Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ostatniaszansa']m.krawczykiewicz może nam pani wyjaśni dlaczego tak zajadle wespół z Panią MS chciała Pani zakopać zwłoki dwóch psów , wręcz wyrywając zwłoki ? Kogo i co Pani broni ?
Może czas dobrać się do gmin,które umowy podpisują jak leci ,zainteresować odpowiednie instytucje kontrolujące i nie musi to być PLW , nie wierzę w rzetelne kontrole . Jedno schronisko ma umowy z niewyobrażalna ilościa gmin ( patrz Pan L.S) ? to co pisze crazy horse , niestety nie jest wyssane z palca :( Ewa

Trochę z innej beczki. Kolejna erupcja talentu miss toz. Według jej słów psy masowo migrują z gminy do gminy. Do Korabiewic też pewnie masowo przybyły, żeby popełnić samobójstwo...

http://imageshack.us/photo/my-images/502/artykugosyrardowa.jpg/

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i ladnie - a opor ze strony wlascicielki - ale wlascicielki CZEGO? Zwierzat juz nie, bo zostaly jej odebrane (wreszcie), ziemi rowniez nie, bo co chwile czytam kogo ta ziemia nie jest, nie bedzie itp itd. Pani Szwarc na pewno odbiera tel od mkrawczykiewicz, wiec moze ona sie wypowie do gazety... albo sama cos stworzy... z takim talentem az dziwne, ze jeszcze nic nie ma, a moze jest tylko nie zauwazylismy ;)/Agnieszka

Posted

[quote name='ostatniaszansa']No i ladnie - a opor ze strony wlascicielki - ale wlascicielki CZEGO? Zwierzat juz nie, bo zostaly jej odebrane (wreszcie), ziemi rowniez nie, bo co chwile czytam kogo ta ziemia nie jest, nie bedzie itp itd. Pani Szwarc na pewno odbiera tel od mkrawczykiewicz, wiec moze ona sie wypowie do gazety... albo sama cos stworzy... z takim talentem az dziwne, ze jeszcze nic nie ma, a moze jest tylko nie zauwazylismy ;)/Agnieszka
Mogę podjechać i pomóc :cool3:

Posted

Przeczytałam artykuł.

Czyli co: VIVA formalnie przejmuje schronisko i będzie nim zawiadywać mimo, że ziemia, na której jest ono położone należy do kogo innego? Czy może zabiorą psy i przeniosą je gdzieś indziej?

Posted

nicolaczek napisał(a):
Przeczytałam artykuł.

Czyli co: VIVA formalnie przejmuje schronisko i będzie nim zawiadywać mimo, że ziemia, na której jest ono położone należy do kogo innego? Czy może zabiorą psy i przeniosą je gdzieś indziej?

Tak to ma wyglądać. A jak będzie - zobaczymy...

Posted

AniaB napisał(a):
Zenujace byly wypowiedzi tej pani Krawczykiewicz..
To jest pracownik TOZ???? Czy ja ja utrzymuje ze swoich podatkow? Rece opadaja...

No co sie kobiety czepiasz, pan reporter tez nie byl gruby, nie? :( /Agnieszka

Posted

nicolaczek napisał(a):
Przeczytałam artykuł.

a co z ta p.. szwarc