Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosica napisał(a):
Wybieram sie raczej pod namiot , i jeszcze jedno , moze mi ktos powiedziec jak to jest z psami poniewaz posiadam psa w typie akity amerykanskiej i nie zabardzo toteruje on ine psy (rzecz jasna ze byłby na uwiezi i byłby pilowany przeze mnie ) zastanawiam sie jak to rozwiazac , mam tez sunie mieszanca niewielkiego kundelka i z nim nie ma problemów bo ona uwielbia ludzi i wszelkie psy :)Prosze o jakas rade , bo uwazam ze zabranie go to dla mnie przede wszytkim frajda gorzej dla tych innych ludzi ktorzy tam moga byc. Dlatego mwoie iż byłby cały czas pilnowany i trzymany na lince ( nie jest on morderca tylko popprostu nie lubi innych psów ktore zachwouje sie agresywnie , badz mało tolerancyjnie , ja jednak jesli gdziekowlwiek go zabieram, to zawsze w tłumie jest zapiety dla bezpieczenestwa) co o tym myslicie ?Pozdrówka

A to nie bedzie niepotrzebny stres dla akity?widzac tlum psow kazdy podchodzacy do kazdego?;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Kara zbiorka jest w Katowicach i tam sie przesiadamy na pociag do Zawiercia,wiec jezeli jedziecie pociagiem to z nami:evil_lol:

Gosica a na czym polega agresja Twojego potworka?Sam zaczepia czy tylko odpowiada na zaczepki?

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Kara zbiorka jest w Katowicach i tam sie przesiadamy na pociag do Zawiercia,wiec jezeli jedziecie pociagiem to z nami:evil_lol:

Ooo to fajnie:cool3: Bo ja tam napewno sama bym nie dotarla;)

Posted

On raczej sam nie zaczyna , najczesciej to inne psy zaczynaja z nim . Hmm stres...sadze ze tylko na poczatku , bo palnujemy małe rajdy robic tez wiec sadze ze jakos dałby sie rade , chodzi tylko o to ze bedzie on na lince pewnie przez cały czas dla bezpieczenstwa. Może chciece jakies zdjecia Aresa ( bo tak sie nazywa) ?A moze Miki tez ?(to ten mały kundelek )Pozdrwoka

Posted

Hej!!

Pewnie ze chcemy...:evil_lol:Z moja sucz raczej problemow nie bedzie,ona malo konfliktowa jest,a w razie czego delikwent wyladuja w miare bezbolesnie na ziemi;)

Posted

Oto kilka zdjec z naszego zycia , a jakby kto nie wiedział mieszkam własnie w Zawierciu :) a to zdjecia :
Ares ( teraz skonczył rok i 6 miechów)

Mika (tył)

Ares i jego szaleństwa

Zabawy z Mika

Ares poległ....:P

Razem na wyspie ...:cool3:

Aresik ..cóz za maleństwo ..:lol:

A teraz ...moje ulubione ,..niechaj ktos wpatrzy sie w te oczy i powie co widzi ...

A teraz juz ostatnie obraz lenia ....

Serdecznie pozdrawiam ...:razz:( a jesli chodzi o ten termin to chyba bede całe cztery dni )

Posted

ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :)

Posted

Gasica-spoko mój Czarek to też niezłe ziołko ,ale carragan wszystkie samce na wzgórzu ustawi to bedą chodzić jak w zegarku :)MOja suka na zeszłym zlocie w sumie spinała sie tylko ze Szpilką od dbsst :) ,ale to było spięcie polegające na warczeniu i ujadaniu z odległosci 10cm bez zębów kompletnie :) Za to Czarek bedzie bronił swojej kobiety :P
A więc gosica witamy na zlocie :D

Posted

Jaki Ares jest śliczny :loveu: Miki też cudowny :P

Czyli tatus bedzie musial mnie podwiesc do Katowic, jeszcze o niczym nie wie :evil_lol: gdyby robił wywiad środowiskowy na peronie to się nie przejmujcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Usia']ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :)

spoko ja tez nie;)

Posted

[quote name='Usia']ja juz link do podpisu dodałam,sama sie zastanawiam czy przyjechac.nie wiem jak mi wyjdzie wypłata a tak po za tym ja nikogo z was nie znam:( ale własnie chyba poto jest ten zlocik :)

