KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 bigos napisał(a):No to może wspólna podróż???? A tak nawiasem -to co ze spotkaniem???? Jeśli nic nie wypadnie to ok;) i bedzie wszystkim pasowac;). Quote
Agga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 bigos napisał(a):Ja bardzo bym chiała jechać z moim Bigoskiem!!!!!!!!Jeszcze nie wiem czy będę mogła, ale czy ktoś zabrałby nas lub wybrał się wspólnie z Poznania???? Z Pozka jedzie Pay, Pagaj i antu, moze i Lineczka sie z nini zabierze, potem we wrocku dosiada sie komarek i misiek, w Opolu JA...I tak dalej więc nie masz się co martwić obstawa jest. Quote
asiunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Agga']Z Pozka jedzie Pay, Pagaj i antu, moze i Lineczka sie z nini zabierze, potem we wrocku dosiada sie komarek i misiek, w Opolu JA...I tak dalej więc nie masz się co martwić obstawa jest. Hej!! Lineczka bedzie juz u mnie:loveu: Quote
Agga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Lineczka bedzie juz u mnie:loveu: tak myślałam, że ją przechwycisz. CIekawe czy tajemniczy pan tez pojedzie:p Quote
asiunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Agga napisał(a):tak myślałam, że ją przechwycisz. CIekawe czy tajemniczy pan tez pojedzie:p Hej!! Pan Linki czy moj?:eviltong: Quote
Agga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Pan Linki czy moj?:eviltong: Obecnie pomyslałam o panu Linki.:cool3: Quote
asiunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Agga napisał(a):Obecnie pomyslałam o panu Linki.:cool3: Hej!! Moze ten pan sie da na zlot namowic...;) Quote
komar Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 no skoro tyle osob jedzie jedynm pociagiem to moze sobie wagon zarezerwujemy:D hehe...:P no ja juz sie nie moge doczekac:) Quote
asiunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='komar']no skoro tyle osob jedzie jedynm pociagiem to moze sobie wagon zarezerwujemy:D hehe...:P no ja juz sie nie moge doczekac:) Hej!! No to nie jestes sam:lol:Moglby juz byc sierpien...:roll:Chociaz na tydzien;) Quote
bigos Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ja niestety nie mogę jechać:cry::cry::cry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Agga Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='komar']no skoro tyle osob jedzie jedynm pociagiem to moze sobie wagon zarezerwujemy:D hehe...:P no ja juz sie nie moge doczekac:) KOMAR na co komu rezerwacja, damy rade. Jak nas z psami zobacza będziesz miał wolny przedział.:p Quote
TRUSKAWA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PAY... dlaczego nie ma twojej ukochanej TRUSKAWY na liście?:mad: co to ma znaczyć:pissed: a z kim będziesz chodziła ranopo pieczywo i na ....spacer?:painting: Ja chciałam się zapowiedzieć na razie bez psa i w namiocie (pewnie Antu zaopnie się ze mną w śpiworku:Cool!: Quote
PaYooK Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ELO!! wybacz Truskaweczko juz dopisuje ;) :diabloti: oczywiscie porane spacerki po buleczki z Twoim mokrym biustem :D:diabloti: Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Marcino masz zapewniony prysznic z babcią:cool1: Quote
AgaCzips Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 me tooo me tooo!!!!:multi: :multi: :multi: with Czips ofcorse 8) Quote
TRUSKAWA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :megagrin: ale cicho bo sie Agga dowie :errrr: buziaki Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Co się Agga dowie? Agga już widzi co on pisze:mad: :roll: :shake: :eviltong: Quote
AgaCzips Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Agga']KOMAR na co komu rezerwacja, damy rade. Jak nas z psami zobacza będziesz miał wolny przedział.:p Czipsa bojowo nastawimy:evil_lol: Quote
TRUSKAWA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Agga napisał(a):Co się Agga dowie? Agga już widzi co on pisze:mad: :roll: :shake: :eviltong: :placz: nie i co teraz będzie Agga bedzie nas scigać :lmaa: wystkiego sie wypre i zwale na PaYa:siara: albo udam świra :krolik: ... i co udało mi się :B-fly: Quote
AgaCzips Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 AgaCzips napisał(a):me tooo me tooo!!!!:multi: :multi: :multi: with Czips ofcorse 8) niestety nie jadę. Wątpię aby obecna sytuacja sie zmieniła, więc musze zrezygnować... Quote
Agga Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 NO Czipsiku jak nie jedziesz?:shake: :-( Nic się nie zmieni? Jeszcze jest tyle czasu.:roll: Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mam nadzieję ze sie zmnieni chodz mam duże wątpliwości...:-( Quote
asiunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 AgaCzips napisał(a):niestety nie jadę. Wątpię aby obecna sytuacja sie zmieniła, więc musze zrezygnować... Hej!! Ejjj co jest?Agunia?:placz: Quote
Agga Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czipsiku no jak to zeby Yody nie było i Ciebie:shake: Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Małe kłopociki w domu, które utrudniają mi wyjazd:-( Quote
Recommended Posts