Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dana']No, szczęka mi opadła :crazyeye:. Poproszę foty z przewidywanej premiery :lol:.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że choć w połowie będzie powód do tego opadu:roll: Fotki oczywiście będą:)

Posted

[quote name='Maciek777']Jutro kontrola u weta, ale już dzisiaj biegał z Saszką:)

Przed chwila kumpel przywiózł mi, a właściwie nie MI, słomę więc od razu wymieniłem ją w budach na świeżą, a one to uwielbiają:) Nie zdążyłem wyjść z kojca, a już cała trójka robiła sobie gniazda;) Poleciałem po aparat, nawet nie zdążyłem posprzątać:oops:

Fotka jak ze schroniska, ale co tam:roll: W pewnym sensie jest to schronisko;)

Ale super !!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maciek777']Niedługo będą nowe foty całej zwierzęcej rodziny. Całej! Bo jak dotąd nie wszystkich tu pokazałem;)
Tymczasem, z upoważnienia Baja, zapraszam wszystkich do mogego banerku na mój Bazar:)

Czekając na obiecane zdjęcia przesyłam jesienne pozdrowienia od moich dziewczyn;)

Posted

[quote name='Tola']Czekając na obiecane zdjęcia przesyłam jesienne pozdrowienia od moich dziewczyn;) (...)

Tola, a co to za super dziewczyny :lol:. Jakbym widziała mój tandem, duży biszkopt i mały czarny ;). Też jestem bardzo ciekawa całego zwierzyńca :roll: Maćka :lol:.

Posted

Tola, masz świetne sunie:) Z resztą jak już pisałem na Twoim wątku;)

Moje fotki powinny być gotowe na jutro. Powinny:roll: Niestety Morgan nie chce pozować;), no i "ktoś taki" też jeszcze fotki nie ma:)

Posted (edited)

[quote name='Maciek777']Tola, masz świetne sunie:) Z resztą jak już pisałem na Twoim wątku;)

Moje fotki powinny być gotowe na jutro. Powinny:roll: Niestety Morgan nie chce pozować;), no i "ktoś taki" też jeszcze fotki nie ma:)

Dzięki Maciek:)
Żeby ten czas jeszcze tak nie pędził - obie dziewczynki to juz psie staruszki...

Edited by Tola
Posted

[quote name='Tola']Dzięki Maciek:)
Żeby ten cęas jeszcze tak nie pedził - obie dziewczynki to juz psie staruszki...[/QUOTE]
Niestety nie chce być inaczej:shake:
Ani się człowiek nie obejrzy, a tu jego pies już siwiutki:(

Posted

[quote name='terra']To prawda, gdzieś te lata umykają, patrzę a sunia już nie bryka tylko drepce statecznie.[/QUOTE]
No właśnie.
Baj tez już osiwiał w porównaniu ze zdjęciami sprzed dwóch lat...

Miała być w minionym tygodniu wielka premiera "nowego" kojca i się nie udało:( Postaram się jak najszybciej...

Posted

Przynajmniej udało mi się fotki wstawić;)

Dąb od paru dni leży przewrócony. Nie wiem co się stało. Czyżby sam?:shake: Za to Bajutek uśmiechnięty:)

" class="ipsImage" alt="">

I Ares wreszcie się uśmiechnął przy aparacie;)

Alfreda namówić do zdjęcia to też sztuka;)

Posted (edited)

Jest i Morgan:)

Saszkę wykręciło;)

Julian rośnie w zastraszającym tempie:) Na te ilości, co on zjada to nic dziwnego...:evil_lol:

A teraz ta obiecana reszta rodziny...w jednej "osobie";) Królik Roger!:D

Królik Roger jest siedmioletnim królikiem hodowlanym. Takim zwykłym, jakiego można spotkać...na talerzu:shake:

Więcej zwierząt nie mam:eviltong:

Edited by Maciek777
Posted

Cudowne istotki:iloveyou::iloveyou::bye:i jest krolinio nawet hohooo:dog::buzi:kotusiowo przecudne -stokroc zdrowenka i spokoju caluniej rodzince :bye:pochwal się wujenku:multi: na bazarenku -swymi skarbenkami:loveu:....Nasza krolinia Pysia , była podobniuisa do Rogera, ech ile wspomnień .......wszystko w duszy , w sercu

Posted

[quote name='terra']Cudowna menażeria :loveu: jeden ładniejszy od drugiego, a oczy Saszki - nieziemskie :loveu:

