kahoona Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='ostatniaszansa']m.krawczykiewicz może nam pani wyjaśni dlaczego tak zajadle wespół z Panią MS chciała Pani zakopać zwłoki dwóch psów , wręcz wyrywając zwłoki ? Kogo i co Pani broni ? Może czas dobrać się do gmin,które umowy podpisują jak leci ,zainteresować odpowiednie instytucje kontrolujące i nie musi to być PLW , nie wierzę w rzetelne kontrole . Jedno schronisko ma umowy z niewyobrażalna ilościa gmin ( patrz Pan L.S) ? to co pisze crazy horse , niestety nie jest wyssane z palca :( Ewa Trochę z innej beczki. Kolejna erupcja talentu miss toz. Według jej słów psy masowo migrują z gminy do gminy. Do Korabiewic też pewnie masowo przybyły, żeby popełnić samobójstwo... http://imageshack.us/photo/my-images/502/artykugosyrardowa.jpg/ Quote
Zofia.Sasza Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://www.rp.pl/artykul/9132,756306-Niedzwiedzie-i-wilczyca-zmienia-opiekunow.html LUDZIE, PRZECZYTAJCIE TO, BO JA NIE MOGĘ UWIERZYĆ!!!! Quote
ostatniaszansa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 No i ladnie - a opor ze strony wlascicielki - ale wlascicielki CZEGO? Zwierzat juz nie, bo zostaly jej odebrane (wreszcie), ziemi rowniez nie, bo co chwile czytam kogo ta ziemia nie jest, nie bedzie itp itd. Pani Szwarc na pewno odbiera tel od mkrawczykiewicz, wiec moze ona sie wypowie do gazety... albo sama cos stworzy... z takim talentem az dziwne, ze jeszcze nic nie ma, a moze jest tylko nie zauwazylismy ;)/Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='ostatniaszansa']No i ladnie - a opor ze strony wlascicielki - ale wlascicielki CZEGO? Zwierzat juz nie, bo zostaly jej odebrane (wreszcie), ziemi rowniez nie, bo co chwile czytam kogo ta ziemia nie jest, nie bedzie itp itd. Pani Szwarc na pewno odbiera tel od mkrawczykiewicz, wiec moze ona sie wypowie do gazety... albo sama cos stworzy... z takim talentem az dziwne, ze jeszcze nic nie ma, a moze jest tylko nie zauwazylismy ;)/Agnieszka Mogę podjechać i pomóc :cool3: Quote
lika1771 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Boze w koncu:multi::multi::multi::multi: Quote
Zofia.Sasza Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Zgłaszam się na kociego wolontariusza :) Quote
ostatniaszansa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Reportaż o Korabiewicach we wtorek w Uwadze w TVN..../Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Hop. hop, pani Krawczykieeeewicz! Prosimy ładnie o komentarz! Prokurator też , jak rozumiem, jest w zmowie i czyha na ziemię? Quote
malagos Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Uff, i ja z ulgą przeczytałam ten artykuł :) A kobrabiewicka Kropka na bdt u mnie jutro.......... :) , no wiecie, pojedzie do domku stałego :) Quote
Zofia.Sasza Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 malagos napisał(a):Uff, i ja z ulgą przeczytałam ten artykuł :) A kobrabiewicka Kropka na bdt u mnie jutro.......... :) , no wiecie, pojedzie do domku stałego :) To ciiiiiii, nie zapeszaj! :) Quote
EVA2406 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Nareszcie, skończy się koszmar zwierząt. Tylko dlaczego tyle istot musiało w mękach umrzeć :(, żeby wreszcie zapadła ta decyzja..................... Quote
Odi Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Super wiadomość - najlepsza, jaka mogła być w tym okrutnym miejscu. Quote
nicolaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przeczytałam artykuł. Czyli co: VIVA formalnie przejmuje schronisko i będzie nim zawiadywać mimo, że ziemia, na której jest ono położone należy do kogo innego? Czy może zabiorą psy i przeniosą je gdzieś indziej? Quote
Zofia.Sasza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nicolaczek napisał(a):Przeczytałam artykuł. Czyli co: VIVA formalnie przejmuje schronisko i będzie nim zawiadywać mimo, że ziemia, na której jest ono położone należy do kogo innego? Czy może zabiorą psy i przeniosą je gdzieś indziej? Tak to ma wyglądać. A jak będzie - zobaczymy... Quote
nicolaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Uhum. Dzięki za info. No oby, oby się udało. Quote
Marta666 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Właśnie w Uwadze zaczyna się reportaż o Korabiewicach... Quote
ostatniaszansa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No Mkrawczykiewicz pojechala...... ja nie moge.... co za .............../Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ostatniaszansa napisał(a):No Mkrawczykiewicz pojechala...... ja nie moge.... co za .............../Agnieszka Miałaś na myśli "kompetentnego działacza organizacji prozwierzecej"? Quote
ostatniaszansa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 tak, wlasnie to mialam na mysli - nie wiedzialam tylko jak to ujac /Agnieszka Quote
gosia7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Boże, jak długo jeszcze będzie trwał ten horror!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ta biedna psina w dziurze w gołej ziemi:-(:crazyeye: Quote
AniaB Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zenujace byly wypowiedzi tej pani Krawczykiewicz.. To jest pracownik TOZ???? Czy ja ja utrzymuje ze swoich podatkow? Rece opadaja... Quote
ostatniaszansa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 AniaB napisał(a):Zenujace byly wypowiedzi tej pani Krawczykiewicz.. To jest pracownik TOZ???? Czy ja ja utrzymuje ze swoich podatkow? Rece opadaja... No co sie kobiety czepiasz, pan reporter tez nie byl gruby, nie? :( /Agnieszka Quote
ANETTTA Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nicolaczek napisał(a):Przeczytałam artykuł. Czyli co: VIVA formalnie przejmuje schronisko i będzie nim zawiadywać mimo, że ziemia, na której jest ono położone należy do kogo innego? Czy może zabiorą psy i przeniosą je gdzieś indziej? a co z ta p.. szwarc Quote
ANETTTA Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 AniaB napisał(a):Zenujace byly wypowiedzi tej pani Krawczykiewicz.. To jest pracownik TOZ???? Czy ja ja utrzymuje ze swoich podatkow? Rece opadaja... a wójta !!!!! Quote
Recommended Posts