Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 olivetshka napisał(a):Edi, ja pozmieniam zdjęcia w ogłoszeniach zaraz, może nawet zrobię Bezie osobne, a dówm suniom u LILU jedno wspólne. Może tak je ktoś wypatrzy. Czyli umowa u Ciebie? Sprawa adopcji Asterka oficjalnie zamknięta? A tak się bałaś... ;) Umowa u mnie:) Ach strachajło ze mnie, fakt:( Beza bardzo pilnie potrzebuje Domu, albo innego DT bo i ja muszę do wrocka dołączyć... Ech Quote
olivetshka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pierwszy osobny szerlok sprzed chwili dla Bezuni - robię resztę - ujdzie?: http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/beza-bezdomne-psie-dziecko-ID5an9.html Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='olivetshka']Pierwszy osobny szerlok sprzed chwili dla Bezuni - robię resztę - ujdzie?: http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/beza-bezdomne-psie-dziecko-ID5an9.html Się uryczałam, no:( Ściska na maxa. Beza jest we wrocławiu od dziś. Dziękuję Kochana! Quote
olivetshka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Edi100 napisał(a):Się uryczałam, no:( Ściska na maxa. Beza jest we wrocławiu od dziś. Dziękuję Kochana! Bo ludziska mają ryczeć! ;) Poogłaszam Bezę w wolnej chwili na innych portalach - na razie ma sporo szerloków i OLX. Edi - a namiary podawać dalej na Martę? Czy lepiej na Ciebie? W końcu Ty Beze znasz najlepiej - no i Kropka. Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 olivetshka napisał(a):Bo ludziska mają ryczeć! ;) Poogłaszam Bezę w wolnej chwili na innych portalach - na razie ma sporo szerloków i OLX. Edi - a namiary podawać dalej na Martę? Czy lepiej na Ciebie? W końcu Ty Beze znasz najlepiej - no i Kropka. Na mnie, na mnie tak tak. Dziękuję Quote
olivetshka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Edi100 napisał(a):Na mnie, na mnie tak tak. Dziękuję Hmmm... No to podaj mi na priv dane Twoje :) Telefon już mam, a mail? Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='olivetshka']Hmmm... No to podaj mi na priv dane Twoje :) Telefon już mam, a mail? [email protected] Dziękuję:) Beza szuka pilnie DT:( bardzo pilnie, Ech:( Quote
olivetshka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Edi100'][email protected] Dziękuję:) Beza szuka pilnie DT:( bardzo pilnie, Ech:( Idę poodświeżać szerloki - mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy. Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kropka dziś pierwszy dzień w nowej szkole. Moja mama jej towarzyszyła w drodze na dworzec PKS do autobusu, z Grunwaldzkiego jest dobry dojazd. Mam pytanie, czy wiecie gdzie można tanio kupić drzewo do pieca? Mojej mamie kończy się opał i pomyślałam że drzewo do pieca taniej by było.Zima idź precz! Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 xmartix, przyszły jakies papiery z Gminy może? Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Prosze pomóżcie z DT dla BEZY na cito, nie mam wyboru:(:( W jednym pokoju 4 ludzia i 3 psy , królik nie damy rady:( HELP Moje zjedzą Bezę:(:( Quote
xmartix Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 hmm dorobiłam Bezie ogłoszeń (dwa dokładnie)... drewno, mój TŻ jest drwalem ale tam cholernie drogie to drewno.. no a nawet jakby to "inaczej" załatwić to jak transport :( hmm, zapytam go nic nie wiem o pismach - zaraz zapytam naszej Pani Prezes Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Znacie jakies modły na zdjęcie złego czaru????Poważnie... nawet mój pociąg wycofali:( Z pozytywnych, Kropka dostała pierwszą 5-kę z matmy w nowej szkole:):):) Quote
terierfanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 dołączam się do gratulacji, w życiu nie dostałam piątki z matmy :evil_lol:, no może w podstawówce ;) dlaczego nikt Bezuni nie wziął jeszcze? ona taka ładniutka! Quote
NikaEla Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Też dziwię się, że ludziska nie chcą Bezy :( Ma ogłoszenia z ładnymi zdjęciami i cisza :( Po Milę i Mela też jakoś nikt nie puka :( Quote
olivetshka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nikaragua napisał(a):Też dziwię się, że ludziska nie chcą Bezy :( Ma ogłoszenia z ładnymi zdjęciami i cisza :( Po Milę i Mela też jakoś nikt nie puka :( No właśnie... :( Może dlatego, że sunie? A może jeszcze nie znalazł się ten ktoś - tylko jak długo jeszcze? Ogłoszenia mają całkiem konkretne, Beza nawet łzawe trochę :) Może ktoś mógłby Bezie zrobic gumtree wrocławskie? Bo mnie nie pozwalają, może mam za duzo ogłoszeń, albo coś innego... Można ten tekst z szerloka wykorzstać i zdjęcia. Quote
Basia1244 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 zaraz zrobię http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Beza-szczeniaczek-do-adopcji-W0QQAdIdZ264137090 Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Nikaragua napisał(a):Też dziwię się, że ludziska nie chcą Bezy :( Ma ogłoszenia z ładnymi zdjęciami i cisza :( Po Milę i Mela też jakoś nikt nie puka :( Dostałam 2 emaile w sumie o Bezę. Napisałam o wizycie przed adopcyjnej i... cisza:( Boją się te ludziska czegoś?:( Quote
olivetshka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Basia1244']zaraz zrobię http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Beza-szczeniaczek-do-adopcji-W0QQAdIdZ264137090 Dzięki Basiu :) Edi - wizyta przedadopcyjna to trochę tak hmmm... srogo brzmi, oficjalnie. No, ale wiem, że nie można ludziom mówić, że na pogaduchy się wpadnie z kawą i ciastem ;) Quote
Basia1244 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nikt z ogłoszeń nie dzwonił? takie fajne psinki, pododaję zdjęcia,a ile one mają tygodni/miesięcy? Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 olivetshka napisał(a):Dzięki Basiu :) Edi - wizyta przedadopcyjna to trochę tak hmmm... srogo brzmi, oficjalnie. No, ale wiem, że nie można ludziom mówić, że na pogaduchy się wpadnie z kawą i ciastem ;) Ale ja to tak ciepło, by się obie strony poznały i takie tam wiecie. I cisza. Z drugiej strony, kiedy Ktoś jest szczery, pisze czy mówi "chętnie, oczywiście, zapraszamy"... Quote
Recommended Posts