Cimi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Agga']Cimi no wiesz co. NIe zaczynaj jak Oluś... Cóż Olek się droczył, a ja nie :evil_lol:. My jedizemy gdzie indziej :lol:. Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Cimi']Cóż Olek się droczył, a ja nie :evil_lol:. My jedizemy gdzie indziej :lol:. No nic nie poradze.:-( Quote
Agga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Bardzo bym prosiła o dopisanie do mojej osoby jeszcze dwóch osób.:cool3: Dla panów powiem, że to dwie dziewczyny:cool3: Quote
Agga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dwie fajne dziewczyny. MOja kuzynka i jej kolezanka. Quote
malawaszka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Agga Agga no wiesz co?? kolegów byś zabrała lepiej :evil_lol: ;) Quote
asiunia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 malawaszka napisał(a):Agga Agga no wiesz co?? kolegów byś zabrała lepiej :evil_lol: ;) Hej!! Kuzyna i kolege kuzyna?:evil_lol: Quote
Agga Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']Agga Agga no wiesz co?? kolegów byś zabrała lepiej :evil_lol: ;) Jak to napisze zlinczujecie mnie:-( Wiec napisze: Obiecąłm komus, że mimo wszystko zjawie sie na zlocie. Quote
olekg89 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dobra jade :) Ale z 2 psami:) Ewentualnie wróce z jednym jak udusze Czarka :) Quote
olekg89 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Zapomniałem dodać o ile nie bede musiał pisac egzaminu komisyjnego z matematyki:) Quote
Cimi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 olekg18 napisał(a):Zapomniałem dodać o ile nie bede musiał pisac egzaminu komisyjnego z matematyki:) Hahahaha :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Agga Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Bardzo prosze paya o poprawienie pierwszej strony.Słuchajcie gdzie ten temat przykleic co by wszyscy widzieli. Quote
zaba14 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='olekg18']Zapomniałem dodać o ile nie bede musiał pisac egzaminu komisyjnego z matematyki:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: odezwał się ten który nie będzie musiał nic zaliczać :cool3: u mnie ta sama sytuacja wyniknęła tylko że z angielskiego :roll: a babka pewnie jutro i tak mi nic nie powie pomimo ze będzie mnie pytać wrr... do ostatniego dnia w napięciu będzie mnie trzymać :angryy: a jeśli się uda to wezmę osobę towarzyszącą.. Quote
olekg89 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Żaba to z maty weynikło nagle bo facet zrobił karną kartkówe i dostaisy kapy :( i kurna teraz ponad 20 osób z mojej kjlasy bedzie pisac komisa ;/ Quote
zaba14 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 olekg18 napisał(a):Żaba to z maty weynikło nagle bo facet zrobił karną kartkówe i dostaisy kapy :( i kurna teraz ponad 20 osób z mojej kjlasy bedzie pisac komisa ;/ Nie martw sie chodzby u mnie :evil_lol: jak to ujął kumpel "Ale super!! zbiorowy komis z maty! będziemy go pisać na sali, chodzby mature!" :cool3: Quote
Agga Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 grrrr wcieło mi posta:angryy: Zastanawiam się co zrobić, aby więcej osób dowiedziało się o zlocie. TRoszke nas mało. Macie jakieś pomysły? Quote
Cimi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 olekg18 napisał(a):Żaba to z maty weynikło nagle bo facet zrobił karną kartkówe i dostaisy kapy :( i kurna teraz ponad 20 osób z mojej kjlasy bedzie pisac komisa ;/ To może pora zacząć się uczyć systematycznie :razz: ? Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agga']grrrr wcieło mi posta:angryy: Zastanawiam się co zrobić, aby więcej osób dowiedziało się o zlocie. TRoszke nas mało. Macie jakieś pomysły? To ja juz wiem ,ze zlot bedzie,ale kiedy i gdzie??? Juz wiem-gapa ze mnie :) Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agga']Jak to napisze zlinczujecie mnie:-( Wiec napisze: Obiecąłm komus, że mimo wszystko zjawie sie na zlocie. Agga??????? :roll: Quote
Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Iza i Fidel']To ja juz wiem ,ze zlot bedzie,ale kiedy i gdzie??? Juz wiem-gapa ze mnie :) Zapraszam na pierwsza strone tego tematu:p Waszko co kochana:roll: Quote
PaYooK Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 hmmm... male pytanko: kto by reflektowal na koszulke zlotowa logo podobne do zeszlo rocznego koszt kolo 20 zl a dodatkowo nick moze podniesc koszty jesli jestescie chetni piszcie do mnie na gg 6157932 Quote
Recommended Posts