Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olivetshka napisał(a):
Edi, ja pozmieniam zdjęcia w ogłoszeniach zaraz, może nawet zrobię Bezie osobne, a dówm suniom u LILU jedno wspólne.
Może tak je ktoś wypatrzy.
Czyli umowa u Ciebie? Sprawa adopcji Asterka oficjalnie zamknięta? A tak się bałaś... ;)

Umowa u mnie:) Ach strachajło ze mnie, fakt:(
Beza bardzo pilnie potrzebuje Domu, albo innego DT bo i ja muszę do wrocka dołączyć... Ech

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Edi100 napisał(a):
Się uryczałam, no:( Ściska na maxa. Beza jest we wrocławiu od dziś.
Dziękuję Kochana!

Bo ludziska mają ryczeć! ;)
Poogłaszam Bezę w wolnej chwili na innych portalach - na razie ma sporo szerloków i OLX.
Edi - a namiary podawać dalej na Martę? Czy lepiej na Ciebie? W końcu Ty Beze znasz najlepiej - no i Kropka.

Posted

olivetshka napisał(a):
Bo ludziska mają ryczeć! ;)
Poogłaszam Bezę w wolnej chwili na innych portalach - na razie ma sporo szerloków i OLX.
Edi - a namiary podawać dalej na Martę? Czy lepiej na Ciebie? W końcu Ty Beze znasz najlepiej - no i Kropka.

Na mnie, na mnie tak tak.
Dziękuję

Posted

Kropka dziś pierwszy dzień w nowej szkole. Moja mama jej towarzyszyła w drodze na dworzec PKS do autobusu, z Grunwaldzkiego jest dobry dojazd.
Mam pytanie, czy wiecie gdzie można tanio kupić drzewo do pieca? Mojej mamie kończy się opał i pomyślałam że drzewo do pieca taniej by było.Zima idź precz!

Posted

Prosze pomóżcie z DT dla BEZY na cito, nie mam wyboru:(:( W jednym pokoju 4 ludzia i 3 psy , królik nie damy rady:( HELP Moje zjedzą Bezę:(:(

Posted

hmm dorobiłam Bezie ogłoszeń (dwa dokładnie)...

drewno, mój TŻ jest drwalem ale tam cholernie drogie to drewno.. no a nawet jakby to "inaczej" załatwić to jak transport :( hmm, zapytam go

nic nie wiem o pismach - zaraz zapytam naszej Pani Prezes

Posted

Znacie jakies modły na zdjęcie złego czaru????Poważnie... nawet mój pociąg wycofali:(
Z pozytywnych, Kropka dostała pierwszą 5-kę z matmy w nowej szkole:):):)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Też dziwię się, że ludziska nie chcą Bezy :( Ma ogłoszenia z ładnymi zdjęciami i cisza :( Po Milę i Mela też jakoś nikt nie puka :(

No właśnie... :( Może dlatego, że sunie? A może jeszcze nie znalazł się ten ktoś - tylko jak długo jeszcze?
Ogłoszenia mają całkiem konkretne, Beza nawet łzawe trochę :)
Może ktoś mógłby Bezie zrobic gumtree wrocławskie? Bo mnie nie pozwalają, może mam za duzo ogłoszeń, albo coś innego...
Można ten tekst z szerloka wykorzstać i zdjęcia.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Też dziwię się, że ludziska nie chcą Bezy :( Ma ogłoszenia z ładnymi zdjęciami i cisza :( Po Milę i Mela też jakoś nikt nie puka :(

Dostałam 2 emaile w sumie o Bezę. Napisałam o wizycie przed adopcyjnej i... cisza:(
Boją się te ludziska czegoś?:(

Posted

olivetshka napisał(a):
Dzięki Basiu :)
Edi - wizyta przedadopcyjna to trochę tak hmmm... srogo brzmi, oficjalnie. No, ale wiem, że nie można ludziom mówić, że na pogaduchy się wpadnie z kawą i ciastem ;)

Ale ja to tak ciepło, by się obie strony poznały i takie tam wiecie. I cisza.
Z drugiej strony, kiedy Ktoś jest szczery, pisze czy mówi "chętnie, oczywiście, zapraszamy"...