Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

xmartix napisał(a):
także rachuneczki ida na Gminę, a słuchaj a może i Bolsa dac do dt płatnego zarejestrowanego????

No skoro tak powiedziano, to chyba tak być powinno. A Bols bardzo potrzebuje ciągłego kontaktu z człowiekiem.

Posted

zadzwonię w pn i powiem że mamy problem z nim
tylko ciekawe jak oni go traktuja?? bo skoro wydali decyzję o odebraniu to chca umyć rece, a te pieski traktujemy jako bezdomne czyli odpowiedzialna jest gmina

Posted

xmartix napisał(a):
zadzwonię w pn i powiem że mamy problem z nim
tylko ciekawe jak oni go traktuja?? bo skoro wydali decyzję o odebraniu to chca umyć rece, a te pieski traktujemy jako bezdomne czyli odpowiedzialna jest gmina

Trudno zgadnać...:(

Posted

Po pierwsze - LILU, fotki zajebiaszcze :) Mila jest niesamowitym trzpiotem - to widac na fotach. Mela ma rowniutenko zrobione "zakola" na glowce - wyglada jak Myszka Miki :)
No i dzwonilam do Lubonia - Asterek w poniedzialek zostal odrobaczony Paratexem (ponoc cala tabletke dostal) - nic nie wylazlo, czyli chyba ok. W poniedzialek po weekendzie ma dostac szczepienia, a po 20. marca beda najprawdopodobniej robili mu zabieg. Wet ocenil te przepukline na spora, ale oczywiscie wszystko do zrobienia.
P. Grzegorz jest bardz zadowolony - jego zona rowniez. Jak mowia - przybylo im dziecko do domu :) Przez pierwsze 2 noce prawie ie spali, bo Aster tak wojowal - co chwile sie budzil, piszczal, chcial do nich na lozko wlazic - jak prawdziwy dzieciak :) Nudzili sie, to teraz maja co robic :)
Asterek wazy 5,800, dostal witaminki i pan mowil, ze siersc jest tez ladniutka juz. A, i oczka juz sie wyleczyly.
Czyli wszystko ok.
Wet powiedzial, ze niuniek moze w przyszlosci wyrosnac na wiekszego psa.

Posted

olivetshka napisał(a):
Po pierwsze - LILU, fotki zajebiaszcze :) Mila jest niesamowitym trzpiotem - to widac na fotach. Mela ma rowniutenko zrobione "zakola" na glowce - wyglada jak Myszka Miki :)
No i dzwonilam do Lubonia - Asterek w poniedzialek zostal odrobaczony Paratexem (ponoc cala tabletke dostal) - nic nie wylazlo, czyli chyba ok. W poniedzialek po weekendzie ma dostac szczepienia, a po 20. marca beda najprawdopodobniej robili mu zabieg. Wet ocenil te przepukline na spora, ale oczywiscie wszystko do zrobienia.
P. Grzegorz jest bardz zadowolony - jego zona rowniez. Jak mowia - przybylo im dziecko do domu :) Przez pierwsze 2 noce prawie ie spali, bo Aster tak wojowal - co chwile sie budzil, piszczal, chcial do nich na lozko wlazic - jak prawdziwy dzieciak :) Nudzili sie, to teraz maja co robic :)
Asterek wazy 5,800, dostal witaminki i pan mowil, ze siersc jest tez ladniutka juz. A, i oczka juz sie wyleczyly.
Czyli wszystko ok.
Wet powiedzial, ze niuniek moze w przyszlosci wyrosnac na wiekszego psa.

Ależ się cieszę z cudnych wieści:):) Może Aster stanie się kanpowy i nie będzie pomieszkiwał w budzie jednak;) Aster, rozkochuj dalej Pańćów:)
Kciuki za zabieg trzymamy!

Posted

Edi100 napisał(a):
Ależ się cieszę z cudnych wieści:):) Może Aster stanie się kanpowy i nie będzie pomieszkiwał w budzie jednak;) Aster, rozkochuj dalej Pańćów:)
Kciuki za zabieg trzymamy!

