malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agguś - do zlotu jeszcze kilka miesięcy - więc może jeszcze Ci się uda? Quote
asiunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Hej!! Szampan bedzie w koncu 31.08 koncze 18 lat;) Aguniu sloneczko moze sie uda:placz: Quote
Agga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Jest okazaja. Moge miec roczna sunie. Ale nie kurna nie nie nie!!! Jak ja juz marze zeby samej zamieszkac. Nawet nie wiecie jak bardzo. :mad: Quote
AgaCzips Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agguś-uda się zobaczysz ;) A jak nie to ja sobie z Twoim tatusiem pogadam:mad: ;) Napewno go przekonasz wierzę w Ciebie :) Quote
dbsst Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 malawaszka napisał(a):kurde kurde :placz: a ja nie wiem czy domek, czy namiot, czy co? czy pies czy nie? nic nie wiem :placz: ale będę :loveu: jak to nie wiesz co................. DOMEK z nami :evil_lol: :mad: Agguś jak Ciebie nie bedzie to...............to ja Szpilki nie biore Pay wyśle Ci kaske w przeciągu kilku dni namawiam jeszcze Cole żeby jechała ona i jaj TZ bedą wtedy chętni na domek hahhaha wiem wiem późno mieszam i w ogóle :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 AgaCzips napisał(a):kto śpi w namiocie Ty czy Pan Cieć?:lol: Rozumiem że Szpila w domku ;) o jej logiczne że Szpila śpi ze mna a mój Gospodarz Anioł zostanie wysłany do czyjegoś namiotu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 dbsst napisał(a):o jej logiczne że Szpila śpi ze mna a mój Gospodarz Anioł zostanie wysłany do czyjegoś namiotu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapytaj sie Maleństwa może zrobi Mu miejsce na swoim posłaniu:eviltong: Quote
00000 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 AgaCzips napisał(a):zapytaj sie Maleństwa może zrobi Mu miejsce na swoim posłaniu:eviltong: ZAREZERWOWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razdwatrzy - ja pierwsza byłam! :mad: Quote
KaRa_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Do ja przesle po swietach, a jaki bedzie caly koszt za te 4dni w domku dla dwoch osob?:razz: Uzyskam odpowiedz? chodzby przyblizona;) bo moze ze mna i Jureją pojedzie jeszcze jedna osoba i tez w domku, tylko chce ona znac dokladna cene Quote
madzia20sosnowiec Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 pay a ja zapomniałam zapytac jakie tam są warunki? domek ma oddzielne pokoje?jest kuchnia?co jest na wyposażeniu?jak z łazienkami:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 to są najzwyklejsze brdy - takie jak u nas na pogorii :evil_lol: Quote
00000 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):to są najzwyklejsze brdy :evil_lol: Co za eufemizm!!! :eviltong: Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):j :mad: Agguś jak Ciebie nie bedzie to...............to ja Szpilki nie biore :evil_lol: Dominisiu kochana moja czy ja nie chce jechac Ja chce jechac!!!! jade dla mojej szpileczki. Bede mogała z nią na spacerek pojść? Bo tak mi tego brakuje. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Agga napisał(a):Dominisiu kochana moja czy ja nie chce jechac Ja chce jechac!!!! jade dla mojej szpileczki. Bede mogała z nią na spacerek pojść? Bo tak mi tego brakuje. pytanie pewnie że bedziesz mogła ja sobie wziąść na spacerek jak bedziesz kciała a wiesz że ona z Tobą z checią pójdzie wiec......... nie pytaj mnie nawet o takie rzeczy :cool1: Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Szpileczko trenuj kochana pamietasz stok?:cool3: Czeka nas niezapomniana przygoda:multi: dbsst dziękuje za karteczkę:multi: Ja juz bym chętnie pojechała tylko zeby tam Szpileczka była:cool3: Ja ją nawet do namiotu moge zabrac no zebyś zTZ_cieciem pobyli sam na sam:loveu: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Agga napisał(a):Szpileczko trenuj kochana pamietasz stok?:cool3: Czeka nas niezapomniana przygoda:multi: dbsst dziękuje za karteczkę:multi: Ja juz bym chętnie pojechała tylko zeby tam Szpileczka była:cool3: Ja ją nawet do namiotu moge zabrac no zebyś zTZ_cieciem pobyli sam na sam:loveu: hahaha my się sami nabywamy czesto powiedz że chcesz Szpiokaloryfer bo zimno Ci w namiocie :evil_lol: Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Agga napisał(a):Dominisiu kochana moja czy ja nie chce jechac Ja chce jechac!!!! jade dla mojej szpileczki. Bede mogała z nią na spacerek pojść? Bo tak mi tego brakuje. Hej!! Metosławe na spacer tez chetnie odstapie:evil_lol: Quote
Ewkaa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 OO namierzyłam miejsce kolejnej krzakoterapii Olka i Cimi :evil_lol: To ja wam tam zrobie jednodniowy nalot, a jaki macie namiot ? jedynkę:evil_lol: Quote
olekg89 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Raczej sie zawiedziesz ,gdyż mnie tam najprawdopodobniej nie bedzie :) POnieważ z czarkiem pogromcą samców tam na pewno nie pojadę :P Quote
Ewkaa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 I ty pies na baby nie pojedziesz na zlot?:shake: Olek..nie rób tego Czarusiowi:mad: Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 olekg18 napisał(a):Raczej sie zawiedziesz ,gdyż mnie tam najprawdopodobniej nie bedzie :) POnieważ z czarkiem pogromcą samców tam na pewno nie pojadę :P Hej!! Olek nie wkurzaj mnie ok?:roll: Quote
Ewkaa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 A ja podejrzewam że pojedziesz:cool3: Pojedź pojedź bedę miała pretekst żeby tobie i cimi nalot zrobić:mad: Quote
Agga Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dbsst napisał(a):hahaha my się sami nabywamy czesto powiedz że chcesz Szpiokaloryfer bo zimno Ci w namiocie :evil_lol: W namiocie jest mi ciepło. Pay już o to dba:cool3: Asiu z Meteczką też pójde na spacerek. Olek heheh Ciebie nie będzie jakos nie wierze. Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ewkaa mnie taż możesz zrobić nalot :razz: :p Quote
olekg89 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Wasia nie wiesz co mówisz :P EWa to skaranie bOskie :P ops ale dostane mopem wpierd w schronisku :P Quote
Recommended Posts