olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Wizyta dla Tosi ok:) 3 dzieci, najstarsza 14 lat i to ona będzie się opiekowała. Sterylka na tak, umowa na tak. Musi byc dobrze:)Szykujemy Panienkę:) Cudownie :) Macie transport? Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Beata19 napisał(a):w takim razie razie będziemy z Tosią prawie sąsiadkami ;) ciesze się :lol: Jesli to Ty byłas na wizycie, to tak:) Bardzo dziękuję za wizytę i liczę że będziesz miała oko:) Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Dostałam info, ze Lusia 18 go będzie szczopina i że wsio dobrze:) Ciekawe jak tam Asterk się zaklimatyzował. Na Tosie też dom czeka, tylko trasportu szukamy. Kolej na następne dzieciaczki! Quote
terierfanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ten transport to do Zgorzelca tak? Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Dostałam info, ze Lusia 18 go będzie szczopina i że wsio dobrze:) Ciekawe jak tam Asterk się zaklimatyzował. Na Tosie też dom czeka, tylko trasportu szukamy. Kolej na następne dzieciaczki! Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?... Zapytam o Asterka oczywiście. Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 terierfanka napisał(a):Ten transport to do Zgorzelca tak? Tak, tak prawie do Zgorzelca. Tuz pod, Beata19 jest z tej samej miejscowości:) Zapomniałam nazwy:( Kropka i arkadiusz własnie cykają fantom foty na bazerek na ten takze cel. Quote
xmartix Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 w końcu allegro cegiełkowe, rozsyłajcie Selenga wielkie dzieki !!! i przepraszam że tak późno... http://allegro.pl/katowane-bite-pomoz-pieskom-ze-zmigrodu-i1463939448.html Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 xmartix napisał(a):w końcu allegro cegiełkowe, rozsyłajcie Selenga wielkie dzieki !!! i przepraszam że tak późno... http://allegro.pl/katowane-bite-pomoz-pieskom-ze-zmigrodu-i1463939448.html Niezmiennie robi mi się niedobrze, gdy oglądam te zdjęcia... :( Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Nikaragua napisał(a):Mam nowiutkie spodnie dziewczęce rozm34 fioletowe, sztruks. Może chcecie na bazarek? to zdjecie mailem wysle Bardzo chętnie:) Dziękuję. [email protected] ( ale jam gapcio przeciez masz email:):) Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 olivetshka napisał(a):Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?... Zapytam o Asterka oczywiście. Czekam na info w tej od jednej cioteczki. Jutro bedzie wiadomo. Dam cynk:):) Quote
terierfanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 znowu katowane zwierzaki będą w "Ekspresie Reporterów" :-( za dużo tego... Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 terierfanka napisał(a):znowu katowane zwierzaki będą w "Ekspresie Reporterów" :-( za dużo tego... Nie dam rady obejrzeć:(:( Nie jestem tego ogarnąc psychicznie, jak zapewne my wszyscy:(Co za świat, co za ludzie...:( Quote
terierfanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a ja obejrzałam i k... żałuję bo ryczę jak bóbr :-(:-( Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 olivetshka napisał(a):Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?... Zapytam o Asterka oczywiście. Z umową musimy zrobić tak, ze ja gdzieś wydrukuję, podpisze zeskanuję i wyślę skan GoniaP, a ona dopiluje by została podpisana. Quote
Beata19 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Tak, tak prawie do Zgorzelca. Tuz pod, Beata19 jest z tej samej miejscowości:) Zapomniałam nazwy:( Kropka i arkadiusz własnie cykają fantom foty na bazerek na ten takze cel. miejscowośc to Pieńsk , a z tego co Pan mówił to mógłby sam po Tosie pojechac:roll: Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Z umową musimy zrobić tak, ze ja gdzieś wydrukuję, podpisze zeskanuję i wyślę skan GoniaP, a ona dopiluje by została podpisana. Edi, ja mam gotową umowę, tylko czeka na druk jutro - jak chcesz, to służę. Wzięłam tę swoją. Masz jakąś swoją? Quote
shirrrapeira Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Oglądałam Expres Reporterów i jest mi niedobrze. Szczególnie jak pokazywali, jak jakiś typ tłukł łopata psa, sama chętnie bym Mu przywaliła. Świetnie wypowiadała się pani Sumińska.Dlaczego w ludziach jest tyle okrucieństwa...? Nie umiem tego zrozumieć. Łzy same mi z oczu leciały. Quote
terierfanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Beata19 napisał(a):miejscowośc to Pieńsk , a z tego co Pan mówił to mógłby sam po Tosie pojechac:roll: no to jeśli może, niech przyjeżdża!:lol: Mam do nich zadzwonić ja czy ktoś jest z nimi w kontakcie? Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 terierfanka napisał(a):no to jeśli może, niech przyjeżdża!:lol: Mam do nich zadzwonić ja czy ktoś jest z nimi w kontakcie? Własnie dostałam email, z sami mogą przyjechać. Tylko nie wiem czy pkp, autobusem czy autkiem. Zadzwoń kochana, bo nie wiem jak z czasem dysponujesz. Chciałam Cię jeszcze prosić, czy mogłabyś kupić Tosi szeleczki, adresówkę i smczykę? Zwrócę koszty ze Żmigrodzkiej skarpety, która się własnie robi:) Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 olivetshka napisał(a):Edi, ja mam gotową umowę, tylko czeka na druk jutro - jak chcesz, to służę. Wzięłam tę swoją. Masz jakąś swoją? Nie mam na tym kompie:oops: Na starym miałam. Jak mozesz to podeslij:) Dziękuję:) Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Nie mam na tym kompie:oops: Na starym miałam. Jak mozesz to podeslij:) Dziękuję:) Ok, to jutro na mail ci wyślę, bo ja tutaj też nie mam :) Quote
terierfanka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Edi100 napisał(a):Własnie dostałam email, z sami mogą przyjechać. Tylko nie wiem czy pkp, autobusem czy autkiem. Zadzwoń kochana, bo nie wiem jak z czasem dysponujesz. Chciałam Cię jeszcze prosić, czy mogłabyś kupić Tosi szeleczki, adresówkę i smczykę? Zwrócę koszty ze Żmigrodzkiej skarpety, która się własnie robi:) ok, a co z podpisaniem umowy przez Pana? Quote
Edi100 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 terierfanka napisał(a):ok, a co z podpisaniem umowy przez Pana? Może być na mnie oczywiście. Prześlę dane na pw. Rano bedę miała od cioteczki umowę na emailu, to podesłać? Raju, nie ogarnieta jestem przez tę dzisiejszą sytację...:( Quote
Korenia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 xmartix Dorę z Bolsem zamieniłaś imionami na aukcji ;) Quote
MyrkurDagur Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Korenia napisał(a):xmartix Dorę z Bolsem zamieniłaś imionami na aukcji ;) Właściwie to wszystkie zdjęcia są Dory ;) Bolsika brakuje. Quote
Recommended Posts