Tez dzis o tym myslalam :)
Edi, wyslalas Weroni umowe? Bo mowilam Panu, ze ktos sie zjawi po weekendzie.

Posted

olivetshka napisał(a):
Tez dzis o tym myslalam :)
Edi, wyslalas Weroni umowe? Bo mowilam Panu, ze ktos sie zjawi po weekendzie.

Tak, na emial. Od razu:)

Posted

Pratex i Pratel to są tanie słabe środki. Dajemy je bo nie mamy kasy a to najtańszy środek na rynku. Jeden wet mi nawet powiedział że on je dostaje w gratisie od firmy. One nie biją wszystkiego. Proszę przekazać państwu żeby za miesiąc dali małemu coś droższego. Żałuje że się nie załapał się u mnie na DehinalPlus. Na prawdę super środek a tańszy od Drontala.
Skoro z moich suczek wyszły robale to Asterek na bank też je miał lub był zarażony.

Posted

Przybywam z dobrym słowem :) Byłam u Bolsa i Dory i... UWAGA! :) Przepraszam, ale cieszę się jak dziecko - pierwszy raz widziałam, jak Dorcia macha ogonkiem !!! :multi: Szok !!! :crazyeye: TZ i ja zabraliśmy ją na spacer, a Pan Wojtek wyciągnął jej dziś sączek - wszystko pięknie się goi :) UWAGA! Nawet u Bolsa jest poprawa! ;) No dobrze, może nie jest to nic nadzwyczajnego, ale Bols zaczął szczekać! :lol: I to jak! :multi: Jak przyszliśmy, siedział oczywiście w budzie, ale szczekał chłopak, szczekał :)

Bols:

Dora:

Posted

Na razie spacery w przypadku Bolsa nie są najlepszym pomysłem, ale Pan Wojtek mówił, że jak jest mniej osób (bo dziś było sporo dzieci wyprowadzających psiaki + my), to Bols spaceruje sobie po kojcu i jest bardziej odważny. Jeśli chodzi o dom dla Dory, to jakiś pan się ostatnio nią zainteresował, ale stwierdził, że jest za stara :mad: A Pan Wojtek mówi, że ona z 2 lata... Ja jutro założę Bolsowi i Dorze osobny wątek - trzeba ludzi ściągać i szukać pomocy w ogłoszeniach.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Na razie spacery w przypadku Bolsa nie są najlepszym pomysłem, ale Pan Wojtek mówił, że jak jest mniej osób (bo dziś było sporo dzieci wyprowadzających psiaki + my), to Bols spaceruje sobie po kojcu i jest bardziej odważny. Jeśli chodzi o dom dla Dory, to jakiś pan się ostatnio nią zainteresował, ale stwierdził, że jest za stara :mad: A Pan Wojtek mówi, że ona z 2 lata... Ja jutro założę Bolsowi i Dorze osobny wątek - trzeba ludzi ściągać i szukać pomocy w ogłoszeniach.

Cieszą mnie wieści i dziękuję że je odwiedziłaś:)

Posted

Mila, Mela, Beza, Dora, Bols szukają domów! aaaa i jeszcze jeden owczarkowaty Piesio z innej działki. bez imienia:(, Dredzik, Toguś i Szałma. Wszystkie Żmigrodzkie biedy:(

Posted

Na stronie radia Żmigród, pojawiło się nagranie ze spotkania piątkowego 6 min.... I wychodzi z tego "skleconego" mareriału że jestem wszystkiemu winna! Tak, byłam przeciwna opcji złapać , zawieźć daleko , zapomnieć. Mineło półtora roku, kiedy przedstawiłam różnice między dużym schroniskiem, a małym azylem. Róznice, które mają być dobre dla psów i dać mu szanse. Kuchnia!
Na szczęscie i my nagrywaliśmy całe spotkanie. mateo?

Posted

xmartix napisał(a):
masakra, a tv nie wpuścili i to trzeba pisać na forach, tak się tłumaczyli żeby im opinii nie psuć, sami sobie psują swoim zachowaniem!!!!

Bardzo mnie to wkurzyło!