Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

na pierwszej stronie aktualna lista zlotowiczow !!

jutro dzwonie do osrodka o rezerwacje domku z moich wyliczen beda 2 domki :crazyeye:

Hej!!

Tatus a te domki to nie 3 czasem? Bo domki sa 5 osobowe a chetnych na domek jakies 16 z Dbbst i Pagajka:cool3:

Aaaa i do kiedy i ile trzeba tej zaliczki wplacic?

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiunia + pies (Metka) - domek
Linka - domek

AggA - namiot
PaY AnTu - namiot
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 2 osoby + 3 psy - domek
carragan + pies (Maleństwo)-domek
Zaba14 - namiot
dbbst + TZ_cieć +pies(Szpila) - domek/namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
marcino ???? - ??? kara 5 tys zlotych za nie przybycie :-D (juz się możemy tym podzielic):eviltong:
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek
Bogarka - domek
PaGaJ - domek niepewne
Olekg18 +pies (Kaja)-namiot
Cimi- pies-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + pies (Czips vel Yoda)- namiot
Daga i Oskar - domek
Madzia18Sosnowiec + Burszytynek:eviltong: - domek

Taka lista jest ładniejsza:p

Posted

ELO!!!

asiunia pagaj nie wie czy napewno bedzie a do domku ze spokojem 6 osob wchodzi lepiej zamowic 2 niz 3 bo wiecej zaplacisz a np znowu ktos nie dotrze i strata pieniedzy jutro po szkolce dzwonie do osrodka i sie do wiem na kiedy zaliczka

Posted

Hej!!

Oki doki masz doswiadczenie wiec zdaje sie na Ciebie:evil_lol:W razie gdyby zabraklo(zartuje oczywiscie)lokum przygarniecie domkowicze Metke ja sie moge przekimac na dworze:lol::lol::lol::lol:

A w jakich mniej wiecej granicach jest ta zaliczka?Musze za wczasu mamusie przygotowac:evil_lol:

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

asiunia pagaj nie wie czy napewno bedzie a do domku ze spokojem 6 osob wchodzi lepiej zamowic 2 niz 3 bo wiecej zaplacisz a np znowu ktos nie dotrze i strata pieniedzy jutro po szkolce dzwonie do osrodka i sie do wiem na kiedy zaliczka

pay a czy są jakies duosobowe domki albo trzy?cholerka bo ja sie boje o moją gajke juz wiem ze bedzie mi sie rzucac na wszystkie psy i nie chciałabym ryzykowac a nie zostawie jej w domu!
ps.jaki moze byc koszt zaliczki?

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
pay a czy są jakies duosobowe domki albo trzy?cholerka bo ja sie boje o moją gajke juz wiem ze bedzie mi sie rzucac na wszystkie psy i nie chciałabym ryzykowac a nie zostawie jej w domu!
ps.jaki moze byc koszt zaliczki?

Hej!!

Nie ma takich domkow niestety:roll:

Posted

choleraaaa :Help_2: a czy jest ktos kto jedzie na zlot bez piesków?bo jak tak to chetnie zapraszam do domku :razz:

Hej!!

Madziu Gaja chyba az tak straszliwa to nie jest?

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Madziu Gaja chyba az tak straszliwa to nie jest?

asia wole chuchac na zimne, nie byłam z nią nigdy na takim psiarskim wyjezdzie, a wiem jak reaguje na inne psy, nie chce ryzykowac...na dworze moze sie jeszcze jakos przyzwyczai ale w domu z innymi psami będzie najtrudniej...

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

No to trza rozpoczac misje"Zlot"-my z Metka idziemy na kroliki doswiadczalne:eviltong:To kiedy sie widzimy?

hmmm, myśle ze sie skusze, tylko mnie wstyd bo twój pies asiu sie słuhca a nie to co mój :cool3:
dam znać a skorzystam napewno :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahah no to idziemy o zakład :eviltong:
ps.uciekam w ksiazki norwid mnie zabije :cool3:

Hej!!

Cos ostatnio sie mijamy gdzies:mad:Ja mam narazie luzy!Sobaszek nas wreszcie jak ludzi zaczela traktowac:multi:

Posted

choleraaaa :Help_2: a czy jest ktos kto jedzie na zlot bez piesków?bo jak tak to chetnie zapraszam do domku :razz:

hehe ja :lol: z tym ze wole namiocik :eviltong: i byc moze bede z osoba towrzyszoaca jesli ta zdazy wrocic... :roll: wiec poki co nic nie mowie :P

a co do zlociku to Miki tez moze byc krolikiem doswiadczalnym trzeba umowic sie na zlot w Chorzowie :)

Posted

zaba14 napisał(a):
hehe ja :lol: z tym ze wole namiocik :eviltong: i byc moze bede z osoba towrzyszoaca jesli ta zdazy wrocic... :roll: wiec poki co nic nie mowie :P

a co do zlociku to Miki tez moze byc krolikiem doswiadczalnym trzeba umowic sie na zlot w Chorzowie :)

hahaha gaja zje twojego królika doswiadczalnego :cool3:
jade z nią na sterylke za jakies 2 tygodnie :p

Posted

hahaha gaja zje twojego królika doswiadczalnego :cool3:
jade z nią na sterylke za jakies 2 tygodnie :p

hehe a tam zaraz zje... :)
a sterylka gdzie u waszego weta czy schroniskowego??

Posted

UWAGA!

ZMIANA TERMINU ZLOTU NA TYDZIEN WCZESNIEJ :
16-20.08

Pay dzwonił do ośrodka w tamtym terminie nie ma wolnych domków. Więc mamy zlot o tydzień wcześniej.

Posted

[quote name='Agga'] UWAGA!

ZMIANA TERMINU ZLOTU NA TYDZIEN WCZESNIEJ :
16-20.08

Pay dzwonił do ośrodka w tamtym terminie nie ma wolnych domków. Więc mamy zlot o tydzień wcześniej.
No to się organizator nie popisał....:mad:
W tym terminie to ja już w ogóle nie wiem, czy będę mogła...:placz:

Posted

Madziu jak Pay się zjawi (najprawdopodobniej w poniedziałek) wszystko napisze.

Pagaj ja nic na to nie poradze, że rezerwacje były już wcześniej na domki.Nie możemy mieć do niego pretensji. Grunt, że wogóle są jakieś wolne. Mam nadzieję, że jednak uda ci się przyjechać.

Posted

[quote name='Agga']Pagaj ja nic na to nie poradze, że rezerwacje były już wcześniej na domki.Nie możemy mieć do niego pretensji. Grunt, że wogóle są jakieś wolne. Mam nadzieję, że jednak uda ci się przyjechać.

No ja też mam nadzieję, że mi się uda...:roll:

Ja dzwoniłam do Morska dzisiaj i pogadałam sobie z panią od rezerwacji i powiedziała mi, że cały ośrodek jest zarezerwowany na ten ostatni weekend sierpnia już od lata zeszłego roku...:angryy:
Ktoś nas najwidoczniej ubiegł:angryy: :angryy: :angryy:

To ja sobie myślę, żeby zarezewować już na następny rok Morsko...:mad: :mad: :mad: