziadzia.

przepraszam za nieedytowanie- zapomniałam, że juz coś tu napisalam przed chwilą :D

Posted

on mnie urzekł tymi oczami ,błagał mnie o pomoc a ja nic nie mogłam zrobic..pózniej juz tylko leżał w budce i widac było ze chce juz odejsc..ale nie nie Dziaduniu,czeka cię teraz pogodna starośc.
wracaj do zdrowia i niech się twoje oczka troszkę usmiechną

Posted

nie wiem czy to prawda ale słyszałam ze nie wolno wklejac zdjęc gdzie widac pełny stempel lekarza ,bo pózniej ludzie drukują recepty i kupują sobie rózne leki a lekarz ma przerąbane

Posted

netti1 napisał(a):
nie wiem czy to prawda ale słyszałam ze nie wolno wklejac zdjęc gdzie widac pełny stempel lekarza ,bo pózniej ludzie drukują recepty i kupują sobie rózne leki a lekarz ma przerąbane

ojej nie wiedziałam zaraz to poprawie:-o