Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LISTA:
Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 2 dziewczyny - namiot
PaY AnTu - namiot
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 - namiot
dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek
Bogarka - domek
PaGaJ - domek niepewne
Olekg18-pies-namiot
Cimi- pies-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)

Mossi a namiocik pewnie ?

Posted

Hej hej hej , ludziska ....wiem jak zawsze zaspałam , ale ten zlot jest w Morsku tu na jurze krakosko-czestowchowskiej? Prosze o odpowiedz , gdzie kiedy i ajk wsyztsko , jesli tak i to jest tu na jurze to czy moge sie przyłaczyc ?Bradzo prosze odpowiedz albo jakis e-mail..kogos kto odpowie na me pytania prosze ...bardzo chetnie pojade ...:)
Dzieki z gory za odpowiedzi
Gdzie moge sie ewentualnie zgłosić ? jak z psami ? i ajk to ma wszytsko przebiegac? prosze to bardzo wanze ...

Posted

Gosica napisał(a):
Hej hej hej , ludziska ....wiem jak zawsze zaspałam , ale ten zlot jest w Morsku tu na jurze krakosko-czestowchowskiej? Prosze o odpowiedz , gdzie kiedy i ajk wsyztsko , jesli tak i to jest tu na jurze to czy moge sie przyłaczyc ?Bradzo prosze odpowiedz albo jakis e-mail..kogos kto odpowie na me pytania prosze ...bardzo chetnie pojade ...:)
Dzieki z gory za odpowiedzi
Gdzie moge sie ewentualnie zgłosić ? jak z psami ? i ajk to ma wszytsko przebiegac? prosze to bardzo wanze ...

Hej!!

Wszytsko jest na pierwszej stronie;)W razie czego na pytania odpowiada organizator czyli Payook:evil_lol:

Posted

A ja mam jedno pytanie:cool3: Na zdjeciach widzialam,ze tarasik od domku jest na podwyzeniu:cool3: A,ze biore psa i bede w domku obawiam sie,ze moja Delta nie moglabyc w domku, i myslalam czy dalo ja sie jakos na taras albo pod taras wziasc na noc:cool3: Bo u mnie spi w domu,ale ma otwarte drzwi do garazu,ze zawsze moze wyjsc za potrzeba:oops:. I czy w konstrukcji domku jest taka możliwość?;)

Posted

Mamy pytnaie odnośnie wpisowego (czy takowy jest) co z psami oczywiscie ksiązeczki zdrowia (tak mi sie wydaje ) , gdzie trzeba sie zgłosic i co trzeba podac przy takim zgłoszeniu . Oraz chciałbym sie dowiedziec na czym to wsyztsko polega (tzn. co planujecie przez te cztery dni ) Miekszam 30 min drogi od Morska wiec podróz to zaden problem.

Posted

[quote name='Agga']LISTA:
Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 2 dziewczyny - namiot
PaY AnTu - namiot
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 - namiot
dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek
Bogarka - domek
PaGaJ - domek niepewne
Olekg18-pies-namiot
Cimi- pies-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)

:helo:

.....

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A ja mam jedno pytanie:cool3: Na zdjeciach widzialam,ze tarasik od domku jest na podwyzeniu:cool3: A,ze biore psa i bede w domku obawiam sie,ze moja Delta nie moglabyc w domku, i myslalam czy dalo ja sie jakos na taras albo pod taras wziasc na noc:cool3: Bo u mnie spi w domu,ale ma otwarte drzwi do garazu,ze zawsze moze wyjsc za potrzeba:oops:. I czy w konstrukcji domku jest taka możliwość?;)

Hej!

Tarasik jest na niskim podwyzszeniu,wg.rozpiski w domku jestes z Carragan wiec chyba nie bedzie problemu.W razie czego oferuje "moj taras":evil_lol:

Gosica-to zalezy czy chcesz domek czy nakmiot.Jezeli namiot to placisz na miejscu,jezeli domek do zlaiczka w kwocie 50 zł na konto Paya(reszta kasy tez placona na miejscu).Dla psa:ja z dokumentow mialam ksiazeczke zdrowia i swiadectwo szczepienia przeciw wsciekliznie,jedzenie,miski(chociaz Carr miala urocze wiadro;)),ukochanego jezyka,smycz kaganiec etc.Zgloszenie-do Paya lub wpisz sie w tym temacie czyli-ilosc osob,czy bierzesz psa no i oczywiscie gdzie chcesz mieszkac(domek namiot)i w jakim terminie:evil_lol:
Plan na cztery dni--->spacerki,dobra zabawa,grill,przesladowanie harcerzy(:lol:)reszta wyjdzie w praniu:evil_lol:Ogolnie polecam;)

Posted

Hej!!

Wydaje mi sie ze gdybym jechala z wieksza iloscia psow wzielabym namiot,ale ze mi doopsko wymarzlo i Metoslawie tyz w namiocie to sie rzucilysmy na domek:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Tarasik jest na niskim podwyzszeniu,wg.rozpiski w domku jestes z Carragan wiec chyba nie bedzie problemu.W razie czego oferuje "moj taras":evil_lol:

Ale na taras jest zadaszony? bo nie chce miec w pokoju niespodzianki w nocy:oops:. A co ma Carragan do tarasu?:razz: :lol:

Posted

Hej!

Taras jest lekko zadaszony,ale w razie deszczu pod tarasem jest sporo miejsca:roll:A Carragan?Malenstwo sypia pod drzwiami od tarasu,wiec nie wiem kto sie osmieli malca budzic:lol:zartuje oczywiscie

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Taras jest lekko zadaszony,ale w razie deszczu pod tarasem jest sporo miejsca:roll:A Carragan?Malenstwo sypia pod drzwiami od tarasu,wiec nie wiem kto sie osmieli malca budzic:lol:zartuje oczywiscie

No to swietnie,ze zadaszony:cool3:. Jak widze coraz wiecej ludzi sie zglasza z psami:lol: Już się boje myśleć co to będzie, jak ludzie tam zobacza tyle ludzi z psami:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No to swietnie,ze zadaszony:cool3:. Jak widze coraz wiecej ludzi sie zglasza z psami:lol: Już się boje myśleć co to będzie, jak ludzie tam zobacza tyle ludzi z psami:lol:

Hej!

Mam nadzieje ze jedziecie pociagiem z nami bo wtedy jest dopiero zabawa:evil_lol:Nawet pan konduktor wychodzi z zalozenia ze wszyscy maja bilety;)

Posted

Wybieram sie raczej pod namiot , i jeszcze jedno , moze mi ktos powiedziec jak to jest z psami poniewaz posiadam psa w typie akity amerykanskiej i nie zabardzo toteruje on ine psy (rzecz jasna ze byłby na uwiezi i byłby pilowany przeze mnie ) zastanawiam sie jak to rozwiazac , mam tez sunie mieszanca niewielkiego kundelka i z nim nie ma problemów bo ona uwielbia ludzi i wszelkie psy :)Prosze o jakas rade , bo uwazam ze zabranie go to dla mnie przede wszytkim frajda gorzej dla tych innych ludzi ktorzy tam moga byc. Dlatego mwoie iż byłby cały czas pilnowany i trzymany na lince ( nie jest on morderca tylko popprostu nie lubi innych psów ktore zachwouje sie agresywnie , badz mało tolerancyjnie , ja jednak jesli gdziekowlwiek go zabieram, to zawsze w tłumie jest zapiety dla bezpieczenestwa) co o tym myslicie ?Pozdrówka

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Mam nadzieje ze jedziecie pociagiem z nami bo wtedy jest dopiero zabawa:evil_lol:Nawet pan konduktor wychodzi z zalozenia ze wszyscy maja bilety;)

Mam nadzieje,ze z wami pojedziemy jesli pociag z poznania przejezdza przez Twoje miasto i innych ;)