Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Basia1244 napisał(a):Nikt z ogłoszeń nie dzwonił? takie fajne psinki, pododaję zdjęcia,a ile one mają tygodni/miesięcy? 21 stycznia były zabrane. Miały po 8 tygodni Quote
LILUtosi Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 tu jest więcej fot https://picasaweb.google.com/Ingolec/ZmigrodSzczeniaki# Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Basia1244 napisał(a):A to one już dawno powinny w domach być! Powinny!!! Kuchnia, gdzie te domy:( Byłam dziś na działce z arkadiuszem i dziękować najwyższemu ani pół zwierzaka! Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Nikaragua napisał(a):Cudne foty!!! Ale duże te siostrunie jak na 3-miesięczne szczeniory, wielkie baby z nich urosną. Dostałam dziś info od Saby, czyli Lusi:) że zdrowo się chowa:) Ciekawe jak tam Asterek:) Quote
olivetshka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edi100 napisał(a):Ale ja to tak ciepło, by się obie strony poznały i takie tam wiecie. I cisza. Z drugiej strony, kiedy Ktoś jest szczery, pisze czy mówi "chętnie, oczywiście, zapraszamy"... No ja też tak właśnie bym ciepło chciała - tak mniej więcej to naświetlam. A ludzie od razu myslą, że skan całego dobytku się bedzie od razu robiło :) Quote
olivetshka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edi100 napisał(a):Dostałam dziś info od Saby, czyli Lusi:) że zdrowo się chowa:) Ciekawe jak tam Asterek:) Może przedzwonię dziś i zapytam... Asterek miał mieć szczepienia w zeszłym tyg. i koło 20. marca miał mieć ten zabieg na przepuklinę. Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Jest chętny Domek dla Bezy!:) w Warszawie:) Jestesmy o emailach i rozmowie telefonicznej:):)Pani chętnie się spotka z kimś z Warszawy i chcą sami po Bezę przyjechać w sobotę:) Cioteczki z wawy ide molestowac! Się zakochali, no:) Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 olivetshka napisał(a):Może przedzwonię dziś i zapytam... Asterek miał mieć szczepienia w zeszłym tyg. i koło 20. marca miał mieć ten zabieg na przepuklinę. Jak możesz zapytaj:) Dziękuję:) Quote
bros Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 potrzebuje transportu dla suni z Wrocka do Warszawy na cito , moze jakoś to połączymy z Bezą ????? Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 bros napisał(a):potrzebuje transportu dla suni z Wrocka do Warszawy na cito , moze jakoś to połączymy z Bezą ????? Domek chętny bardzo psio lubny i myslę że by się udało:) Państwo chcą przyjechać w sobotę. bros masz pw:) Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja mogę przeprowadzić wizytację w Warszawie, jeśli nikogo nie znajdziecie. Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 shirrrapeira napisał(a):Ja mogę przeprowadzić wizytację w Warszawie, jeśli nikogo nie znajdziecie. Dziękuje, dam znać:) Ciotka bros, miala kogoś poprosić i czekam na info. tak bym chciała żeby Beza u siebie już była. Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 bros napisał(a):Edi masz zapchaną skrzynkę. Juz nie mam:) Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 shirrrapeira napisał(a):Ja mogę przeprowadzić wizytację w Warszawie, jeśli nikogo nie znajdziecie. Cie poproszę:) Dasz radę to Bemowo?, jak tak to już wysyłam nr na pw:) Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Nikaragua']dla Mili i Meli : http://allegro.pl/show_item.php?item=1488479350 Niech się ludziska napatrzą na powtórne ogłoszenia, może komuś przypadnie do serca któraś z sióstr. Dziekuję i kciuki zaciskam! Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Kochane póxniej będę, musze się stworami zajać. Coś niedomagają:( Quote
olivetshka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edi100 napisał(a):Jest chętny Domek dla Bezy!:) w Warszawie:) Jestesmy o emailach i rozmowie telefonicznej:):)Pani chętnie się spotka z kimś z Warszawy i chcą sami po Bezę przyjechać w sobotę:) Cioteczki z wawy ide molestowac! Się zakochali, no:) YYYYYYYYYYYYUUUUUUUUUPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! :) Ale fajowo! Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Nie ma problemu Bemowo blisko mnie dość. Quote
terierfanka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edi100 napisał(a):Jest chętny Domek dla Bezy!:) w Warszawie:) Jestesmy o emailach i rozmowie telefonicznej:):)Pani chętnie się spotka z kimś z Warszawy i chcą sami po Bezę przyjechać w sobotę:) Cioteczki z wawy ide molestowac! Się zakochali, no:) a tak cicho sobie myślę, może by Państwo mogli przy okazji w drodze powrotnej zabrać ze sobą suńkę malutką shih-tzu? Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Umówiłam się z Panią na jutro na godzinę 12:00. Trzymajcie kciuki za rozmowę. Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 shirrrapeira napisał(a):Umówiłam się z Panią na jutro na godzinę 12:00. Trzymajcie kciuki za rozmowę. Super, dziękuję!:) Kciuki zaciskamy:) Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 terierfanka napisał(a):a tak cicho sobie myślę, może by Państwo mogli przy okazji w drodze powrotnej zabrać ze sobą suńkę malutką shih-tzu? Juz miałam dwa pytania w sprawie jeszcze jednej suni. Moze chodzi o tę samą? Jutro jak wizyta wypadnie ok, zapytam domku:) Quote
olivetshka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edi100 napisał(a):Juz miałam dwa pytania w sprawie jeszcze jednej suni. Moze chodzi o tę samą? Jutro jak wizyta wypadnie ok, zapytam domku:) A o Milę i Melcię nie miałaś nic? :( Podmieniłam im zdjęcia na te ładniejsze - może znów ogłoszenia by trzeba porobić... Quote
Recommended Posts