Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Wujek tylko nie toń w długach:(.

Póki co, nie jest to konieczne. Nie ma jakiegoś zagrożenia życia czy "chociaż" bólu więc aż tak się nie spieszy. Sukcesywnie po kolei zabierać do weta i jakoś to będzie:roll:

Posted

Dzisiaj była sesja:) Bajutek dawno nie miał robionych fotek więc na początku się trochę wstydził;)

" class="ipsImage" alt="">

Później było lepiej:)

I zachuchał pół zdjęcia:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='dana']Zdjęcie wstydzącego się Bajutka http://imageshack.us/a/img19/6753/a4ap.jpg to po prostu rewelacja :smilecol:.

Rewelacja; nie mogę się napatrzeć:loveu:

Na dogo można chyba robic bazarki również dla psy, które mają już DS; Bajutek przecież wyznalazł dom własnie na tym forum.
Moze spróbowac cos uzbierać w ten sposób?

Edited by Tola
Posted

[quote name='terra']Ale słodziak z Baja,
a foteczek nie chciał mieć robionych, bo wyraźnie był nie przygotowany po pracy przy kopaniu dołów. :)
ma takie swoje 3 ulubione miejsca do kopania. Zwłaszcza jak się zdenerwuje;) Jednak poryte jest wszędzie. Niestety, albo szczęśliwy pies albo ładny ogród:roll:

Dana, Tobie jakoś udało się zachować piękny ogród i szczęśliwe psy:) Jak to możliwe? Nie biegają czy na zdjęciach pokazujesz tylko ładne jego części?:evil_lol:

[quote name='Tola']Rewelacja; nie mogę się napatrzeć:loveu:

Na dogo można chyba robic bazarki również dla psy, które mają już DS; Bajutek przecież wyznalazł dom własnie na tym forum.
Moze spróbowac cos uzbierać w ten sposób?

Dzięki w jego imieniu:)

Z bazarkiem masz na myśli, że mógłbym zbierać pieniądze np na leki dla Baja? Nie potrafiłbym. Ma dom i odpowiedzialnego za niego właściciela:roll: I tak się cieszę, że oddałyście mi go bez jego długów (chyba wtedy 1400 zł):evil_lol:
Czuję, że przy tym byłoby więcej wstydu niż pieniędzy bo ja sam raczej bym nie wspomógł psa w DS o ile sytuacja jego właścicieli nie wymagałaby wsparcia innych ludzi.
Niedawno inga.mm (czy jakoś tak) dostała bana podczas swojego bazarku bo zbierała pieniądze na pokrycie szkód jakie wyrządził jej tymczasowicz pół roku temu. Mod uznała to za naciąganie i tak się skończyło jak się skończyło. Mniejsza o to kto miał rację, ale pewnie niejedna osoba by sobie tak o mnie pomyślała:shake:
Jednak dzięki za radę:) Jakoś sobie poradzę z całą czwórką;)
[quote name='dana']Maćku, a to rewelacyjne zdjęcie to Bajutek zrobił sobie :shock: sam :shocked!: ;). Zdolny pies :D .
Zawsze miał zdolności manualne;)

Posted

[quote name='Maciek777']ma takie swoje 3 ulubione miejsca do kopania. Zwłaszcza jak się zdenerwuje;) Jednak poryte jest wszędzie. Niestety, albo szczęśliwy pies albo ładny ogród:roll: (...)
Dana, Tobie jakoś udało się zachować piękny ogród i szczęśliwe psy:) Jak to możliwe? Nie biegają czy na zdjęciach pokazujesz tylko ładne jego części?:evil_lol:
No to super, Bajutek lubi prace ogrodnicze :lol:. Już to chyba :roll: pisałam, ze Bari uwielbia kopanie w piasku, ale ... tylko tym czystym, nadmorskim, taki esteta :D. Murzynio zaś próbował podkopywania pod betonową częścią płotu, ale nie wyszło i zrezygnował ;). Zatem ogród jest bezpieczny :D.

[quote name='Maciek777']Zawsze miał zdolności manualne;)

Kiedyś chyba pisałeś, że Baj potrafi się nieźle posługiwać długopisem ;), to tylko potwierdza te niewątpliwe zdolności Bajutka :diabloti:.

Posted

[quote name='dana']Już to chyba :roll: pisałam, ze Bari uwielbia kopanie w piasku, ale ... tylko tym czystym, nadmorskim, taki esteta :D. Murzynio zaś próbował podkopywania pod betonową częścią płotu, ale nie wyszło i zrezygnował ;). Zatem ogród jest bezpieczny :D.[/QUOTE]
U mnie akurat nie dziury są problemem. Kopią rzadko (Baj i Alfred) i może mają takie 2-3 miejsca. Gorzej jednak wygląda wzdłuż płotu gdzie Bajutek goni samochody:shake: Tam jest poryte, jakby ktoś rowy kopał. Na niewiele się zdaje wyrównanie tego bo to by trzeba za nim biegać z grabiami;) Jeden dzień i znowu to samo:roll:

Posted

[quote name='Maciek777']U mnie akurat nie dziury są problemem. Kopią rzadko (Baj i Alfred) i może mają takie 2-3 miejsca. Gorzej jednak wygląda wzdłuż płotu gdzie Bajutek goni samochody:shake: Tam jest poryte, jakby ktoś rowy kopał. Na niewiele się zdaje wyrównanie tego bo to by trzeba za nim biegać z grabiami;) Jeden dzień i znowu to samo:roll:[/QUOTE]

Biegaj z grabiami - schudniesz;)

Posted

[quote name='terra']To u Was dopiero straszą śniegiem? ;)
U nas bez straszenia leży już sporo :roll:[/QUOTE]

Ale masz fajnie:) Lub nie;)
U nas ciągle nic nie spadło, ale niby jutro ma:D

A ja jeszcze zapraszam na bazarek w moim podpisie, m. in. dla Lizy:)
W tajemnicy powiem, że na jutro możliwa jest promocja od Mikołaja (zozoli) ;)

Posted

[quote name='Maciek777']Ale masz fajnie:) Lub nie;)
U nas ciągle nic nie spadło, ale niby jutro ma:D

A ja jeszcze zapraszam na bazarek w moim podpisie, m. in. dla Lizy:)
W tajemnicy powiem, że na jutro możliwa jest promocja od Mikołaja (zozoli) ;)[/QUOTE]

U mnie śnieg już pada, z deszczem :shake: i na dodatek strasznie wieje :shake:. Czekam na fotki :lol:.