netti1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30097 Quote
loozerka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jest po 11, sprawa załatwiona? Łodzianie i okolica, potrzebna jest pomoc!! A nie ma nikogo na mapie pomocy w Łodzi? Ja jestem nowa, niewiele osób znam, ale może ktoś z Łodzi zna kogoś z Łodzi? Quote
netti1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 na tą chwilę wiem ze transport był ,kierowca czekał godzinę i odjechał bez psa.wiem tez ze mosii czekała , powiedziała ze odbierze psa sama.niestety nie mogłam wyjsc z domu aby dopilnowac tego osobiscie ,bo z 2 dzieci ,2 psami nie wybiorę sie autobusami do schroniska (3 przesiadki),bardzo żałuję ale naprawdę nie dam rady.Mam nadzieję ze mimo wszystko Dziadzio dojedzie do domu ... Quote
Kar0la Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 netti1 napisał(a):na tą chwilę wiem ze transport był ,kierowca czekał godzinę i odjechał bez psa.wiem tez ze mosii czekała , powiedziała ze odbierze psa sama.niestety nie mogłam wyjsc z domu aby dopilnowac tego osobiscie ,bo z 2 dzieci ,2 psami nie wybiorę sie autobusami do schroniska (3 przesiadki),bardzo żałuję ale naprawdę nie dam rady.Mam nadzieję ze mimo wszystko Dziadzio dojedzie do domu ... Przykro mi. Ja także nie mogłam pomóc. Jestem w podobnej sytuacji jak Netti. Mam dwoje małych dzieci. Nie miałam ich dzisiaj z kim zostawić. Też muszę się kilka razy przesiadać, żeby dojechać do schroniska. Quote
Seaside Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 O ludzie :(( Jaka szkoda :placz: Łodzianie co z wami?? Jedna psiunia nie może trafić do domku a już tak blisko jest :placz: Quote
Tigraa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kurcze:shake: nie mam jak pomoc. Wysylam 20zl na AFN na leczenie dla Dziadunia. Quote
katya Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :( Smutno mi. Kierowca czekał pod schroniskiem 1h20 i nikt z pieskiem nie wyszedł, a miała czekać Krystyna. Mosii napisz co i jak, a zresztą zaraz zadzwonię do Ciebie. Quote
ata Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 hm....co sie dzieje?? oj szkoda..... mam nadzieje, ze sie nic nie stalo..... Quote
katya Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Uff, jak dobrze, że dziadunio już wyszedł z umierlani, teraz pokaże co potrafi, tak jak łysy Oskarek :razz: Quote
ata Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 cale szczescie, ze wszytko w porzadku:loveu: ] Quote
mosii Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ehhh lodzianie, krótko mówiąc daliscie du... o mały włos dziadek zostałby dziś w schronisku bo nie było kogoś kto mógłby wyprowadziś go ze scgronu i wsadzić do auta które czekało od 1,5 godz! ja miałam tylko godz zeby odebrac dwa psy ale oczywiście wszystko pozawalałam i pojechałam po Dziadzia do schronu. Chłopak wspaniale znósł podróz, jakby nic innego w życiu nie robił:) Stan ogólny- kiepski, wychudzony, oczy zaropiałe, jakas paskudna grzybica, rany rozdrapane do krwi, pogryzienia, wiec od jutra do weta. Quote
netti1 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 dzięki wielkie za uratowanie dziadka !napisz co u niego,czy jest troche mniej osowiały,jak sie czuje?czy biegunka ustąpiła?wystawiłam na bazarku wieszaczek ,moze ktos sie skusi i wspomoże leczenie Blakusia.Pozdrawiam Was Quote
Jagienka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 mosii TY to medal dogomani powinnaś dostać!!!! Quote
loozerka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 no właśnie, ze zrozumieniem- bo nowe zajęcia, ale jednak oczekujemy na wieści o Dziadziu- jak się zaadoptował u Ciebie, mosii ? Quote
mosii Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Fotek na razie nie zrobiłam bo u mnie cały czas leje a Dziadek śpi w najlepsze:) Do budki dostał śpiwór i koc więc ma cieplutko i jest wyrażnie zadowolony:) Podjadł juz i teraz najlepsze: Rano czekała na mnie piekna, dorodna, psia kupa, zero biegunki!!!!!! Quote
mosii Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 nikt sie nie cieszy z kupek Dziadka??? Dziadzio sie obudził i chodził, chodził, chodził........:) Quote
Blondella Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Baaardzo się cieszymy:multi: :multi: :multi: Pogłaskaj dziadunia... (na AFN jest zbiórka pt. "Dziadek Mosii":razz: ) Quote
mosii Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 chyba jest zadowolony, a na pewno zdziwiony nową sytuacją Quote
mosii Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ha ha ha Dziadek mosii :) fajne:) a tak poważnie to pieniązki bardzo bardzo potrzebne.... Quote
Recommended Posts