Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olivetshka napisał(a):
A o Milę i Melcię nie miałaś nic? :(
Podmieniłam im zdjęcia na te ładniejsze - może znów ogłoszenia by trzeba porobić...

No nic nic:(:(
Przeciez są cudne, no:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bros napisał(a):
Edi BARDZO CIE PROSZĘ o telefon (sygnał -oddzwonię) 503749992

Dryńdnełam 796647066
Kuchnia, dostałam emil od Pani ze autko nie czynne i dopiero 13 marca by mogli:(
Szukam w takim razie po ludziach, bo w zasadzie jakby wizyta się udała to by mogła jechać.

Posted

Wizyta udała się przednio. Pani wydaje się być bardzo rozsądna, miała już kilka królików. Jeden z jej królików a dokładnie królica żyła 10 lat. Dopytywała się o sterylizację i szczepienia, ale głównie rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym. Bardzo mi się podobała. Wszyscy w domu zgodzili się na psa, nawet ojczym i mówią brać, tylko problem z samochodem, mają robić dopiero w poniedziałek, więc w przyszły weekend mogliby podjechać.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Wizyta udała się przednio. Pani wydaje się być bardzo rozsądna, miała już kilka królików. Jeden z jej królików a dokładnie królica żyła 10 lat. Dopytywała się o sterylizację i szczepienia, ale głównie rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym. Bardzo mi się podobała. Wszyscy w domu zgodzili się na psa, nawet ojczym i mówią brać, tylko problem z samochodem, mają robić dopiero w poniedziałek, więc w przyszły weekend mogliby podjechać.

Dziękuję za wizytę:):)
Bardzo się cieszę:) Hurra
Pani mi o aucie napisała i wpisałam na transportowym. Kuchnia, może Ktoś jedzie?
CZyli Beza będzie miała dom:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Na każdym kolejnym (już jest trzecie i czwarte) allegro Mila i Mela maja po ponad 200 wejść.Maja przecież też inne ogłoszenia. I NIC !!!!!!!

Emaili brak, telefonów też:(
Wiesz, zeby odczarowac to pomyslałam ze moze podac namiary na cioteczkę z Hoteliku? O ile się zgodzi?:)
Miałam po drodze ze stacji spotkanie z psem na metrowych łańcuchu na podwórku w środku miasta. Zero budy:( Rozpytałam i tak jest ciągle:( Biją go. Kuchnia:(
Zawiadomiłam xmartix i mam pomysła co zrobić...

Posted

bros napisał(a):
ciotki kochane nie jadę jutro do Warszawy, sprawa odroczona, być może nie będę musiała wcale jechać.

Ale nic się nie stało złego mam nadzieję?

Posted

bros napisał(a):
nie nie kroi sie domek tu na miejscu dla malej Shih tsu :)

Extra,wow!
A ja szukam DT dla Bezy od Niedzieli do wyjazdu:( Chyba ze do nd coś znajdę. Póki jest Beza, ja nie mogę z Futrami do Kropki dołączyć, a nie stać mnie po zmianie szkoły i wogle na miesięczny niestety.Jeszcze się głwoię jak się Klatka z królikiem zmieści:( Kuchnia:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Dziękuję za wizytę:):)
Bardzo się cieszę:) Hurra
Pani mi o aucie napisała i wpisałam na transportowym. Kuchnia, może Ktoś jedzie?
CZyli Beza będzie miała dom:)

Edi, a dokąd sunia ma jechać? Skąd są przyszli właściciele?

Posted

olivetshka napisał(a):
Edi, a dokąd sunia ma jechać? Skąd są przyszli właściciele?

Do Warszawy. Domek miał w sobote się wybrać, ale auto zdechnięte i naprawa dopiero od poniedziałku:(
Na transportowym wpisałam ale na razie nikt nie jedzie:(

Posted

olivetshka napisał(a):
A ja mam chytry plan, by podmienić tekst w ogłoszeniach Mili i Meli... Na ten łzawy Bezowy... ;)
I nowe ogło zrobić - całą maaaaaasę ;)

Plan chytry:):) I dobry:)

Posted

bros napisał(a):
mam potwierdzone, bedzie jechała i może zabrac Bezę

To super, teraz muszę znaleźć Beze DT od jutra do 11-go. Kuchnia:(

Posted

Przed chwilą dostałam zapytanie o Milę i Melę - odpisałam.
Oraz o Bezę - odpisałam również, ale zaproponowałam delikatnie sunie od LILU. Mam nadzieję, że domki w końcu się pokażą.