Agga Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kochani wpłacajcie pieniązki co by można było wpłacić zaliczkę za domek. Quote
Manu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pogoniono mnie :mad: :lol: za brak postu tutaj... :oops: A nie odzywałam się, gdyż u nas to dość płynne plany. Dość prawdopodobne jest, że przyjedziemy, ale: - w piątek wieczorem najwcześniej, - śpimy pod namiotem, więc dla załatwiania domkowej rezerwacji nasza deklaracja nie jest na szczęście potrzebna :) - no i jeśli przyjedziemy, to raczej z wszystkimi psami :roll: ...czyli piątką :roll: To nie są jakieś kilery, więc problemu nie powinno być, no ale nie wiem, może ktoś miałby coś przeciwko, żeby z taką bandą przyjeżdżać...? :roll: Quote
efra-husky Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Manu im więcej psiaczków tym weselej będzie ;) Quote
Jureja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A ja chyba bez psa przyjade:shake: bo 4-miesięcznego szczeniaka to z oka nie można na moment spuścić i nie wiadomo jak inne psy by zareagowały. Quote
AgaCzips Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Manu spróbuj choćby bez jednego przyjechać:mad: Quote
zaba14 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 mnie tam psiaki napewno nie będą przeszkadzać, tym bardziej że ja przyjade bez hihi :lol: Quote
Agga Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Manu']Pogoniono mnie :mad: :lol: za brak postu tutaj... :oops: A nie odzywałam się, gdyż u nas to dość płynne plany. Dość prawdopodobne jest, że przyjedziemy, ale: - w piątek wieczorem najwcześniej, - śpimy pod namiotem, więc dla załatwiania domkowej rezerwacji nasza deklaracja nie jest na szczęście potrzebna :) - no i jeśli przyjedziemy, to raczej z wszystkimi psami :roll: ...czyli piątką :roll: To nie są jakieś kilery, więc problemu nie powinno być, no ale nie wiem, może ktoś miałby coś przeciwko, żeby z taką bandą przyjeżdżać...? :roll: manu dla mnie mozesz zabrac cała piąteczke ale macie byc....a i żeby waldek giterke wział? ale chyba sie nie zmiescicie cała piatka do tego auta co ostanio? Quote
PaYooK Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 ELO!!! MALE ZMIANY proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR PARTER - ASIK Quote
Manu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 AgaCzips napisał(a):Manu spróbuj choćby bez jednego przyjechać:mad:hii hiii... :lol: Quote
Manu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Agga']manu dla mnie mozesz zabrac cała piąteczke ale macie byc....a i żeby waldek giterke wział? ale chyba sie nie zmiescicie cała piatka do tego auta co ostanio?A który to dla Ciebie ostatnio ? :roll: Teraz mamy passata combi, ale jak przyjedziemy, to z przyczepką... Quote
asiunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! MALE ZMIANY proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR PARTER - ASIK Hej!! Hahaha super caly parter dla nas-bedzie impreza:eviltong: Quote
00000 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! MALE ZMIANY proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR PARTER - ASIK Rezerwuję na którymś parterze kawałek podłogi jakby co :diabloti: Ewentualnie połowę kanapy, jak się Carragan posunie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pagaj napisał(a):Rezerwuję na którymś parterze kawałek podłogi jakby co :diabloti: Ewentualnie połowę kanapy, jak się Carragan posunie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba Maleństwo odda ci leżenie ;) Quote
tunio Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pagaj napisał(a): Ewentualnie połowę kanapy, jak się Carragan posunie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie ma problemu :) Tym bardziej,ze znamy sie juz dluzej i nie narusza to wpajanej mi zasady,ze nie idzie sie z kims do lozka po pierwszym spotkaniu :gent: Quote
00000 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 carragan napisał(a):Nie ma problemu :) Tym bardziej,ze znamy sie juz dluzej i nie narusza to wpajanej mi zasady,ze nie idzie sie z kims do lozka po pierwszym spotkaniu :gent: Jesteś kochana!!! :loveu: Quote
Agga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Manu']A który to dla Ciebie ostatnio ? :roll: Teraz mamy passata combi, ale jak przyjedziemy, to z przyczepką... Manu dla mnie ostatnio to było na tym zlocie dwa lata temu. Byliście takm małym autkiem. Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 nasze domeczki sa zarezerwowane ... Tez to moge potwierdzić takie wieści mam do Paya... Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 CImi nie denerwuj i tak juz podminowanej agusi...:mad: Quote
Recommended Posts