asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! na pierwszej stronie aktualna lista zlotowiczow !! jutro dzwonie do osrodka o rezerwacje domku z moich wyliczen beda 2 domki :crazyeye: Hej!! Tatus a te domki to nie 3 czasem? Bo domki sa 5 osobowe a chetnych na domek jakies 16 z Dbbst i Pagajka:cool3: Aaaa i do kiedy i ile trzeba tej zaliczki wplacic? Quote
Agga Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Asiunia + pies (Metka) - domek Linka - domek AggA - namiot PaY AnTu - namiot Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek carragan + pies (Maleństwo)-domek Zaba14 - namiot dbbst + TZ_cieć +pies(Szpila) - domek/namiot luc + 1 osoba + pies - domek marcino ???? - ??? kara 5 tys zlotych za nie przybycie :-D (juz się możemy tym podzielic):eviltong: Jureja i Kara_TC - 2psy - domek Bogarka - domek PaGaJ - domek niepewne Olekg18 +pies (Kaja)-namiot Cimi- pies-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + pies (Czips vel Yoda)- namiot Daga i Oskar - domek Madzia18Sosnowiec + Burszytynek:eviltong: - domek Taka lista jest ładniejsza:p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Agga']Madzia18Sosnowiec + Burszytynek:eviltong: - domek Taka lista jest ładniejsza:p haha mnie sie tez podoba :cool3: Quote
PaYooK Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 ELO!!! asiunia pagaj nie wie czy napewno bedzie a do domku ze spokojem 6 osob wchodzi lepiej zamowic 2 niz 3 bo wiecej zaplacisz a np znowu ktos nie dotrze i strata pieniedzy jutro po szkolce dzwonie do osrodka i sie do wiem na kiedy zaliczka Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej!! Oki doki masz doswiadczenie wiec zdaje sie na Ciebie:evil_lol:W razie gdyby zabraklo(zartuje oczywiscie)lokum przygarniecie domkowicze Metke ja sie moge przekimac na dworze:lol::lol::lol::lol: A w jakich mniej wiecej granicach jest ta zaliczka?Musze za wczasu mamusie przygotowac:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! asiunia pagaj nie wie czy napewno bedzie a do domku ze spokojem 6 osob wchodzi lepiej zamowic 2 niz 3 bo wiecej zaplacisz a np znowu ktos nie dotrze i strata pieniedzy jutro po szkolce dzwonie do osrodka i sie do wiem na kiedy zaliczka pay a czy są jakies duosobowe domki albo trzy?cholerka bo ja sie boje o moją gajke juz wiem ze bedzie mi sie rzucac na wszystkie psy i nie chciałabym ryzykowac a nie zostawie jej w domu! ps.jaki moze byc koszt zaliczki? Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pay a czy są jakies duosobowe domki albo trzy?cholerka bo ja sie boje o moją gajke juz wiem ze bedzie mi sie rzucac na wszystkie psy i nie chciałabym ryzykowac a nie zostawie jej w domu! ps.jaki moze byc koszt zaliczki? Hej!! Nie ma takich domkow niestety:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Nie ma takich domkow niestety:roll: choleraaaa :Help_2: a czy jest ktos kto jedzie na zlot bez piesków?bo jak tak to chetnie zapraszam do domku :razz: Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):choleraaaa :Help_2: a czy jest ktos kto jedzie na zlot bez piesków?bo jak tak to chetnie zapraszam do domku :razz: Hej!! Madziu Gaja chyba az tak straszliwa to nie jest? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Madziu Gaja chyba az tak straszliwa to nie jest? asia wole chuchac na zimne, nie byłam z nią nigdy na takim psiarskim wyjezdzie, a wiem jak reaguje na inne psy, nie chce ryzykowac...na dworze moze sie jeszcze jakos przyzwyczai ale w domu z innymi psami będzie najtrudniej... Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej!! No to trza rozpoczac misje"Zlot"-my z Metka idziemy na kroliki doswiadczalne:eviltong:To kiedy sie widzimy? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! No to trza rozpoczac misje"Zlot"-my z Metka idziemy na kroliki doswiadczalne:eviltong:To kiedy sie widzimy? hmmm, myśle ze sie skusze, tylko mnie wstyd bo twój pies asiu sie słuhca a nie to co mój :cool3: dam znać a skorzystam napewno :p Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej!! Wiesz ze wstyd jest dobrym nauczycielem?Gaji sie lyso zrobi i bedzie grzeczniejsza niz Metka:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Wiesz ze wstyd jest dobrym nauczycielem?Gaji sie lyso zrobi i bedzie grzeczniejsza niz Metka:evil_lol: hahahah no to idziemy o zakład :eviltong: ps.uciekam w ksiazki norwid mnie zabije :cool3: Quote
asiunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahah no to idziemy o zakład :eviltong: ps.uciekam w ksiazki norwid mnie zabije :cool3: Hej!! Cos ostatnio sie mijamy gdzies:mad:Ja mam narazie luzy!Sobaszek nas wreszcie jak ludzi zaczela traktowac:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Cos ostatnio sie mijamy gdzies:mad:Ja mam narazie luzy!Sobaszek nas wreszcie jak ludzi zaczela traktowac:multi: haha asiu to poczekaj az dojdziesz do klasy maturalnej :cool3: Quote
zaba14 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):choleraaaa :Help_2: a czy jest ktos kto jedzie na zlot bez piesków?bo jak tak to chetnie zapraszam do domku :razz: hehe ja :lol: z tym ze wole namiocik :eviltong: i byc moze bede z osoba towrzyszoaca jesli ta zdazy wrocic... :roll: wiec poki co nic nie mowie :P a co do zlociku to Miki tez moze byc krolikiem doswiadczalnym trzeba umowic sie na zlot w Chorzowie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 zaba14 napisał(a):hehe ja :lol: z tym ze wole namiocik :eviltong: i byc moze bede z osoba towrzyszoaca jesli ta zdazy wrocic... :roll: wiec poki co nic nie mowie :P a co do zlociku to Miki tez moze byc krolikiem doswiadczalnym trzeba umowic sie na zlot w Chorzowie :) hahaha gaja zje twojego królika doswiadczalnego :cool3: jade z nią na sterylke za jakies 2 tygodnie :p Quote
zaba14 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha gaja zje twojego królika doswiadczalnego :cool3: jade z nią na sterylke za jakies 2 tygodnie :p hehe a tam zaraz zje... :) a sterylka gdzie u waszego weta czy schroniskowego?? Quote
Agga Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 UWAGA! ZMIANA TERMINU ZLOTU NA TYDZIEN WCZESNIEJ : 16-20.08 Pay dzwonił do ośrodka w tamtym terminie nie ma wolnych domków. Więc mamy zlot o tydzień wcześniej. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 W takim razie na miesiąc przezd zlotem ja bede wiedziała, czy zjawimy sie na pewno ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 agga czy wiadomo cos wiecej?do kiedy trzeba wpłacic zadatek i jaki jest koszt?musze wiedziec, bo czeka mnie sterylka i wycinanie guzka gajka Quote
00000 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Agga'] UWAGA! ZMIANA TERMINU ZLOTU NA TYDZIEN WCZESNIEJ : 16-20.08 Pay dzwonił do ośrodka w tamtym terminie nie ma wolnych domków. Więc mamy zlot o tydzień wcześniej. No to się organizator nie popisał....:mad: W tym terminie to ja już w ogóle nie wiem, czy będę mogła...:placz: Quote
Agga Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Madziu jak Pay się zjawi (najprawdopodobniej w poniedziałek) wszystko napisze. Pagaj ja nic na to nie poradze, że rezerwacje były już wcześniej na domki.Nie możemy mieć do niego pretensji. Grunt, że wogóle są jakieś wolne. Mam nadzieję, że jednak uda ci się przyjechać. Quote
00000 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Agga']Pagaj ja nic na to nie poradze, że rezerwacje były już wcześniej na domki.Nie możemy mieć do niego pretensji. Grunt, że wogóle są jakieś wolne. Mam nadzieję, że jednak uda ci się przyjechać. No ja też mam nadzieję, że mi się uda...:roll: Ja dzwoniłam do Morska dzisiaj i pogadałam sobie z panią od rezerwacji i powiedziała mi, że cały ośrodek jest zarezerwowany na ten ostatni weekend sierpnia już od lata zeszłego roku...:angryy: Ktoś nas najwidoczniej ubiegł:angryy: :angryy: :angryy: To ja sobie myślę, żeby zarezewować już na następny rok Morsko...:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts