asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej! Nie bawie sie tak:eviltong:Tatusia chociaz podaj:cool3: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ach, no bo pekne za chwile:eviltong: wiec standardowo aby nie zapeszac nic nie powiem! Quote
asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej!! Taaaatusia:placz::placz::placz::placz:albo chociaz z jakiego miasta:evil_lol: Quote
Agga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 LISTA: Asiunia - pies - domek Linka - domek AggA + 2 dziewczyny - namiot PaY AnTu - namiot Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek carragan + 1 pies-domek Zaba14 - namiot dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot luc + 1 osoba + pies - domek Jureja i Kara_TC - 2psy - domek Bogarka - domek PaGaJ - domek niepewne Olekg18-pies-namiot Cimi- pies-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + 1 pies - namiot Mosii + 4 psy Agatha i CObra +3 psy - namiot ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje) Mossi a namiocik pewnie ? Quote
Agga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kochani jak mozecie rozpowiadajcie o zlocie! Dajcie moze linki w podpisie. No tak, aby było nas jak najwiecej. Quote
Gosica Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Hej hej hej , ludziska ....wiem jak zawsze zaspałam , ale ten zlot jest w Morsku tu na jurze krakosko-czestowchowskiej? Prosze o odpowiedz , gdzie kiedy i ajk wsyztsko , jesli tak i to jest tu na jurze to czy moge sie przyłaczyc ?Bradzo prosze odpowiedz albo jakis e-mail..kogos kto odpowie na me pytania prosze ...bardzo chetnie pojade ...:) Dzieki z gory za odpowiedzi Gdzie moge sie ewentualnie zgłosić ? jak z psami ? i ajk to ma wszytsko przebiegac? prosze to bardzo wanze ... Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gosica napisał(a):Hej hej hej , ludziska ....wiem jak zawsze zaspałam , ale ten zlot jest w Morsku tu na jurze krakosko-czestowchowskiej? Prosze o odpowiedz , gdzie kiedy i ajk wsyztsko , jesli tak i to jest tu na jurze to czy moge sie przyłaczyc ?Bradzo prosze odpowiedz albo jakis e-mail..kogos kto odpowie na me pytania prosze ...bardzo chetnie pojade ...:) Dzieki z gory za odpowiedzi Gdzie moge sie ewentualnie zgłosić ? jak z psami ? i ajk to ma wszytsko przebiegac? prosze to bardzo wanze ... Hej!! Wszytsko jest na pierwszej stronie;)W razie czego na pytania odpowiada organizator czyli Payook:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A ja mam jedno pytanie:cool3: Na zdjeciach widzialam,ze tarasik od domku jest na podwyzeniu:cool3: A,ze biore psa i bede w domku obawiam sie,ze moja Delta nie moglabyc w domku, i myslalam czy dalo ja sie jakos na taras albo pod taras wziasc na noc:cool3: Bo u mnie spi w domu,ale ma otwarte drzwi do garazu,ze zawsze moze wyjsc za potrzeba:oops:. I czy w konstrukcji domku jest taka możliwość?;) Quote
Gosica Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mamy pytnaie odnośnie wpisowego (czy takowy jest) co z psami oczywiscie ksiązeczki zdrowia (tak mi sie wydaje ) , gdzie trzeba sie zgłosic i co trzeba podac przy takim zgłoszeniu . Oraz chciałbym sie dowiedziec na czym to wsyztsko polega (tzn. co planujecie przez te cztery dni ) Miekszam 30 min drogi od Morska wiec podróz to zaden problem. Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Agga']LISTA: Asiunia - pies - domek Linka - domek AggA + 2 dziewczyny - namiot PaY AnTu - namiot Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek carragan + 1 pies-domek Zaba14 - namiot dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot luc + 1 osoba + pies - domek Jureja i Kara_TC - 2psy - domek Bogarka - domek PaGaJ - domek niepewne Olekg18-pies-namiot Cimi- pies-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + 1 pies - namiot Mosii + 4 psy Agatha i CObra +3 psy - namiot ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje) :helo: ..... Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ja mam jedno pytanie:cool3: Na zdjeciach widzialam,ze tarasik od domku jest na podwyzeniu:cool3: A,ze biore psa i bede w domku obawiam sie,ze moja Delta nie moglabyc w domku, i myslalam czy dalo ja sie jakos na taras albo pod taras wziasc na noc:cool3: Bo u mnie spi w domu,ale ma otwarte drzwi do garazu,ze zawsze moze wyjsc za potrzeba:oops:. I czy w konstrukcji domku jest taka możliwość?;) Hej! Tarasik jest na niskim podwyzszeniu,wg.rozpiski w domku jestes z Carragan wiec chyba nie bedzie problemu.W razie czego oferuje "moj taras":evil_lol: Gosica-to zalezy czy chcesz domek czy nakmiot.Jezeli namiot to placisz na miejscu,jezeli domek do zlaiczka w kwocie 50 zł na konto Paya(reszta kasy tez placona na miejscu).Dla psa:ja z dokumentow mialam ksiazeczke zdrowia i swiadectwo szczepienia przeciw wsciekliznie,jedzenie,miski(chociaz Carr miala urocze wiadro;)),ukochanego jezyka,smycz kaganiec etc.Zgloszenie-do Paya lub wpisz sie w tym temacie czyli-ilosc osob,czy bierzesz psa no i oczywiscie gdzie chcesz mieszkac(domek namiot)i w jakim terminie:evil_lol: Plan na cztery dni--->spacerki,dobra zabawa,grill,przesladowanie harcerzy(:lol:)reszta wyjdzie w praniu:evil_lol:Ogolnie polecam;) Quote
mosii Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :hmmmm: wybrałam namiot ale zaczełam zastanawiac sie nad domkiem. Co radzicie??? czy dla takiej grupy psów nie bedzie lepszy domek?? Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej!! Wydaje mi sie ze gdybym jechala z wieksza iloscia psow wzielabym namiot,ale ze mi doopsko wymarzlo i Metoslawie tyz w namiocie to sie rzucilysmy na domek:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Tarasik jest na niskim podwyzszeniu,wg.rozpiski w domku jestes z Carragan wiec chyba nie bedzie problemu.W razie czego oferuje "moj taras":evil_lol: Ale na taras jest zadaszony? bo nie chce miec w pokoju niespodzianki w nocy:oops:. A co ma Carragan do tarasu?:razz: :lol: Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej! Taras jest lekko zadaszony,ale w razie deszczu pod tarasem jest sporo miejsca:roll:A Carragan?Malenstwo sypia pod drzwiami od tarasu,wiec nie wiem kto sie osmieli malca budzic:lol:zartuje oczywiscie Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Taras jest lekko zadaszony,ale w razie deszczu pod tarasem jest sporo miejsca:roll:A Carragan?Malenstwo sypia pod drzwiami od tarasu,wiec nie wiem kto sie osmieli malca budzic:lol:zartuje oczywiscie No to swietnie,ze zadaszony:cool3:. Jak widze coraz wiecej ludzi sie zglasza z psami:lol: Już się boje myśleć co to będzie, jak ludzie tam zobacza tyle ludzi z psami:lol: Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):No to swietnie,ze zadaszony:cool3:. Jak widze coraz wiecej ludzi sie zglasza z psami:lol: Już się boje myśleć co to będzie, jak ludzie tam zobacza tyle ludzi z psami:lol: Hej! Mam nadzieje ze jedziecie pociagiem z nami bo wtedy jest dopiero zabawa:evil_lol:Nawet pan konduktor wychodzi z zalozenia ze wszyscy maja bilety;) Quote
Gosica Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Wybieram sie raczej pod namiot , i jeszcze jedno , moze mi ktos powiedziec jak to jest z psami poniewaz posiadam psa w typie akity amerykanskiej i nie zabardzo toteruje on ine psy (rzecz jasna ze byłby na uwiezi i byłby pilowany przeze mnie ) zastanawiam sie jak to rozwiazac , mam tez sunie mieszanca niewielkiego kundelka i z nim nie ma problemów bo ona uwielbia ludzi i wszelkie psy :)Prosze o jakas rade , bo uwazam ze zabranie go to dla mnie przede wszytkim frajda gorzej dla tych innych ludzi ktorzy tam moga byc. Dlatego mwoie iż byłby cały czas pilnowany i trzymany na lince ( nie jest on morderca tylko popprostu nie lubi innych psów ktore zachwouje sie agresywnie , badz mało tolerancyjnie , ja jednak jesli gdziekowlwiek go zabieram, to zawsze w tłumie jest zapiety dla bezpieczenestwa) co o tym myslicie ?Pozdrówka Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Mam nadzieje ze jedziecie pociagiem z nami bo wtedy jest dopiero zabawa:evil_lol:Nawet pan konduktor wychodzi z zalozenia ze wszyscy maja bilety;) Mam nadzieje,ze z wami pojedziemy jesli pociag z poznania przejezdza przez Twoje miasto i innych ;) Quote
Recommended Posts