netti1 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 a może jakies foteczki cioteczko?są nowe jakies??:) Quote
mosii Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 zrobie dzisiaj bo pogoda sliczna, słoneczko swieci, to i psy w lepszych nastrojach:) Quote
netti1 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 mosii wejdz na bazarek i podaj nr konta na jaki dziewczyny wpłacą pieniązki za rękodzielo dla Dziadzia.wprawdzie aukcje trwają dłuzej ale tutaj sytuacja jest wyjątkowa,Dziadzio nie moze czekac Quote
mosii Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 siędzę tu i słysze, że tam na dworze Dziadek bardzo donośnie pilnuje:) Quote
mosii Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 czy ktos oprócz mnie pokocha Dziadza??????? Quote
netti1 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Ja bardzo mocno wierze w to ze pokocha!! Quote
Moriaaa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 W końcu udało mi się znaleźć ten wątek:multi: Cioteczko Mosii,zdjęcia rewelacja.A jak tam Dziaduchna się trzyma,dalej ma biegunkę?? Quote
mosii Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 na posiewie wyszedł gronkowiec antybiotyk na 9 dni -45zł Quote
Moriaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 To sobie mogłysmy Dziadzia leczyć i leczyć w tym schronie...ehhhh... Siostra butelki rób,może wieczorkiem jakiś spacerek po śmietniczkach w celu zebrania ciekawych,kształtnych buteleczek:eviltong::eviltong::eviltong:Pewnie sporo się przyda;) Quote
netti1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 czy dogomaniacy z Łodzi i okolic nie mogą się spotkac w celu wypicia większej ilosci alkoholu i tym samym uratowania Dziadzia i mnie przed grzebaniem w śmietnikach??człowiek niewinnie zażartuje a tu prosze opinia zbieracza do mnie przylgnęła:eviltong: Quote
netti1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 a może zrobimy łódzką aukcję pomocy Dziadziowi?gdybysmy się spotkali pokazałabym jak malowac butelki i możnabyłoby zrobic fajną aukcję.widziałam na innym forach ze tak robią cieszy się to duzym powodzeniem.co wy na to łodzianie?pomożemy Dziadkowi? Quote
Moriaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja też jestem za:) Będziemy malować butelki i opróżniać kolejne ,co by nie zabrakło tych do malowania:eviltong: Hehehe to kiedy ta imprezka siostra??? Quote
netti1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 mysle ze w piatek byłoby dobrze ,ale poczekamy jak chętni powiedza kiedy maja czas.Napisałam do Hani,może tez sie przylączy,w koncu Dziadzio to jej pupilek :):)ale fajnie będzie:) Quote
majafaja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 dokaldam sie do imprezy!!! b chetnie!! piatek moze byc, tylko gdzie!!! Jesli on sie nazywa Dziadzio, to trzeba mu pomoc :) Quote
Recommended Posts