Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii wejdz na bazarek i podaj nr konta na jaki dziewczyny wpłacą pieniązki za rękodzielo dla Dziadzia.wprawdzie aukcje trwają dłuzej ale tutaj sytuacja jest
wyjątkowa,Dziadzio nie moze czekac

Posted

To sobie mogłysmy Dziadzia leczyć i leczyć w tym schronie...ehhhh...
Siostra butelki rób,może wieczorkiem jakiś spacerek po śmietniczkach w celu zebrania ciekawych,kształtnych buteleczek:eviltong::eviltong::eviltong:Pewnie sporo się przyda;)

Posted

czy dogomaniacy z Łodzi i okolic nie mogą się spotkac w celu wypicia większej ilosci alkoholu i tym samym uratowania Dziadzia i mnie przed grzebaniem w śmietnikach??człowiek niewinnie zażartuje a tu prosze opinia zbieracza do mnie przylgnęła:eviltong:

Posted

a może zrobimy łódzką aukcję pomocy Dziadziowi?gdybysmy się spotkali pokazałabym jak malowac butelki i możnabyłoby zrobic fajną aukcję.widziałam na innym forach ze tak robią cieszy się to duzym powodzeniem.co wy na to łodzianie?pomożemy Dziadkowi?

Posted

mysle ze w piatek byłoby dobrze ,ale poczekamy jak chętni powiedza kiedy maja czas.Napisałam do Hani,może tez sie przylączy,w koncu Dziadzio to jej pupilek :):)ale fajnie będzie:)