Usia bo w ucho dostaniesz. PO to jedzimy zeby się poznać.
Gosiaca refarat napisałam CI na priv. jak cos to pytaj śmiało. A psy sie dogadają. Zreszta ciotka Agga tam porzadeczek zrobi.
NIe mam psa to sie innymi zajmę.:cool3:
marmara_19zaraz dopisuje do listy

Posted

Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 2 dziewczyny - namiot
PaY AnTu - namiot
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 - namiot
dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek
Bogarka - domek
PaGaJ - domek niepewne
Olekg18-pies-namiot
Cimi- pies-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)
Malawaszka - namiot
marmara_19 + 2 psy - namiot
gosica -namiot

kto chce koszulkę?
Gosica ile psów dopisać a moze osba towarzysząca, dzieci mile widziane

Posted

Dobra raz kozie smierć :evil_lol:
To ja sie dopisuje na razie wstepnie w zaleznosci od komisu z matmy :angryy: ale powinnam jakos to dogadac. Mozecie mnie wpisać na liste : namiot+1osoba+ 2 psy i moze szczurek tylko te kagance ...:) obiecuje ze szczurek bedzie w klatce i spokojnie nie jest agresywny.
Tylko boje sie ze psiaki mi wyskocza z namiotu.Czy wy macie jakis sposób na psy zeby nie uciekały (psiaki takie jak w banerku)
pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='Agga']Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 2 dziewczyny - namiot
PaY AnTu - namiot
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 - namiot
dbbst + 1 osoba + szpila - domek/namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek
Bogarka - domek
PaGaJ - domek niepewne
Olekg18-pies-namiot
Cimi- pies-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)
Malawaszka - namiot
marmara_19 + 2 psy - namiot
gosica -namiot

kto chce koszulkę?
Gosica ile psów dopisać a moze osba towarzysząca, dzieci mile widziane

Przy mnie możesz dopiac + jedna osoba ;-)

Posted

Usia napisał(a):
Dobra raz kozie smierć :evil_lol:
To ja sie dopisuje na razie wstepnie w zaleznosci od komisu z matmy :angryy: ale powinnam jakos to dogadac. Mozecie mnie wpisać na liste : namiot+1osoba+ 2 psy i moze szczurek tylko te kagance ...:) obiecuje ze szczurek bedzie w klatce i spokojnie nie jest agresywny.
Tylko boje sie ze psiaki mi wyskocza z namiotu.Czy wy macie jakis sposób na psy zeby nie uciekały (psiaki takie jak w banerku)
pozdrawiam ;)

Szczurów brać nie radze, dla nich w namiocie za zimno jest ;) Akurat sama jednego wlasnego szczura lecze z zapalenia pluc bo nachwilke byl na dworze:shake:.A wogole to bardzo duzy stres dla kazdego szczura;) .

Posted

[quote name='Usia']Dobra raz kozie smierć :evil_lol:
pozdrawiam ;)
haha witaj w klubie;p;p u mnie tez od tego bedzie zalezalo;p;p no i od tego czy bede miala pieniadze:P

Posted

lubia lubia.. tym bardziej , ze ja mam oba semestry nie zaliczone;p;p ale baba chorowala itp.. wiec 1 nie bylo kiedy zaliczac.. ponziej jakos sie w sql nie bywalo i trzeba myslec zeby inne pozaliczac i zbey tylko ta matma zostala na komisa;p

Posted

hehe komis z maty? ja na całe szczescie go miec nie bede :evil_lol: chociaz mate zaliczałam tzn. poprawilam jeden sprawdzian i na ostatniej matmie babka wogole nie chciała mnie pytać i popadłam w paranoje bo wszystko umiałam :angryy: na koniec lekcji powiedziała mi "Wiedze jakas tam masz, moze Cie zapytam, a może i nie, bede trzymac Cie trzymac do końca" wr.. ale przynajmniej wiem ze z matmy zdam :evil_lol:
Mam tylko nadzieje, ze babka z angola mnie nie uwali i babka z fizy bo to to ona uwielbia :angryy:
ehh.. tak to jest jak sie uczy tylko pod koniec roku szkolnego :evil_lol: :lol: