Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edi100 napisał(a):
Wizyta dla Tosi ok:) 3 dzieci, najstarsza 14 lat i to ona będzie się opiekowała. Sterylka na tak, umowa na tak. Musi byc dobrze:)Szykujemy Panienkę:)

Cudownie :)
Macie transport?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Beata19 napisał(a):
w takim razie razie będziemy z Tosią prawie sąsiadkami ;) ciesze się :lol:

Jesli to Ty byłas na wizycie, to tak:) Bardzo dziękuję za wizytę i liczę że będziesz miała oko:)

Posted

Dostałam info, ze Lusia 18 go będzie szczopina i że wsio dobrze:) Ciekawe jak tam Asterk się zaklimatyzował. Na Tosie też dom czeka, tylko trasportu szukamy.
Kolej na następne dzieciaczki!

Posted

Edi100 napisał(a):
Dostałam info, ze Lusia 18 go będzie szczopina i że wsio dobrze:) Ciekawe jak tam Asterk się zaklimatyzował. Na Tosie też dom czeka, tylko trasportu szukamy.
Kolej na następne dzieciaczki!

Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?...
Zapytam o Asterka oczywiście.

Posted

terierfanka napisał(a):
Ten transport to do Zgorzelca tak?

Tak, tak prawie do Zgorzelca. Tuz pod, Beata19 jest z tej samej miejscowości:) Zapomniałam nazwy:(
Kropka i arkadiusz własnie cykają fantom foty na bazerek na ten takze cel.

Posted

olivetshka napisał(a):
Jutro zadzwonię do Pana z informacjami o umowie adopcyjnej - niestety nikt się do mnie nie odezwał z chętnych z Poznania, by podejść i podpisać... :( Może pocztą wyślę?...

Czekam na info w tej od jednej cioteczki. Jutro bedzie wiadomo. Dam cynk:):)

Posted

terierfanka napisał(a):
znowu katowane zwierzaki będą w "Ekspresie Reporterów" :-( za dużo tego...

Nie dam rady obejrzeć:(:( Nie jestem tego ogarnąc psychicznie, jak zapewne my wszyscy:(Co za świat, co za ludzie...:(

Posted

olivetshka napisał(a):

Z umową musimy zrobić tak, ze ja gdzieś wydrukuję, podpisze zeskanuję i wyślę skan GoniaP, a ona dopiluje by została podpisana.

Posted

Edi100 napisał(a):
Tak, tak prawie do Zgorzelca. Tuz pod, Beata19 jest z tej samej miejscowości:) Zapomniałam nazwy:(
Kropka i arkadiusz własnie cykają fantom foty na bazerek na ten takze cel.

miejscowośc to Pieńsk , a z tego co Pan mówił to mógłby sam po Tosie pojechac:roll:

Posted

Edi100 napisał(a):
Z umową musimy zrobić tak, ze ja gdzieś wydrukuję, podpisze zeskanuję i wyślę skan GoniaP, a ona dopiluje by została podpisana.

Edi, ja mam gotową umowę, tylko czeka na druk jutro - jak chcesz, to służę. Wzięłam tę swoją.
Masz jakąś swoją?

Posted

Oglądałam Expres Reporterów i jest mi niedobrze. Szczególnie jak pokazywali, jak jakiś typ tłukł łopata psa, sama chętnie bym Mu przywaliła. Świetnie wypowiadała się pani Sumińska.Dlaczego w ludziach jest tyle okrucieństwa...? Nie umiem tego zrozumieć. Łzy same mi z oczu leciały.

Posted

Beata19 napisał(a):
miejscowośc to Pieńsk , a z tego co Pan mówił to mógłby sam po Tosie pojechac:roll:

no to jeśli może, niech przyjeżdża!:lol: Mam do nich zadzwonić ja czy ktoś jest z nimi w kontakcie?

Posted

terierfanka napisał(a):
no to jeśli może, niech przyjeżdża!:lol: Mam do nich zadzwonić ja czy ktoś jest z nimi w kontakcie?

Własnie dostałam email, z sami mogą przyjechać. Tylko nie wiem czy pkp, autobusem czy autkiem. Zadzwoń kochana, bo nie wiem jak z czasem dysponujesz. Chciałam Cię jeszcze prosić, czy mogłabyś kupić Tosi szeleczki, adresówkę i smczykę? Zwrócę koszty ze Żmigrodzkiej skarpety, która się własnie robi:)

Posted

olivetshka napisał(a):
Edi, ja mam gotową umowę, tylko czeka na druk jutro - jak chcesz, to służę. Wzięłam tę swoją.
Masz jakąś swoją?

Nie mam na tym kompie:oops: Na starym miałam. Jak mozesz to podeslij:) Dziękuję:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Własnie dostałam email, z sami mogą przyjechać. Tylko nie wiem czy pkp, autobusem czy autkiem. Zadzwoń kochana, bo nie wiem jak z czasem dysponujesz. Chciałam Cię jeszcze prosić, czy mogłabyś kupić Tosi szeleczki, adresówkę i smczykę? Zwrócę koszty ze Żmigrodzkiej skarpety, która się własnie robi:)

ok, a co z podpisaniem umowy przez Pana?

Posted

terierfanka napisał(a):
ok, a co z podpisaniem umowy przez Pana?

Może być na mnie oczywiście. Prześlę dane na pw. Rano bedę miała od cioteczki umowę na emailu, to podesłać?
Raju, nie ogarnieta jestem przez tę dzisiejszą sytację...:(