[quote name='ewa gonzales']Cudowne istotki:iloveyou::iloveyou::bye:i jest krolinio nawet hohooo:dog::buzi:kotusiowo przecudne -stokroc zdrowenka i spokoju caluniej rodzince :bye:pochwal się wujenku:multi: na bazarenku -swymi skarbenkami:loveu:....Nasza krolinia Pysia , była podobniuisa do Rogera, ech ile wspomnień .......wszystko w duszy , w sercu
Dziękuje Wam:)

terra - to sie Saszce udało;)

ewa - trochę ich dużo. Pomyślą, że ze mną coś nie tego:eviltong:

Posted

Maciek, zasypiam na siedząco :shake:, ale nie mogłam przegapić tych fotek :lol:. Zdjęcia cudne :multi:. Oczy Saszki rzeczywiście są takie piękne, zieloniutkie i tajemnicze. Rudasek to moje marzenie :lol:. Króliś to po prostu słodziak. Wszystkie psiunki szczęśliwe, zadbane i piękne :loveu:.
Ale najcudniejszy jest dla mnie :oops: oczywiście Morgan http://imageshack.us/a/img849/3403/knjl.jpg. Wiadomo dlaczego :-D. A ze mną też pewnie coś nie tak :-D. No to dobranoc (specjalnie z króliczkiem) .

Posted

dana - dziękuję:) Za poświęcenie również;) Mało to rudych bezdomnych?;) Królik Roger (pełne imię;)) to akurat jest w trakcie wymiany futra więc trochę wyliniały:roll: Akurat Morgan na tym zdjęciu wyszedł jakoś koślawo - oko i ucho gdzieś mu uciekają:eviltong: Chyba z każdym jest coś nie tak, ale nie po każdym od razu to widać;) Dobrej nocy:)

Posted

[quote name='azalia']Wiele razy musiałam oglądać ten cudowny zwierzyniec,żeby oczy nacieszyć.
Radość tym większa,że tym pięknotom się udało znaleźć wspaniały dom.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo:) Chyba nie zasłużyłem na miano "wspaniałego domu":oops:, ale staram się:roll:

Posted

Maciek - czy chcesz czy nie musisz przyjąć do wiadomości, ze jesteś wspaniałym domemj:p
Gdzie taki Baj miałby niby lepiej:cool3:
Stadko cudne, jest się czym pochwalić, a te oczy Saszki faktycznie bajkowe :loveu:
Alfred ze słodka minką - rewelacja:)
Rogerem fakt - zaskoczyłeś:evil_lol:
Mizianka dla zwierzyńca!

Posted

[quote name='Tola']Maciek - czy chcesz czy nie musisz przyjąć do wiadomości, ze jesteś wspaniałym domemj:p
Gdzie taki Baj miałby niby lepiej:cool3:[/QUOTE]
:oops: Dzięki bardzo, choć mam własne zdanie na ten temat;)
[quote name='Tola']Stadko cudne, jest się czym pochwalić, a te oczy Saszki faktycznie bajkowe :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję:) Saszka ma swoje 5 minut:)
[quote name='Tola']Alfred ze słodka minką - rewelacja:)[/QUOTE]
On nienawidzi aparatów:roll:[quote name='Tola']Rogerem fakt - zaskoczyłeś:evil_lol:
Mizianka dla zwierzyńca![/QUOTE]
A jakiego zwierzaka/ów sie spodziewałaś?:)
Dzięki, dla Twoich również:)

Posted

[quote name='dana']Baju, czy Maciek już popakował te wszystkie dziwne :-D paczki :roll:.[/QUOTE]
Odpowiem za Baja bo on pisać potrafi długopisem, ale nie na kompie;)
Niestety jeszcze nie:( Tzn są popakowane na tyle, że czekam na adresy i wpłaty, a wtedy całość do koperty i na pocztę. Osiem już poszło, ale zostało jeszcze z 15:roll: Jutro pewnie z 10 wyślę.
Strasznie dużo czasu to pochłania. Nie wiedziałem, że aż tak dużo. Żeby nie świadomość, że będzie z tego jakiś większy pożytek to już dawno bym w połowie zrezygnował bo wszystko zaniedbałem:shake: Ewentualny następny bazarek musi być lepiej dopracowany:roll:

Posted

To lubię ....oglądać zdjęcia tak wspaniałych ,fantastycznych, słodkich i szczęśliwych zwierzaków :-)
Na taki widok uśmiech sam od razu się pojawia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maciek777']Nie wiedziałem, że aż tak dużo. Żeby nie świadomość, że będzie z tego jakiś większy pożytek to już dawno bym w połowie zrezygnował bo wszystko zaniedbałem:shake:
Czyt. szczytny cel:p

[quote name='Iljova']To lubię ....oglądać zdjęcia tak wspaniałych ,fantastycznych, słodkich i szczęśliwych zwierzaków :-)
Na taki widok uśmiech sam od razu się pojawia :loveu: :loveu: :loveu:
Dziękuję:oops::)