Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strongwaszka o bardzo nieprzyzwoitej porze mnie odwiedziła :evil_lol:
Waszka jak chcesz ciebie też nawiedze, zrobie sobie listę osób i się zjawię:razz:

Posted

Waszka widze że zlot jest 16 a ja mam urodziny 15:cool3: (ale nie przyznam się które:eviltong: )
To może torta wam przywiozę;) A olek mopem zarobi:mad:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Waszka widze że zlot jest 16 a ja mam urodziny 15:cool3: (ale nie przyznam się które:eviltong: )

A ja wiem, a ja wiem :bigcool: :evil_lol:.

Ewkaa napisał(a):
To może torta wam przywiozę;)

Kupny :evil_lol: :evil_lol: ?

Generalnie ja jestem narazie w rozterce Ewka i nie wiem czy będę, bo chciałam jechać na obóz szkoleniowy, a zlot teraz koliduje mi z nim :roll:.

Posted

Cimi nie wierze że zrezygnujesz z szansy na kolejną krzakoterapie z Olkiem:razz: No cóż, jak nie pojedziesz to nawiedze waszke :cool3: - o 5.30
Waszka nie mam namiociq a Imbir to pies królewski:lol: on musi spac wygodnie a nie na ziemi, obraziłby się:cool3: No ale coś wymyślę.

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no własnie tyz chciałam sie zapytac :p

no więc... z tego co się oriętuje to zaliczke wpłaca się Pay'owi, a on przekazuje ją dalej:evil_lol: . Więc jak coś to do niego ;)

Posted

ELO!!!

kase slac jak najszybciej ;) bo musze wplacic zaliczke do osrodka

nie dostalem odp od DBSST czy do domku idzie wiec jak wykreslam z listy na domek

Posted

ELO!!!

rozdzielenie osob:
1 domek
PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA
PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA
PARTER - ASIK i CARRAGAN
2 domek
PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1
PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR
PARTER - do piatku wolny od piatku MADZIA18SOSNOWIEC + 1

Posted

Olek Olek chcesz się pozbyć psów aby z Cimi pobyć:cool3: Ja Czarusia mogłabym poniańczyć, a rozważam propozycje waszki własnie:razz:

Posted

Oj Ewcia Ewcia.. :evil_lol:. Porażka gentyczna jedzie, czy Ty sama z Imbirkiem bez Pawła? W sumie to mi się nie chce jeździć pociągami, bo nie lubię :diabloti:.. ale jeszcze nie wiem jak będzie :p.