Edi100 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 olivetshka napisał(a):A o Milę i Melcię nie miałaś nic? :( Podmieniłam im zdjęcia na te ładniejsze - może znów ogłoszenia by trzeba porobić... No nic nic:(:( Przeciez są cudne, no:( Quote
bros Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi BARDZO CIE PROSZĘ o telefon (sygnał -oddzwonię) 503749992 Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bros napisał(a):Edi BARDZO CIE PROSZĘ o telefon (sygnał -oddzwonię) 503749992 Dryńdnełam 796647066 Kuchnia, dostałam emil od Pani ze autko nie czynne i dopiero 13 marca by mogli:( Szukam w takim razie po ludziach, bo w zasadzie jakby wizyta się udała to by mogła jechać. Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Nikaragua']dla Mili i Meli : http://allegro.pl/show_item.php?item=1488479350 Niech się ludziska napatrzą na powtórne ogłoszenia, może komuś przypadnie do serca któraś z sióstr. Śliczne allegro,dziękuję!:) Quote
shirrrapeira Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wizyta udała się przednio. Pani wydaje się być bardzo rozsądna, miała już kilka królików. Jeden z jej królików a dokładnie królica żyła 10 lat. Dopytywała się o sterylizację i szczepienia, ale głównie rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym. Bardzo mi się podobała. Wszyscy w domu zgodzili się na psa, nawet ojczym i mówią brać, tylko problem z samochodem, mają robić dopiero w poniedziałek, więc w przyszły weekend mogliby podjechać. Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 shirrrapeira napisał(a):Wizyta udała się przednio. Pani wydaje się być bardzo rozsądna, miała już kilka królików. Jeden z jej królików a dokładnie królica żyła 10 lat. Dopytywała się o sterylizację i szczepienia, ale głównie rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym. Bardzo mi się podobała. Wszyscy w domu zgodzili się na psa, nawet ojczym i mówią brać, tylko problem z samochodem, mają robić dopiero w poniedziałek, więc w przyszły weekend mogliby podjechać. Dziękuję za wizytę:):) Bardzo się cieszę:) Hurra Pani mi o aucie napisała i wpisałam na transportowym. Kuchnia, może Ktoś jedzie? CZyli Beza będzie miała dom:) Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Nikaragua napisał(a):Super!!! super!!! beza do domu!!! Teraz pora na Melę i Milę!!!! Tak jest! Pora pora! Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Nikaragua napisał(a):Na każdym kolejnym (już jest trzecie i czwarte) allegro Mila i Mela maja po ponad 200 wejść.Maja przecież też inne ogłoszenia. I NIC !!!!!!! Emaili brak, telefonów też:( Wiesz, zeby odczarowac to pomyslałam ze moze podac namiary na cioteczkę z Hoteliku? O ile się zgodzi?:) Miałam po drodze ze stacji spotkanie z psem na metrowych łańcuchu na podwórku w środku miasta. Zero budy:( Rozpytałam i tak jest ciągle:( Biją go. Kuchnia:( Zawiadomiłam xmartix i mam pomysła co zrobić... Quote
bros Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ciotki kochane nie jadę jutro do Warszawy, sprawa odroczona, być może nie będę musiała wcale jechać. Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bros napisał(a):ciotki kochane nie jadę jutro do Warszawy, sprawa odroczona, być może nie będę musiała wcale jechać. Ale nic się nie stało złego mam nadzieję? Quote
bros Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 nie nie kroi sie domek tu na miejscu dla malej Shih tsu :) Quote
terierfanka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 bros napisał(a):nie nie kroi sie domek tu na miejscu dla malej Shih tsu :) o, to super by było :lol: Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bros napisał(a):nie nie kroi sie domek tu na miejscu dla malej Shih tsu :) Extra,wow! A ja szukam DT dla Bezy od Niedzieli do wyjazdu:( Chyba ze do nd coś znajdę. Póki jest Beza, ja nie mogę z Futrami do Kropki dołączyć, a nie stać mnie po zmianie szkoły i wogle na miesięczny niestety.Jeszcze się głwoię jak się Klatka z królikiem zmieści:( Kuchnia:( Quote
olivetshka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi100 napisał(a):Dziękuję za wizytę:):) Bardzo się cieszę:) Hurra Pani mi o aucie napisała i wpisałam na transportowym. Kuchnia, może Ktoś jedzie? CZyli Beza będzie miała dom:) Edi, a dokąd sunia ma jechać? Skąd są przyszli właściciele? Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 olivetshka napisał(a):Edi, a dokąd sunia ma jechać? Skąd są przyszli właściciele? Do Warszawy. Domek miał w sobote się wybrać, ale auto zdechnięte i naprawa dopiero od poniedziałku:( Na transportowym wpisałam ale na razie nikt nie jedzie:( Quote
bros Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 11 marca będzie jechała moja koleżanka do Warszawy Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bros napisał(a):11 marca będzie jechała moja koleżanka do Warszawy O to całkiem blisko:) Quote
olivetshka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A ja mam chytry plan, by podmienić tekst w ogłoszeniach Mili i Meli... Na ten łzawy Bezowy... ;) I nowe ogło zrobić - całą maaaaaasę ;) Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 olivetshka napisał(a):A ja mam chytry plan, by podmienić tekst w ogłoszeniach Mili i Meli... Na ten łzawy Bezowy... ;) I nowe ogło zrobić - całą maaaaaasę ;) Plan chytry:):) I dobry:) Quote
olivetshka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi100 napisał(a):Plan chytry:):) I dobry:) Heheh :) To co, Bezę juz zdejmuję z szerloka? Quote
bros Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 bros napisał(a):11 marca będzie jechała moja koleżanka do Warszawy mam potwierdzone, bedzie jechała i może zabrac Bezę Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 bros napisał(a):mam potwierdzone, bedzie jechała i może zabrac Bezę To super, teraz muszę znaleźć Beze DT od jutra do 11-go. Kuchnia:( Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Nikaragua']No to start: http://allegro.pl/show_item.php?item=1491146945 I znów się uryczałam. Dziękuję za allegro:) Quote
Edi100 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Przyszły domek Bezy tez kombinuje jakby tu wczęśniej przyjechać. A ja nadal prosze o DT dla Niej na kilka dni:( Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Przed chwilą dostałam zapytanie o Milę i Melę - odpisałam. Oraz o Bezę - odpisałam również, ale zaproponowałam delikatnie sunie od LILU. Mam nadzieję, że domki w końcu się pokażą. Quote
Recommended Posts