Dobcia Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Hey Kasiu;) Wyłączyłam Java Script i dogo chodzi mi normalnie, szybko, ale na znikające posty nie mam sposobu.... a mam tyle nagromadzonych fot! ehhhh.... jak długo to jeszcze potrwa....:( Quote
Dobcia Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 eria napisał(a):cześć Jadziu, jaki to spoób żeby dogo śmiagało ??? ...już na to Kasi odpowiedziałam... gdzie mój post?:cry: Weszłam na Narzędzia->opcje->treść-> i tam wyłączyłam obsługę JavaScript, ale... dziś mi dogo chodzi normalnie, mimo włączonej obsługi!:crazyeye: Nie żebym sie cieszyła, bo pewno to chwilowe...................... Wstawię coś, może akurat dziś dogo nie jest głodne i zostawi moje posty w spokoju:diabloti: ;) A sio z mojej galerii żarłaczu postów! A sio!:eviltong: Quote
Rinuś Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ale Negrula jest umięśniony :loveu::loveu: zakochałam się w nim:loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale milutkie fotki: WITAM PO WIEKACH NIEBYTNOŚCI NA DOGO!!!! Na razie na chwilkę, bo wracam jeszcze do szpitala (na razie krótka przepustka, już druga - wcześniej wyszłam na ślub syna).To już będzie szósty tydzień pobytu w szpitalu. Przeraża mnie to co czytam o DOGO, czy ona ma szanse na przetrwanie??? Quote
Od-Nowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 witamy cicho i może nawet nas nie będzie widać :lol: :mad: ale piękne tereny!!!! tylko ten strumyk wygląda na górski a one baaaardzo zimne lubią być :cool3: Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 WITAJCIE;) W OSTATNIM CZASIE NIE WPADAłAM, NIE WKLEJAłAM ZDJEć, NIE ODWIEDZAłAM WAS.... ...ZMARAłA MOJA BABCIA, NIE MIAłAM SIłY I CHęCI NA NIC, NADAL JEST MI BARDZO CIężKO... TO BARDZO BOLI.... WIEM, żE JESZCZE DłUGO BęDZIE BOLEć... ...PSIAKI DWA DNI MUSIAłY OBEJść SIę BEZ SPACERU, NIE DAłAM PO PROSTU RADY... TYLKO TYLE, CO POBIEGAłY PO OGRODZIE... ...ALE PSY BYłY CUDOWNE.... ONE KOCHAJą SPACERY, GDY ZBLIżA SIę GODZINA WYJśCIA, DOSTAWAłY SZAłU RODOśCI... A TERAZ NIC.... NAWET NIE WYCHODZIłY, NIE SZłY DO PRZEDPOKOJU, NIE DOPOMINAłY SIE... CZY ROZUMIAłY? MYśLE, żE TAK... A PRZYNAJMNIEJ CZUłY, żE NIE JEST DOBRZE.... I BYłY CUDOWNE, TAK JAKBY WIEDZIAłY, żE JEST MI BARDZO źLE, TULIłY SIę, NA SWóJ SPOSóB STARAJąC SIę MNIE POCIESZYć... [quote name='Rinuś']ale Negrula jest umięśniony :loveu::loveu: zakochałam się w nim:loveu::loveu::loveu: Dzięki Kasiu;) [quote name='samograj']Ale milutkie fotki: WITAM PO WIEKACH NIEBYTNOŚCI NA DOGO!!!! Na razie na chwilkę, bo wracam jeszcze do szpitala (na razie krótka przepustka, już druga - wcześniej wyszłam na ślub syna).To już będzie szósty tydzień pobytu w szpitalu. Przeraża mnie to co czytam o DOGO, czy ona ma szanse na przetrwanie??? Witaj Aniu;) Strasznie długo byłaś w szpitalu..... mam nadzieję, że wszystko już dobrze... szpital to okropne miejsce, ehhh.... Dogo raz działa, raz nie.... kto to moze wiedzieć, jak nawet Modzi nie raczą nic powiedzieć:shake: [quote name='Od-Nowa']witamy cicho i może nawet nas nie będzie widać :lol: :mad: ale piękne tereny!!!! tylko ten strumyk wygląda na górski a one baaaardzo zimne lubią być :cool3: Oczywiście, że widać!;) Witam cieplutko i zapraszam do częstego pokazywanie się;) Strumyk wypływa prosto z gór:cool3: cudowne orzeżwienie w gorące, upalne lato;) MAM JAKIEś FOTKI Z POCZATKU TYGODNIA....;) ..A TE JASZCZURKI MIESZKAJA NA SKALNIAKU, KTóREGO WIDAć ZA HASKIEM;) ...SAMCZYK JEST ZIELONY, SAMICZKA SZARA... ...SAMICZKA JEST W CIążY, I JEST MAłO PłOCHLIWA... ;) Quote
Od-Nowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dobciu przytulamy ciepło choć na odległość. bądż silna! a jak nie dasz rady to "chłopcy" Cię wspomogą na pewno Quote
