Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigos napisał(a):
Ja bardzo bym chiała jechać z moim Bigoskiem!!!!!!!!Jeszcze nie wiem czy będę mogła, ale czy ktoś zabrałby nas lub wybrał się wspólnie z Poznania????

Z Pozka jedzie Pay, Pagaj i antu, moze i Lineczka sie z nini zabierze, potem we wrocku dosiada sie komarek i misiek, w Opolu JA...I tak dalej więc nie masz się co martwić obstawa jest.

Posted

[quote name='Agga']Z Pozka jedzie Pay, Pagaj i antu, moze i Lineczka sie z nini zabierze, potem we wrocku dosiada sie komarek i misiek, w Opolu JA...I tak dalej więc nie masz się co martwić obstawa jest.
Hej!!

Lineczka bedzie juz u mnie:loveu:

Posted

[quote name='komar']no skoro tyle osob jedzie jedynm pociagiem to moze sobie wagon zarezerwujemy:D hehe...:P no ja juz sie nie moge doczekac:)
Hej!!

No to nie jestes sam:lol:Moglby juz byc sierpien...:roll:Chociaz na tydzien;)

Posted

[quote name='komar']no skoro tyle osob jedzie jedynm pociagiem to moze sobie wagon zarezerwujemy:D hehe...:P no ja juz sie nie moge doczekac:)

KOMAR na co komu rezerwacja, damy rade. Jak nas z psami zobacza będziesz miał wolny przedział.:p

Posted

PAY...
dlaczego nie ma twojej ukochanej TRUSKAWY na liście?:mad: co to ma znaczyć:pissed:
a z kim będziesz chodziła ranopo pieczywo i na ....spacer?:painting:

Ja chciałam się zapowiedzieć na razie bez psa i w namiocie (pewnie Antu zaopnie się ze mną w śpiworku:Cool!:

Posted

[quote name='Agga']KOMAR na co komu rezerwacja, damy rade. Jak nas z psami zobacza będziesz miał wolny przedział.:p

Czipsa bojowo nastawimy:evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Co się Agga dowie?
Agga już widzi co on pisze:mad: :roll: :shake: :eviltong:

:placz: nie i co teraz będzie Agga bedzie nas scigać
:lmaa: wystkiego sie wypre i zwale na PaYa:siara: albo udam świra :krolik:
...
i co udało mi się :B-fly:

Posted

AgaCzips napisał(a):
me tooo me tooo!!!!:multi: :multi: :multi:

with Czips ofcorse 8)

niestety nie jadę. Wątpię aby obecna sytuacja sie zmieniła, więc musze zrezygnować...