KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gosica napisał(a):Wybieram sie raczej pod namiot , i jeszcze jedno , moze mi ktos powiedziec jak to jest z psami poniewaz posiadam psa w typie akity amerykanskiej i nie zabardzo toteruje on ine psy (rzecz jasna ze byłby na uwiezi i byłby pilowany przeze mnie ) zastanawiam sie jak to rozwiazac , mam tez sunie mieszanca niewielkiego kundelka i z nim nie ma problemów bo ona uwielbia ludzi i wszelkie psy :)Prosze o jakas rade , bo uwazam ze zabranie go to dla mnie przede wszytkim frajda gorzej dla tych innych ludzi ktorzy tam moga byc. Dlatego mwoie iż byłby cały czas pilnowany i trzymany na lince ( nie jest on morderca tylko popprostu nie lubi innych psów ktore zachwouje sie agresywnie , badz mało tolerancyjnie , ja jednak jesli gdziekowlwiek go zabieram, to zawsze w tłumie jest zapiety dla bezpieczenestwa) co o tym myslicie ?Pozdrówka A to nie bedzie niepotrzebny stres dla akity?widzac tlum psow kazdy podchodzacy do kazdego?;) Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej!! Kara zbiorka jest w Katowicach i tam sie przesiadamy na pociag do Zawiercia,wiec jezeli jedziecie pociagiem to z nami:evil_lol: Gosica a na czym polega agresja Twojego potworka?Sam zaczepia czy tylko odpowiada na zaczepki? Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Kara zbiorka jest w Katowicach i tam sie przesiadamy na pociag do Zawiercia,wiec jezeli jedziecie pociagiem to z nami:evil_lol: Ooo to fajnie:cool3: Bo ja tam napewno sama bym nie dotarla;) Quote
Gosica Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 On raczej sam nie zaczyna , najczesciej to inne psy zaczynaja z nim . Hmm stres...sadze ze tylko na poczatku , bo palnujemy małe rajdy robic tez wiec sadze ze jakos dałby sie rade , chodzi tylko o to ze bedzie on na lince pewnie przez cały czas dla bezpieczenstwa. Może chciece jakies zdjecia Aresa ( bo tak sie nazywa) ?A moze Miki tez ?(to ten mały kundelek )Pozdrwoka Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej!! Pewnie ze chcemy...:evil_lol:Z moja sucz raczej problemow nie bedzie,ona malo konfliktowa jest,a w razie czego delikwent wyladuja w miare bezbolesnie na ziemi;) Quote
Gosica Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oto kilka zdjec z naszego zycia , a jakby kto nie wiedział mieszkam własnie w Zawierciu :) a to zdjecia : Ares ( teraz skonczył rok i 6 miechów) Mika (tył) Ares i jego szaleństwa Zabawy z Mika Ares poległ....:P Razem na wyspie ...:cool3: Aresik ..cóz za maleństwo ..:lol: A teraz ...moje ulubione ,..niechaj ktos wpatrzy sie w te oczy i powie co widzi ... A teraz juz ostatnie obraz lenia .... Serdecznie pozdrawiam ...:razz:( a jesli chodzi o ten termin to chyba bede całe cztery dni ) Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej!! Psiaki urocze!Mysle ze nie powinno byc wiekszych problemow z Aresem:evil_lol: Quote
mosii Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :hmmmm: mysle mysle i chyba nie dam rady ze wszystkimi, moze wezme tylko lakusia(laba) i rottke w ramach socjalizacji... Quote
asiunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej!! Mosii pare osob jedzie bez psiakow:evil_lol:np.agga,zaba,linka,chyba antu i pay,bogarka Ps:rottki nie licz bo juz masz ja ukradziona przeze mnie :P Quote
Usia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :) Quote
olekg89 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Gasica-spoko mój Czarek to też niezłe ziołko ,ale carragan wszystkie samce na wzgórzu ustawi to bedą chodzić jak w zegarku :)MOja suka na zeszłym zlocie w sumie spinała sie tylko ze Szpilką od dbsst :) ,ale to było spięcie polegające na warczeniu i ujadaniu z odległosci 10cm bez zębów kompletnie :) Za to Czarek bedzie bronił swojej kobiety :P A więc gosica witamy na zlocie :D Quote
zaba14 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jaki Ares jest śliczny :loveu: Miki też cudowny :P Czyli tatus bedzie musial mnie podwiesc do Katowic, jeszcze o niczym nie wie :evil_lol: gdyby robił wywiad środowiskowy na peronie to się nie przejmujcie :evil_lol: Quote
mosii Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Usia']ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :) spoko ja tez nie;) Quote
marmara_19 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ja mam zamiar jechac tzn. na 99% jade:D z 2 psami mala kundliczka i ONkiem mlodym i tylko pod namiocik.. i jak juz to samochodem Quote
Agga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Usia']ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :) Usia bo w ucho dostaniesz. PO to jedzimy zeby się poznać. Gosiaca refarat napisałam CI na priv. jak cos to pytaj śmiało. A psy sie dogadają. Zreszta ciotka Agga tam porzadeczek zrobi. NIe mam psa to sie innymi zajmę.:cool3: marmara_19zaraz dopisuje do listy Quote
Agga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='malawaszka']:helo: Zapomniałam o Waszce:crazyeye: ALbo to Pay pominał:shake: Quote
Agga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Asiunia - pies - domek Linka - domek AggA + 2 dziewczyny - namiot PaY AnTu - namiot Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek carragan + 1 pies-domek Zaba14 - namiot dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot luc + 1 osoba + pies - domek Jureja i Kara_TC - 2psy - domek Bogarka - domek PaGaJ - domek niepewne Olekg18-pies-namiot Cimi- pies-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + 1 pies - namiot Mosii + 4 psy Agatha i CObra +3 psy - namiot ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje) Malawaszka - namiot marmara_19 + 2 psy - namiot gosica -namiot kto chce koszulkę? Gosica ile psów dopisać a moze osba towarzysząca, dzieci mile widziane Quote
Usia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dobra raz kozie smierć :evil_lol: To ja sie dopisuje na razie wstepnie w zaleznosci od komisu z matmy :angryy: ale powinnam jakos to dogadac. Mozecie mnie wpisać na liste : namiot+1osoba+ 2 psy i moze szczurek tylko te kagance ...:) obiecuje ze szczurek bedzie w klatce i spokojnie nie jest agresywny. Tylko boje sie ze psiaki mi wyskocza z namiotu.Czy wy macie jakis sposób na psy zeby nie uciekały (psiaki takie jak w banerku) pozdrawiam ;) Quote
zaba14 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Agga']Asiunia - pies - domek Linka - domek AggA + 2 dziewczyny - namiot PaY AnTu - namiot Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek carragan + 1 pies-domek Zaba14 - namiot dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot luc + 1 osoba + pies - domek Jureja i Kara_TC - 2psy - domek Bogarka - domek PaGaJ - domek niepewne Olekg18-pies-namiot Cimi- pies-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + 1 pies - namiot Mosii + 4 psy Agatha i CObra +3 psy - namiot ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje) Malawaszka - namiot marmara_19 + 2 psy - namiot gosica -namiot kto chce koszulkę? Gosica ile psów dopisać a moze osba towarzysząca, dzieci mile widziane Przy mnie możesz dopiac + jedna osoba ;-) Quote
KaRa_ Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Usia napisał(a):Dobra raz kozie smierć :evil_lol: To ja sie dopisuje na razie wstepnie w zaleznosci od komisu z matmy :angryy: ale powinnam jakos to dogadac. Mozecie mnie wpisać na liste : namiot+1osoba+ 2 psy i moze szczurek tylko te kagance ...:) obiecuje ze szczurek bedzie w klatce i spokojnie nie jest agresywny. Tylko boje sie ze psiaki mi wyskocza z namiotu.Czy wy macie jakis sposób na psy zeby nie uciekały (psiaki takie jak w banerku) pozdrawiam ;) Szczurów brać nie radze, dla nich w namiocie za zimno jest ;) Akurat sama jednego wlasnego szczura lecze z zapalenia pluc bo nachwilke byl na dworze:shake:.A wogole to bardzo duzy stres dla kazdego szczura;) . Quote
marmara_19 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Usia']Dobra raz kozie smierć :evil_lol: To ja sie dopisuje na razie wstepnie w zaleznosci od komisu z matmy :angryy: ale powinnam jakos to dogadac. Mozecie mnie wpisać na liste : namiot+1osoba+ 2 psy i moze szczurek tylko te kagance ...:) obiecuje ze szczurek bedzie w klatce i spokojnie nie jest agresywny. Tylko boje sie ze psiaki mi wyskocza z namiotu.Czy wy macie jakis sposób na psy zeby nie uciekały (psiaki takie jak w banerku) pozdrawiam ;) haha witaj w klubie;p;p u mnie tez od tego bedzie zalezalo;p;p no i od tego czy bede miala pieniadze:P Quote
KaRa_ Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 To widze,ze narazie tylko ja tutaj wybronilam sie z matmy:eviltong:. Zobaczycie komisow nie bedzie, nauczyciele nie lubia udupiac uczniow:cool3: Quote
marmara_19 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 lubia lubia.. tym bardziej , ze ja mam oba semestry nie zaliczone;p;p ale baba chorowala itp.. wiec 1 nie bylo kiedy zaliczac.. ponziej jakos sie w sql nie bywalo i trzeba myslec zeby inne pozaliczac i zbey tylko ta matma zostala na komisa;p Quote
zaba14 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 hehe komis z maty? ja na całe szczescie go miec nie bede :evil_lol: chociaz mate zaliczałam tzn. poprawilam jeden sprawdzian i na ostatniej matmie babka wogole nie chciała mnie pytać i popadłam w paranoje bo wszystko umiałam :angryy: na koniec lekcji powiedziała mi "Wiedze jakas tam masz, moze Cie zapytam, a może i nie, bede trzymac Cie trzymac do końca" wr.. ale przynajmniej wiem ze z matmy zdam :evil_lol: Mam tylko nadzieje, ze babka z angola mnie nie uwali i babka z fizy bo to to ona uwielbia :angryy: ehh.. tak to jest jak sie uczy tylko pod koniec roku szkolnego :evil_lol: :lol: Quote
mosii Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 chciałam zgłosić rebellię :grins: rebellia potwierdz! Quote
Recommended Posts