Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem niezmotoryzowana i z dwójką małych dzieci,ale jesli nie znjdzie się chętny do pomocy to przywioze go chocby w dziecinnym wózku pod ten szpital.Dziadziuniu do domku wreszcie ,po tylu latach....biedaku

Posted

ehhh....... dziękuje że ktoś go wypatrzył, na te ostatnie chwile bedzie miał kogoś kto go pokocha, moze pierwszy raz w życiu...... jakie to smutne...........

potrzebujemy kogos kto w ok godz 12 JUTRO mógłby zabrać Dziadzia ze schronu i przetransportować pod szpitak Kopernika

wszystko na terenie Łodzi!!!

POMÓZCIE!!!

Posted

jest transport dla Dziadzia !wolontriuszka w schronie tez już wie,ze przyjadą po psiaka,czy ktos z was mógłby jednak pilotowac sprawę?ktos będzie w schronie rano??

Posted

mosii napisał(a):
??????????

O 11 podjedzie na ul. Marmurową dostawczy Citroen "Skorpion Security", zabierze Dziadunia i zawiezie pod szpital Kopernika.

Posted

katya napisał(a):
O 11 podjedzie na ul. Marmurową dostawczy Citroen "Skorpion Security", zabierze Dziadunia i zawiezie pod szpital Kopernika.

ooo Dziadzio będzie miał obstawę;)
a z kim mam się kontaktować "w razie czego" ?

Posted

[quote name='netti1']halo czy ktos będzie w schronie o 11????
Hej, no mam nadzieję, że będzie, bo transport załatwiony na 100% o 11. No i mam nadzieję, że Mosii będzie już czekać na dziadunia pod szpitalem.

Posted

ludziska to tylko chwilka błagam pomózcie:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:,pomózmy Dziadziowi dojechac do domu,tata jednej z dziewczyn specjalnie zorganizował transport słuzbowym samochodem,ale koniecznie trzeba dopilnowac zeby wszystko było załatwione jak trzeba ,denerwuje sie bardzo bo wiecie jak to w schronie bywa ,chociaz są powiadomieni i niby czekają