Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo Ty moja droga w salonie, a Olek w przedsionku - narazie to wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo chyba, że weźmiesz noo wiesz kogo :evil_lol: co to mi kiedyś pisałaś 25 albo 30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja na zlot jade ze swoim imieninowym kubeczkiem. Jest nanim Sarcia to tak jakby ze mna była. I uprzedzam łapki z daleka od kubeczka:mad: :eviltong:

Posted

Waszka a może 25 i 30:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Waszka a może 25 i 30:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tak waszka zrobi imprezkę , w końcu będzie powód:evil_lol:
Waszka to ja nie powinnam brać Imbira, chyba że znajdę mu opiekunkę:cool3:

Posted

:mad: zaraz zaraz jakie waszka robi imprezę he??!! :mad: to Ewkaa robi imprezę - może być u Waszki :evil_lol: bo urodzinki ma Ewkaa a waszka dopiero tydzień później - już po zlocie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad: zaraz zaraz jakie waszka robi imprezę he??!! :mad: to Ewkaa robi imprezę - może być u Waszki :evil_lol: bo urodzinki ma Ewkaa a waszka dopiero tydzień później - już po zlocie :evil_lol:

Hej!!

A ktorego masz?Bo ja 31 wiec moze wspolna impreza?:eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ania jak widze, to sie spotkamyyy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Madzia a no zgadza się :evil_lol: czyli kochaną Gajusie zobacze już poza kratami schroniska hehe :loveu:

Waszka no wiesz Ty co... :mad: :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Hihi ale tu się zrobiło wesoło ;)

a jesli ktos śpi pod namiotem to nie trzeba wpłacać zaliczki? bo jeszzczenie wplace i bedzie zonk :placz:

Hej!!

Za namiot na miejscu placisz:eviltong:.

Pay pieniazki dzisiaj wyslalam:evil_lol:

Posted

Dziś się zapytałam kuzynki czy nie chciałaby pojechac ze mna na zlocik. Hehe Lineczko miałabyś rówieśnice:razz:Musze z jej mamą pogadać.

Posted

Waszka moze być i przedsionek :D tylko jakbym brał namiot to tylko 1 psa :D ,a jak nie bede mmusiał brac namiotu to biore 2 psy :) :):):):):) To wasia spie u ciebie w przedsionku ,zeby nie było rezerwuję :)!!!

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jej Waszka serio Olek w przedsionku......... czy naprawde stać nas na taki masochizm?:evil_lol: