Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja naprawde mam wielką nadzieję, że do tego czasu sie pozmienia i będę mogła jechać na zlot. Żal przegapić takiego spotkanka w szczególności że będzie więcej osób niż w tamtym roku ;)

Posted

:cry: Ja się tak nie bawie...zlot bez Czipsa ...? Nie to chyba tak nie może być:nonono2: Ja się chyba powiesze:grab:kto mnie bedzie ciągnął pod górke:modla: dołóż dziecinko wszelkich starań (a na pewno już tak robisz) żeby być na zlocie:shithappens:

• 3 weeks later...
Posted

AgaCzips napisał(a):
ja naprawde mam wielką nadzieję, że do tego czasu sie pozmienia i będę mogła jechać na zlot. Żal przegapić takiego spotkanka w szczególności że będzie więcej osób niż w tamtym roku ;)

trzymamy kciuki ;)

Posted

CO TO ZA KŁUTNIE NA FORUM...?

DAJCIE SOBIE PO SZLAGU I SPRAWA ZAŁATWIONA:diabloti:

JUŻ JEST PO WYSTAWIE WIĘC ZOSTAJE NAM TERAZ ODLICZAĆ DO ZLOTU : 5MIESIĘCY-START!!!!

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']tak tak tak my sie dopisujemy z tz-tem na domek :loveu: , rozumiem ze trzeba dzwonic i rezerwowac :eviltong:

Madziu jak coś to pamiętaj jedno łóżko dla mnie - chyba ze będziemy w 3 spac :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha a z majtkami czy bez :eviltong: :eviltong: :eviltong:

w zalezności od pogody :cool3: :cool3:
ale w trójke to pewnie tempreatura będzie sięgała zenitu, więc bez :lol:

Posted

ELO!!!

a i jeszcze jedno z tego co wiem to osoby ktore chca domek beda musialy wplacic zaliczke dokaldnie nie wiem ile dowiem sie jutro jak bede dzwonil do osrodka rezerwujac domki

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']pay rozumiem ze madzia to ja, my chyba bedziemy brac z piotrkiem i gajką nie wiem jak sie z dagą dogadamy, dlatego ze nie wiem jak gajka przetrawi oskarka :eviltong:

Madziu z tego co mi wiadomo domki są 6osobowe ...
myślisz że Gajka mogłaby "znęcaś się" nad Oskarkiem - wydaje mi się, że nie :shake: