Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Cimi no wiesz co. NIe zaczynaj jak Oluś...
Cóż Olek się droczył, a ja nie :evil_lol:. My jedizemy gdzie indziej :lol:.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Agga Agga no wiesz co?? kolegów byś zabrała lepiej :evil_lol: ;)

Jak to napisze zlinczujecie mnie:-( Wiec napisze: Obiecąłm komus, że mimo wszystko zjawie sie na zlocie.

Posted

olekg18 napisał(a):
Zapomniałem dodać o ile nie bede musiał pisac egzaminu komisyjnego z matematyki:)

Hahahaha :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='olekg18']Zapomniałem dodać o ile nie bede musiał pisac egzaminu komisyjnego z matematyki:)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: odezwał się ten który nie będzie musiał nic zaliczać :cool3: u mnie ta sama sytuacja wyniknęła tylko że z angielskiego :roll: a babka pewnie jutro i tak mi nic nie powie pomimo ze będzie mnie pytać wrr... do ostatniego dnia w napięciu będzie mnie trzymać :angryy:
a jeśli się uda to wezmę osobę towarzyszącą..

Posted

olekg18 napisał(a):
Żaba to z maty weynikło nagle bo facet zrobił karną kartkówe i dostaisy kapy :( i kurna teraz ponad 20 osób z mojej kjlasy bedzie pisac komisa ;/

Nie martw sie chodzby u mnie :evil_lol: jak to ujął kumpel
"Ale super!! zbiorowy komis z maty! będziemy go pisać na sali, chodzby mature!" :cool3:

Posted

grrrr wcieło mi posta:angryy:
Zastanawiam się co zrobić, aby więcej osób dowiedziało się o zlocie. TRoszke nas mało. Macie jakieś pomysły?

Posted

olekg18 napisał(a):
Żaba to z maty weynikło nagle bo facet zrobił karną kartkówe i dostaisy kapy :( i kurna teraz ponad 20 osób z mojej kjlasy bedzie pisac komisa ;/

To może pora zacząć się uczyć systematycznie :razz: ?

Posted

[quote name='Agga']grrrr wcieło mi posta:angryy:
Zastanawiam się co zrobić, aby więcej osób dowiedziało się o zlocie. TRoszke nas mało. Macie jakieś pomysły?

To ja juz wiem ,ze zlot bedzie,ale kiedy i gdzie???

Juz wiem-gapa ze mnie :)

Posted

[quote name='Iza i Fidel']To ja juz wiem ,ze zlot bedzie,ale kiedy i gdzie???

Juz wiem-gapa ze mnie :)

Zapraszam na pierwsza strone tego tematu:p

Waszko co kochana:roll:

Posted

hmmm... male pytanko:

kto by reflektowal na koszulke zlotowa logo podobne do zeszlo rocznego koszt kolo 20 zl a dodatkowo nick moze podniesc koszty

jesli jestescie chetni piszcie do mnie na gg 6157932