olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Nikaragua']No to start: http://allegro.pl/show_item.php?item=1491146945 No właśnie - próbowałam wczoraj podmienić tekst i wyedytować jak trzeba, a tu jakieś błędy, problemy i w ogóle... Mam nadzieję, że dziś się uda. A jak nie, to usunę i porobię nowe. Quote
LILUtosi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Działać kobity działać, bo mi się maluchy zasiedziały. Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Czy ktoś może spróbować dodać szerloka w dziale Zwierzęta? Bo próbuję z nowym tekstem i nie wychodzi nic a nic :( Najpierw chciałam wyedytowac, ale pojawiają się dwie opcje Cena - jedna polska, a adruga po... czesku! Tego wcześniej nie było - przynajmniej u mnie :) Mogłam edytować tekst i zdjęcia na wszystkie możliwe sposoby - teraz nawet jednej fotki nie mogę dodać. Nie wiem co jest grane. Pousuwałam wszystkie ogłoszenia Mili i Meli z szerloka i próbowałam dodać nowe z nowym tekstem i fotami - nie wychodzi. Czy ktoś może spróbować szerloka na Wrocław zrobić z takim tekstem:? Przyszłyśmy na świat pod koniec Starego Roku, w jeden z tych mroźnych i śnieżnych dni. Nie pamiętamy wiele z tamtego okresu - a może pamiętać wcale nie chcemy?... Zostałyśmy oddane pewnej starej kobiecie, bo znudziłyśmy się dzieciom, które nie o takim Gwiazdkowym prezencie jednak marzyły... Ktoś nas okrutnie okłamał, choć pragnęłyśmy tak niewiele... Było nam zimno. Zamiast ciepłego kocyka dostałyśmy kawałek brudnej szmaty i miejsce w starej szopie, zaraz obok rozbitego okna. Kazano nam jeść jakieś odpadki i śmieci, a rarytasem była zmrożona na kość piętka chleba... Niewiele pamiętamy, a może wcale pamiętać nie chcemy?... Nie byłyśmy same - wokół nas codziennie biegały inne psy i koty - mnóstwo kotów. Czasami bawiłyśmy się z przybranym rodzeństwem beztrosko, ale szybko powracał strach, który paraliżował... Wtedy bawić się nam nie chciało... Jeden nasz braciszek zupełnie zamarzł... Reszta codziennie walczyła o życie. Aż któregoś dnia ktoś nas wziął na ręce i przytulił do siebie. Zaniósł do samochodu i pogłaskał po głowie... Dostałyśmy jeść i pić w najprawdziwszych miseczkach. I na koniec najcieplejszy i najmilszy kocyk na świecie... I znów zaczęłyśmy się uśmiechać. I nareszcie nie chcemy zapomnieć... Mila (jaśniejsza) & Mela (ciemniejsza) Sunie obecnie przebywają w Domu Tymczasowym w okolicach Wrocławia. Mogą zostać adoptowane osobno. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna w miejscu przyszłego zamieszkania psiaków oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: 796 647 066 email: [email protected] Quote
Edi100 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Domek Bezy własnie wyjeżdza z Warszawy po Nią. Hurra!!!!!:) Quote
olivetshka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czy próbował ktoś z tym szerlokiem? Bo ja nadal nie kumam o co kaman... Quote
Edi100 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Domek mi napisał że są już We Wrocławiu. Beza szykuj się w drogę do domu i obys była szczęsliwa:) Mam z domkiem łączność;) Quote
Edi100 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Nikaragua napisał(a):Jaki dzielny domek. z Warszawy i z powrotem bez przerwy prawie ! Tak:) Pani zadzwoniła, ze przyjechał chłopak siostry i są gotowi by jechać. Zapytali czy mogą:) Oczywiście i wyruszyli:) Mam dostać sms jak już Beza będzie z nimi w aucie, gotowa do drogi:) Fajny domek:) Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No i widzisz, Edi?... Czasami sprawy się same układają, a trudne problemy prawie same rozwiązują :) Dużo szczęścia dla Bezi. Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 olivetshka napisał(a):No i widzisz, Edi?... Czasami sprawy się same układają, a trudne problemy prawie same rozwiązują :) Dużo szczęścia dla Bezi. Chyba los się odwrócił na lepsze. Mam taką nadzieję! Szukamy domu dla Mili, Meli, Bolsa, Dory a także dla Żmigrodzkich Miska, Togusia, i Dudusia i Gusi. Szukaniem domku dla Kotka, zajmuje się Kraków. Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Nikaragua napisał(a):Bezunia śniadanko to już pewno w nowym domku zjadła :) Tak:) o 5.00 rano:) Własnie domek dzwonił:) Cała rodzina wstała by Bezę przywitać. Beza ma 10 rąk do głaskania:)i Kota do towarzystwa, któremu ciągle się przygląda:):) Quote
shirrrapeira Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To pięknie, że taki domek udało mi się przesłuchać... Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Nikaragua napisał(a):A te które sie zgłaszały to odpadły wszystkie?????? Bezą interesował się domek z Niemiec, ale ucichło. Domek gdzie pojechała Beza, to drugi telefon w jej sprawie.Szczęśliwy. Domek z Wałbrzycha dzwonił o Togusia, napisałam do Kora78 i podałam nr telefonu do Pani by się umówic na wizytę. Napisałam tez do ulv, bo Toguś u Niej żeby się skontaktowała. Nic więcej nie wiem na razie. O wszystkich telefonach, które są piszę zaraz na wątku. Mam nadzieję , ze się telefony rozdzwonią po wszystkie piesie. Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 shirrrapeira napisał(a):To pięknie, że taki domek udało mi się przesłuchać... Pani Cię miło wspomina:):) Dziękuję za expres wizytę:) Quote
Poker Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czyli radosne nowiny, oby więcej takich. Gusia jeszcze nie nadaje się do adopcji chyba ,że doświadczony domek i lepszy od naszego. Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dzwonił Pan w sprawie Mili i Meli, ale nie wie którą wybrać i chciałby zobaczyć Panny. Domek w Oławie, zgadza się na sterylkę.Powiedziałam, ze przekażę nr do miejsca gdzie są, bo nie wiem jak cioteczka dysponuje czasem. Jak się Pan zdecyduje na którąś Panienkę, to poproszę MyrkurDagur o wizytę:) Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Edi100 napisał(a):Dzwonił Pan w sprawie Mili i Meli, ale nie wie którą wybrać i chciałby zobaczyć Panny. Domek w Oławie, zgadza się na sterylkę.Powiedziałam, ze przekażę nr do miejsca gdzie są, bo nie wiem jak cioteczka dysponuje czasem. Jak się Pan zdecyduje na którąś Panienkę, to poproszę MyrkurDagur o wizytę:) Pięknie :) Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 olivetshka napisał(a):Pięknie :) Już przekazałam numery i teraz kciuki zaciskamy! Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Nikaragua napisał(a):To chyba jutro zadzwonię do Magdy i popytam o ten Wałbrzych. (dziś nie, bo mam tylko moment przerwy miedzy rodzinnym obiadem a gośćmi na imieniny męża) To najlepsze życzonka:) Quote
Edi100 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Własnie dzwonił drugi domek chętny na Dziewuszki:) Wrocław-Nowy Dwór Kciuki razy dwa!:) Quote
LILUtosi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A Mila jedzie już do własnego domku ;-) Państwo prawdopodobnie zaloguje się i sami będą wklejać zdjęcia. W tamtym tygodniu stracili ukochanego psa po 11 latach i postanowili pokochać Milę. Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='LILUtosi']A Mila jedzie już do własnego domku ;-) Państwo prawdopodobnie zaloguje się i sami będą wklejać zdjęcia. W tamtym tygodniu stracili ukochanego psa po 11 latach i postanowili pokochać Milę. YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Superancko :) Jeszcze Melcia. Quote
LILUtosi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pan zapowiedział się po Melcie na wtorek. Także myślę że wszystkie szczeniaczki znalazły domek. Ale poczekajmy.... Quote
Recommended Posts