terierfanka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi100 napisał(a):Domek w Tosi zakochany:) Już dostałam 2 emaile:):) Oby tak dalej :evil_lol: bo ona potrafi dać w kość, maluszek kochany :loveu: moja sucz i kot odsypiają właśnie Tosiowy pobyt u nas;) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 terierfanka napisał(a):Oby tak dalej :evil_lol: bo ona potrafi dać w kość, maluszek kochany :loveu: moja sucz i kot odsypiają właśnie Tosiowy pobyt u nas;) Hi hi:) Domek mi napisał już 3-ci email, że jest szczęśliwy:):) Czas na następne panienki:)Kropka Zrobiła foty Bezie bo urosła ciut:) Wstawi niedługo:) Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi100 napisał(a):Hi hi:) Domek mi napisał już 3-ci email, że jest szczęśliwy:):) Czas na następne panienki:)Kropka Zrobiła foty Bezie bo urosła ciut:) Wstawi niedługo:) Z niecierpliwością czekam, by podmienić w ogłoszeniach. Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 olivetshka napisał(a):Z niecierpliwością czekam, by podmienić w ogłoszeniach. Super dziękuję:):) Quote
Madziek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi i reszta ciotek - kibicuję Wam gorąco!! to dzięki Wam mam mojego kochanego Dżajfika, którego zabrałyście babie kilka lat temu. Dżajf właśnie wyleguje się na łóżku, w nocy sypia pod kołdrą... gdyby nie Wy to padłby u baby uwiązany na łańcuchu. Robicie kawał dobrej roboty. Wiem, że jest Wam ciężko, ale trzymajcie się i walczcie dalej!!! Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Madziek napisał(a):Edi i reszta ciotek - kibicuję Wam gorąco!! to dzięki Wam mam mojego kochanego Dżajfika, którego zabrałyście babie kilka lat temu. Dżajf właśnie wyleguje się na łóżku, w nocy sypia pod kołdrą... gdyby nie Wy to padłby u baby uwiązany na łańcuchu. Robicie kawał dobrej roboty. Wiem, że jest Wam ciężko, ale trzymajcie się i walczcie dalej!!! O Madziek!:) Witaj:) Jak miło! Quote
arkadiusz Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Aktualne zdjęcia panny Bezy :) Beza ciągle szuka domku! Quote
NikaEla Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Piękna dama. zapiszę sobie zdjęcia i jutro dam nowe do ogłoszenia. Quote
bros Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 :) Toska w drodze do nowego domku, przystanek by ciotka bros :) tararara wtarmosilam i wycałowalam ten mały noseczek rozrabiaczek. Swoja droga nowa pani Tosi to bardzo mila osóbka :) edit: terierfanko nie ściągałam malusiej szelek bo łatwo mi się ja wyciągało spod stołu ;) fajna dziołcha, bardzo energetyczna i glodomorek :) nie pytajcie mnie dlaczego Aśka ma w domu czapke :) to wie tylko ona i najstarsi indianie ;) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 bros, dziękuję. Oczyska i serducho nacieszyłam:) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Nikaragua napisał(a):Piękna dama. zapiszę sobie zdjęcia i jutro dam nowe do ogłoszenia. Dziekuję z całego serca:) Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Beza pieknie robi siad na komende, bo wie że smaczek dostanie:) Swoją drogą ona nawet za suchy chleb zrobi wszystko:( Dałam jej kromeczkę zeschniętą na kamień ( mam takie dla królisi) do gryzienia, a ona ją zjadła co do okruszka. To jest straszne, ona ciągle by jadła i jadła i jadła. Głodowała pewnie wcześniej i na razie tego nie opanujemy:(:shake: Quote
LILUtosi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi100 napisał(a):One dostały zaraz w dzień zabrania i na drugi też. Dostały po 1/4 tabletki.Ale powtórzyć trzeba. No i Panny do domów siooooooooooooo! A jakie tabletki ? Jedna na 10kilo? Jak do mnie przyjechały ważyły po 5,5kg. Powinny dostać co najmniej pół. No zobaczymy. W sobotę jeszcze raz podam tabletki żeby była jasność że nic się nie ostało. Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 LILUtosi napisał(a):A jakie tabletki ? Jedna na 10kilo? Jak do mnie przyjechały ważyły po 5,5kg. Powinny dostać co najmniej pół. No zobaczymy. W sobotę jeszcze raz podam tabletki żeby była jasność że nic się nie ostało. Dostawały po 1/4 Paratexu w dniu łapanki u p. Doktor i dzień później też 1/4 tabletki. Quote
