Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja jestem za, ale zeby te koszluki było lepsze nic te w zeszłym roku. Quote
PaYooK Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Agga']Ja jestem za, ale zeby te koszluki było lepsze nic te w zeszłym roku. ELO!!! hmm fakt zeszloroczne nie byly udane z tego co wiem to te beda lepszej jakosci niz w zeszlym roku Quote
Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 NO to ja sie pisze na koszulkę, może być bardziej obcisła.:p Quote
PaYooK Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='AgaiTheta']Jejciu to strasznie daleko ode mnie :shake: ELO!!! mowisz ze masz daleko ?? wiesz nie rozsmieszaj moich miesni ;) hehe ;) to pomysl jak daleko ma Bogarka ktora przyjezdza do Nas na zlot z Budapesztu Quote
Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Aga no włąsnie Bogarka to ma daleko. Ale dzielna dziewczyna wsiada w pociąg i do nas przyjeżdża. Quote
AgaCzips Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A Aga z Czipsem najmłodsi zlotowicze pokonali 500km, aby przyjechać :P A Bogarke to faktycznie jest za co podziwiać ;) dzielna dziewczyna !! Quote
zaba14 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja na koszulke jestem chętna bez nicku bo wstyd :evil_lol: zamowienia trzeba dac ile przed czasem ? Bo jeszcze nie wiem jak z ta moja szkoła :roll: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agga'] Waszko co kochana:roll: co to znaczy, że mimo wszystko??? :roll: czyżbyś się wahała? zlot bez Ciebie to nie zlot :mad: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hahahaha a ja przeczytałam wczoraj o koszulkach i śniło mi sięw nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale w moim śnie koszulka dla mnie była czarna :loveu: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 he he to prawie koło mnie:) ale z czterema psami ciezko bedzie, chyba ze jakis wolontariusz do pomocy:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mosii napisał(a):he he to prawie koło mnie:) ale z czterema psami ciezko bedzie, chyba ze jakis wolontariusz do pomocy:evil_lol: ja będe bez wiec w razie czego mogę z jednego cie odciążyc :cool3: Quote
Bogarka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mosii napisał(a):he he to prawie koło mnie:) ale z czterema psami ciezko bedzie, chyba ze jakis wolontariusz do pomocy:evil_lol: Chodzi ci o dojazd czy o pobyt? Ja bede bez psa wiec w razie czego chetnie Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 o super dziewczyny!!! to ja sie pisze!! nie z dojazdem nie ma problemu ale tylko Sonia chodzi bez smyczy, Lakuś jest głuchy i niedowidzi, Oxa taki cycek, ze siła jej nie oderwiesz ode mnie + szczeniak 3 mies. Przyjmuje zapisy:cool3: ja mieszkam sama i nie mam ich z kim zostawic Quote
asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej!! Ja kcem szczeniaka!!!Prooosze nigdy szczeniaka nie mialam:lol::evil_lol:Metosław jako mama tez sie sprawdzi:cool3: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ... to dobrze chcesz bo szczeniak to własnie rottek bedzie:cool3: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :crazyeye: mosii i to Twój czy do adopcji?? ale ekstra że będziesz :multi: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no w końcu mnie sie tez "coś" nalezy, mój i to ten wymarzony... Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jejj ale ekstra!!!! :multi: :multi: :multi: znaczy sie że jeszcze na niego czekasz???? ahhhhh ale będzie wypieszczony na zlocie :loveu: a ja się zajmę Twoją mini ONką :loveu: Quote
asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mosii napisał(a):... to dobrze chcesz bo szczeniak to własnie rottek bedzie:cool3: Hej!! Hahaha to juz go nie masz:loveu:Ciocia Asik i Mecia dobrze sie rottkowym dzieckiem zaopiekują:loveu:A zdradzisz skad rotttweil bedzie? Quote
asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej! No ladnie...:shake:powiedz chociaz czy juz sie urodzil:eviltong: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 troszke zaśmiecamy..... to sunia, w przyszłym tygodniu jade odebrac brzdaca:loveu: Quote
Recommended Posts