Maciek777 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dana']No, szczęka mi opadła :crazyeye:. Poproszę foty z przewidywanej premiery :lol:.[/QUOTE] Mam nadzieję, że choć w połowie będzie powód do tego opadu:roll: Fotki oczywiście będą:) Quote
Maciek777 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Niedługo będą nowe foty całej zwierzęcej rodziny. Całej! Bo jak dotąd nie wszystkich tu pokazałem;) Tymczasem, z upoważnienia Baja, zapraszam wszystkich do mogego banerku na mój Bazar:) Quote
Iljova Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Maciek777']Jutro kontrola u weta, ale już dzisiaj biegał z Saszką:) Przed chwila kumpel przywiózł mi, a właściwie nie MI, słomę więc od razu wymieniłem ją w budach na świeżą, a one to uwielbiają:) Nie zdążyłem wyjść z kojca, a już cała trójka robiła sobie gniazda;) Poleciałem po aparat, nawet nie zdążyłem posprzątać:oops: [IMG] Fotka jak ze schroniska, ale co tam:roll: W pewnym sensie jest to schronisko;) Ale super !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Tola Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Maciek777']Niedługo będą nowe foty całej zwierzęcej rodziny. Całej! Bo jak dotąd nie wszystkich tu pokazałem;) Tymczasem, z upoważnienia Baja, zapraszam wszystkich do mogego banerku na mój Bazar:) Czekając na obiecane zdjęcia przesyłam jesienne pozdrowienia od moich dziewczyn;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Tola']Czekając na obiecane zdjęcia przesyłam jesienne pozdrowienia od moich dziewczyn;) (...) Tola, a co to za super dziewczyny :lol:. Jakbym widziała mój tandem, duży biszkopt i mały czarny ;). Też jestem bardzo ciekawa całego zwierzyńca :roll: Maćka :lol:. Quote
Maciek777 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Tola, masz świetne sunie:) Z resztą jak już pisałem na Twoim wątku;) Moje fotki powinny być gotowe na jutro. Powinny:roll: Niestety Morgan nie chce pozować;), no i "ktoś taki" też jeszcze fotki nie ma:) Quote
Tola Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) [quote name='Maciek777']Tola, masz świetne sunie:) Z resztą jak już pisałem na Twoim wątku;) Moje fotki powinny być gotowe na jutro. Powinny:roll: Niestety Morgan nie chce pozować;), no i "ktoś taki" też jeszcze fotki nie ma:) Dzięki Maciek:) Żeby ten czas jeszcze tak nie pędził - obie dziewczynki to juz psie staruszki... Edited October 7, 2013 by Tola Quote
Maciek777 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Tola']Dzięki Maciek:) Żeby ten cęas jeszcze tak nie pedził - obie dziewczynki to juz psie staruszki...[/QUOTE] Niestety nie chce być inaczej:shake: Ani się człowiek nie obejrzy, a tu jego pies już siwiutki:( Quote
terra Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 To prawda, gdzieś te lata umykają, patrzę a sunia już nie bryka tylko drepce statecznie. Quote
Maciek777 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='terra']To prawda, gdzieś te lata umykają, patrzę a sunia już nie bryka tylko drepce statecznie.[/QUOTE] No właśnie. Baj tez już osiwiał w porównaniu ze zdjęciami sprzed dwóch lat... Miała być w minionym tygodniu wielka premiera "nowego" kojca i się nie udało:( Postaram się jak najszybciej... Quote
Maciek777 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Przynajmniej udało mi się fotki wstawić;) Dąb od paru dni leży przewrócony. Nie wiem co się stało. Czyżby sam?:shake: Za to Bajutek uśmiechnięty:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> I Ares wreszcie się uśmiechnął przy aparacie;) " class="ipsImage" alt=""> Alfreda namówić do zdjęcia to też sztuka;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Maciek777 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Jest i Morgan:) " class="ipsImage" alt=""> Saszkę wykręciło;) " class="ipsImage" alt=""> Julian rośnie w zastraszającym tempie:) Na te ilości, co on zjada to nic dziwnego...:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> A teraz ta obiecana reszta rodziny...w jednej "osobie";) Królik Roger!:D " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Królik Roger jest siedmioletnim królikiem hodowlanym. Takim zwykłym, jakiego można spotkać...na talerzu:shake: Więcej zwierząt nie mam:eviltong: Edited October 9, 2013 by Maciek777 Quote
terra Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Cudowna menażeria :loveu: jeden ładniejszy od drugiego, a oczy Saszki - nieziemskie :loveu: Quote
Nadziejka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Cudowne istotki:iloveyou::iloveyou::bye:i jest krolinio nawet hohooo:dog::buzi:kotusiowo przecudne -stokroc zdrowenka i spokoju caluniej rodzince :bye:pochwal się wujenku:multi: na bazarenku -swymi skarbenkami:loveu:....Nasza krolinia Pysia , była podobniuisa do Rogera, ech ile wspomnień .......wszystko w duszy , w sercu Quote
Maciek777 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='terra']Cudowna menażeria :loveu: jeden ładniejszy od drugiego, a oczy Saszki - nieziemskie :loveu: [quote name='ewa gonzales']Cudowne istotki:iloveyou::iloveyou::bye:i jest krolinio nawet hohooo:dog::buzi:kotusiowo przecudne -stokroc zdrowenka i spokoju caluniej rodzince :bye:pochwal się wujenku:multi: na bazarenku -swymi skarbenkami:loveu:....Nasza krolinia Pysia , była podobniuisa do Rogera, ech ile wspomnień .......wszystko w duszy , w sercu Dziękuje Wam:) terra - to sie Saszce udało;) ewa - trochę ich dużo. Pomyślą, że ze mną coś nie tego:eviltong: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Maciek, zasypiam na siedząco :shake:, ale nie mogłam przegapić tych fotek :lol:. Zdjęcia cudne :multi:. Oczy Saszki rzeczywiście są takie piękne, zieloniutkie i tajemnicze. Rudasek to moje marzenie :lol:. Króliś to po prostu słodziak. Wszystkie psiunki szczęśliwe, zadbane i piękne :loveu:. Ale najcudniejszy jest dla mnie :oops: oczywiście Morgan http://imageshack.us/a/img849/3403/knjl.jpg. Wiadomo dlaczego :-D. A ze mną też pewnie coś nie tak :-D. No to dobranoc (specjalnie z króliczkiem) . Quote
Maciek777 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 dana - dziękuję:) Za poświęcenie również;) Mało to rudych bezdomnych?;) Królik Roger (pełne imię;)) to akurat jest w trakcie wymiany futra więc trochę wyliniały:roll: Akurat Morgan na tym zdjęciu wyszedł jakoś koślawo - oko i ucho gdzieś mu uciekają:eviltong: Chyba z każdym jest coś nie tak, ale nie po każdym od razu to widać;) Dobrej nocy:) Quote
azalia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Wiele razy musiałam oglądać ten cudowny zwierzyniec,żeby oczy nacieszyć. Radość tym większa,że tym pięknotom się udało znaleźć wspaniały dom. Quote
Maciek777 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='azalia']Wiele razy musiałam oglądać ten cudowny zwierzyniec,żeby oczy nacieszyć. Radość tym większa,że tym pięknotom się udało znaleźć wspaniały dom.[/QUOTE] Dziękuję bardzo:) Chyba nie zasłużyłem na miano "wspaniałego domu":oops:, ale staram się:roll: Quote
Tola Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Maciek - czy chcesz czy nie musisz przyjąć do wiadomości, ze jesteś wspaniałym domemj:p Gdzie taki Baj miałby niby lepiej:cool3: Stadko cudne, jest się czym pochwalić, a te oczy Saszki faktycznie bajkowe :loveu: Alfred ze słodka minką - rewelacja:) Rogerem fakt - zaskoczyłeś:evil_lol: Mizianka dla zwierzyńca! Quote
Maciek777 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Tola']Maciek - czy chcesz czy nie musisz przyjąć do wiadomości, ze jesteś wspaniałym domemj:p Gdzie taki Baj miałby niby lepiej:cool3:[/QUOTE] :oops: Dzięki bardzo, choć mam własne zdanie na ten temat;) [quote name='Tola']Stadko cudne, jest się czym pochwalić, a te oczy Saszki faktycznie bajkowe :loveu:[/QUOTE] Dziękuję:) Saszka ma swoje 5 minut:) [quote name='Tola']Alfred ze słodka minką - rewelacja:)[/QUOTE] On nienawidzi aparatów:roll:[quote name='Tola']Rogerem fakt - zaskoczyłeś:evil_lol: Mizianka dla zwierzyńca![/QUOTE] A jakiego zwierzaka/ów sie spodziewałaś?:) Dzięki, dla Twoich również:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Baju, czy Maciek już popakował te wszystkie dziwne :-D paczki :roll:. Quote
Maciek777 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dana']Baju, czy Maciek już popakował te wszystkie dziwne :-D paczki :roll:.[/QUOTE] Odpowiem za Baja bo on pisać potrafi długopisem, ale nie na kompie;) Niestety jeszcze nie:( Tzn są popakowane na tyle, że czekam na adresy i wpłaty, a wtedy całość do koperty i na pocztę. Osiem już poszło, ale zostało jeszcze z 15:roll: Jutro pewnie z 10 wyślę. Strasznie dużo czasu to pochłania. Nie wiedziałem, że aż tak dużo. Żeby nie świadomość, że będzie z tego jakiś większy pożytek to już dawno bym w połowie zrezygnował bo wszystko zaniedbałem:shake: Ewentualny następny bazarek musi być lepiej dopracowany:roll: Quote
Iljova Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 To lubię ....oglądać zdjęcia tak wspaniałych ,fantastycznych, słodkich i szczęśliwych zwierzaków :-) Na taki widok uśmiech sam od razu się pojawia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maciek777 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Maciek777']Nie wiedziałem, że aż tak dużo. Żeby nie świadomość, że będzie z tego jakiś większy pożytek to już dawno bym w połowie zrezygnował bo wszystko zaniedbałem:shake: Czyt. szczytny cel:p [quote name='Iljova']To lubię ....oglądać zdjęcia tak wspaniałych ,fantastycznych, słodkich i szczęśliwych zwierzaków :-) Na taki widok uśmiech sam od razu się pojawia :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję:oops::) Quote
Recommended Posts