Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoniono mnie :mad: :lol: za brak postu tutaj... :oops: A nie odzywałam się, gdyż u nas to dość płynne plany. Dość prawdopodobne jest, że przyjedziemy, ale:
- w piątek wieczorem najwcześniej,
- śpimy pod namiotem, więc dla załatwiania domkowej rezerwacji nasza deklaracja nie jest na szczęście potrzebna :)
- no i jeśli przyjedziemy, to raczej z wszystkimi psami :roll: ...czyli piątką :roll:

To nie są jakieś kilery, więc problemu nie powinno być, no ale nie wiem, może ktoś miałby coś przeciwko, żeby z taką bandą przyjeżdżać...? :roll:

Posted

[quote name='Manu']Pogoniono mnie :mad: :lol: za brak postu tutaj... :oops: A nie odzywałam się, gdyż u nas to dość płynne plany. Dość prawdopodobne jest, że przyjedziemy, ale:
- w piątek wieczorem najwcześniej,
- śpimy pod namiotem, więc dla załatwiania domkowej rezerwacji nasza deklaracja nie jest na szczęście potrzebna :)
- no i jeśli przyjedziemy, to raczej z wszystkimi psami :roll: ...czyli piątką :roll:

To nie są jakieś kilery, więc problemu nie powinno być, no ale nie wiem, może ktoś miałby coś przeciwko, żeby z taką bandą przyjeżdżać...? :roll:

manu dla mnie mozesz zabrac cała piąteczke ale macie byc....a i żeby waldek giterke wział? ale chyba sie nie zmiescicie cała piatka do tego auta co ostanio?

Posted

ELO!!!
MALE ZMIANY
proponowane rozdzielenie osob:
1 domek
PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA
PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA
PARTER - CARRAGAN
2 domek
PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1
PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR
PARTER - ASIK

Posted

[quote name='Agga']manu dla mnie mozesz zabrac cała piąteczke ale macie byc....a i żeby waldek giterke wział? ale chyba sie nie zmiescicie cała piatka do tego auta co ostanio?A który to dla Ciebie ostatnio ? :roll: Teraz mamy passata combi, ale jak przyjedziemy, to z przyczepką...

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!
MALE ZMIANY
1 domek
PARTER - CARRAGAN
2 domek
PARTER - ASIK
Hej!!

Hahaha super caly parter dla nas-bedzie impreza:eviltong:

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!
MALE ZMIANY
1 domek
PARTER - CARRAGAN
2 domek
PARTER - ASIK

Rezerwuję na którymś parterze kawałek podłogi jakby co :diabloti:
Ewentualnie połowę kanapy, jak się Carragan posunie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Rezerwuję na którymś parterze kawałek podłogi jakby co :diabloti:
Ewentualnie połowę kanapy, jak się Carragan posunie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba Maleństwo odda ci leżenie ;)

Posted

Pagaj napisał(a):

Nie ma problemu :) Tym bardziej,ze znamy sie juz dluzej i nie narusza to wpajanej mi zasady,ze nie idzie sie z kims do lozka po pierwszym spotkaniu :gent:

Posted

carragan napisał(a):
Nie ma problemu :) Tym bardziej,ze znamy sie juz dluzej i nie narusza to wpajanej mi zasady,ze nie idzie sie z kims do lozka po pierwszym spotkaniu :gent:

Jesteś kochana!!! :loveu:

Posted

[quote name='Manu']A który to dla Ciebie ostatnio ? :roll: Teraz mamy passata combi, ale jak przyjedziemy, to z przyczepką...

Manu dla mnie ostatnio to było na tym zlocie dwa lata temu. Byliście takm małym autkiem.

• 2 weeks later...