terierfanka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Edi100 napisał(a):Beza pieknie robi siad na komende, bo wie że smaczek dostanie:) Swoją drogą ona nawet za suchy chleb zrobi wszystko:( Dałam jej kromeczkę zeschniętą na kamień ( mam takie dla królisi) do gryzienia, a ona ją zjadła co do okruszka. To jest straszne, ona ciągle by jadła i jadła i jadła. Głodowała pewnie wcześniej i na razie tego nie opanujemy:(:shake: No Tosia też strasznie dzika na jedzonko...dawałam jej z 5 razy dziennie, bo bałam się dać za dużo jednorazowo a nie chciałam, żeby głodna była :shake: bros - fotki fajne :evil_lol: miała Tośka dzień pełen wrażeń :lol: Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 No dzisiaj na te widoki to moje serce urosło do mega rozmarów:) Dziękuję:):) Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nikaragua napisał(a):Cudeńka te małe suńki :) Mają już nowe allegro : http://allegro.pl/szczeniaki-mila-mela-beza-szukaja-milosci-i-domu-i1467884189.html Śliczne, dziekuję:) Domki przybywać! Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 O 15.30 idziemy na spotkanie do Gminy. Dobre fluidy poprosimy. Szukamy DT dla Bolsika, bo on bez człowieka nie da rady. Ciągle bojący, wycofany:(:( Obecnośc przy człowieku to jedyna dla Niego sznasa:( Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ze spotkania ja nie jestem zadowolona:( Moze podchodze zbyt emocjonalnie? Nie wiem. Oczywiście nikt nie jest winny i o tym co się stało, było i trwało na działce niewiele. Władze skupiły sie na tym co zrobic by było lepiej... W ciągu kilkunastu dni, mamy dostac pismo co można zrobić i jak i czy Gmine stać. Mateo nagrał rozmowę. Moze matoe i xmartix obiektywniej na to spojrzą i napiszą. Mnie jakoś nerwy trzepia do teraz. Mam wieści o Tosi, była u weta i dostała witaminki. Lusia vel Sonia dzis została zaszczepiona:) Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nikaragua napisał(a):A gdzie domki dla Mili? Meli? Bezy? domki, domki gdzie jesteście????? Oj przybywać! Pomyliłam imionka nie Sonia tylko Saba;) Miesza mi się już chyba cosik;) Quote
NikaEla Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edi100 napisał(a):Oj przybywać! Pomyliłam imionka nie Sonia tylko Saba;) Miesza mi się już chyba cosik;) To ze zmęczenia, za dużo masz na głowie. Quote
xmartix Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Bolsikowe zdjęcia będziemy mieli jutro? dobrze zrozumiałam? spotkanie, jak spotkanie, urzędnicze,pan K. chciał tylko oczyścić się z zarzutów i naciskał na oficjalną korespondencję TOZ z Urzędem od 2006 r. potem zwalili na Edi że przez nią nic nie zrobili ws bezdomnych psów, musiałam odeprzeć atak.. pan K. ciągle wymyślał i podawał argumenty przeciw utworzeniu przytuliska, Burmistrz był tą wersją "dobry" i na wszystko się zgadzał itp... ogólnie czyny będą o nich świadczyły a nie słowa okazało się że to nie teren energetyki.... szok! Gmina ma coś zrobić ws tej babki, żeby też gdzieś ja umieścić, zobaczymy. oczywiście było Radio Żmigród a TV nie wpuścili... Mateo potem dał wywiad krótki. bylismy dziś jeszcze u starej, nie ma psów, są ślady butów mężczyzny i kotów Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 xmartix napisał(a):Bolsikowe zdjęcia będziemy mieli jutro? dobrze zrozumiałam? spotkanie, jak spotkanie, urzędnicze,pan K. chciał tylko oczyścić się z zarzutów i naciskał na oficjalną korespondencję TOZ z Urzędem od 2006 r. potem zwalili na Edi że przez nią nic nie zrobili ws bezdomnych psów, musiałam odeprzeć atak.. pan K. ciągle wymyślał i podawał argumenty przeciw utworzeniu przytuliska, Burmistrz był tą wersją "dobry" i na wszystko się zgadzał itp... ogólnie czyny będą o nich świadczyły a nie słowa okazało się że to nie teren energetyki.... szok! Szokiem jest to że Energetyka się przyznała że to ich, a ponoć nie. Tak mnie obarczono, bo dwa lata temu na spotkaniu mówiłam o stronie małego Azylu, oczywiście od psiej strony. Gmina miała partycypowac w budowie duzego i daleko.Miało być: złapać, zawieźć, zapomnieć. A nie o to chodzi! Radni przegłosowali że nie chcą duzego. Od tego czasu cisza... Nic nie zrobiono w tym kierunku. Gdzie tu moja wina? Burmistrz mi zarzucił ze obiecałam wolontariat, Tak! Ale jak będzie azyl czy przytulisko. A nie ma nic.Aaaa jeszcze jedno, jak trafi do mnie bezdomny pies, mam zawiadomić ofilialnie Gmine, oni pomogą. Tak usłyszałam. Quote
Recommended Posts