Madzia_19 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Dobcia'] Witaj Jadziu :p Negro widać lubi się całować :evil_lol: Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Bardzo mi przykro z powodu Babci :( Wiem, co przeżywasz, bo sama to przechodziłam niedawno :( Ale nie można się poddawać, a co nas nie zabije to nas wzmocni... Trzymaj się cieplutko Jadziu :calus: Wymizja koniecznie Negrusia :loveu: Azusia :loveu: i Hasanka :loveu: Quote
Dobcia Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Od-Nowa napisał(a):Dobciu przytulamy ciepło choć na odległość. bądż silna! a jak nie dasz rady to "chłopcy" Cię wspomogą na pewno Madzia_19 napisał(a): Bardzo mi przykro z powodu Babci :( Wiem, co przeżywasz, bo sama to przechodziłam niedawno :( Ale nie można się poddawać, a co nas nie zabije to nas wzmocni... Trzymaj się cieplutko Jadziu :calus: Dziękuje Wam dziewczyny:calus: Wiem, że czas leczy rany... Madzia_19 napisał(a):Witaj Jadziu :p Negro widać lubi się całować :evil_lol: Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Wymiziaj koniecznie Negrusia:loveu: Azuisia:loveu: i Hasanka:loveu: Cześć Madziu;) Całuśnik z niego straszny, moje tulidełko:loveu: Na pewno wszystkich wymiziam, tylko teraz ciii.... Azuś śpi pod biurkiem, a Negro oczywiście na łóżku;) Quote
sota36 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jadziu - "Babcia" - z tym slowem kojarzy mi sie moje dziecinstwo, zapach ciasta i ... pastowanej podlogi. Ona mnie wychowala. Pokazala najciekawsze wtedy dla dziecka rzeczy. Probowala karcic, ale Jej to nie wychodzilo zypelni. miala na imie Urszula... Myslalam, ze kiedy odejdzie skonczy sie swiat. Ale tak nie jest - on dalej trwa, lecz w innym wymiarze. Do dzis mamm w sypialni Jej i Dziadka ogromne slubne zdjecie. Patrze na nie co dnia,myslac, ze jest Jej tam lepiej. Wiem co czujesz, i moge tylko powiedziec, ze mi przykro.... Quote
eria Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ale masz szczęście z tymi jaszczurkami, możesz focić do woli, a ja narazie muszę się owadami zadowoloć;) przykro mi z powodu babci.... Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Witajcie;) sota36 napisał(a):Jadziu - "Babcia" - z tym slowem kojarzy mi sie moje dziecinstwo, zapach ciasta i ... pastowanej podlogi. Ona mnie wychowala. Pokazala najciekawsze wtedy dla dziecka rzeczy. Probowala karcic, ale Jej to nie wychodzilo zypelni. miala na imie Urszula... Myslalam, ze kiedy odejdzie skonczy sie swiat. Ale tak nie jest - on dalej trwa, lecz w innym wymiarze. Do dzis mamm w sypialni Jej i Dziadka ogromne slubne zdjecie. Patrze na nie co dnia,myslac, ze jest Jej tam lepiej. Wiem co czujesz, i moge tylko powiedziec, ze mi przykro.... Jolu... tak ciepło piszesz o swojej babci... tyle razy czytałam, to co napisałaś, bo te słowa dotyczą także mojej babci... ona także mnie wychowała, tylu rzeczy nauczyła... dziękuje Ci... eria napisał(a):ale masz szczęście z tymi jaszczurkami, możesz focić do woli, a ja narazie muszę się owadami zadowoloć;) przykro mi z powodu babci.... Dziękuje... Ale jakimi owadami! Moje jaszczurki są mało ruchliwe, grzeją się w słońcu i nie mają nic przeciwko aparatowi;) ...eh... imageshack odmawia współpracy, będą fotki jak zdąży się naładować...;) Quote
Rinuś Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Dobcia']WITAJCIE;) W OSTATNIM CZASIE NIE WPADAłAM, NIE WKLEJAłAM ZDJEć, NIE ODWIEDZAłAM WAS.... ...ZMARAłA MOJA BABCIA, NIE MIAłAM SIłY I CHęCI NA NIC, NADAL JEST MI BARDZO CIężKO... TO BARDZO BOLI.... WIEM, żE JESZCZE DłUGO BęDZIE BOLEć... ...PSIAKI DWA DNI MUSIAłY OBEJść SIę BEZ SPACERU, NIE DAłAM PO PROSTU RADY... TYLKO TYLE, CO POBIEGAłY PO OGRODZIE... ...ALE PSY BYłY CUDOWNE.... ONE KOCHAJą SPACERY, GDY ZBLIżA SIę GODZINA WYJśCIA, DOSTAWAłY SZAłU RODOśCI... A TERAZ NIC.... NAWET NIE WYCHODZIłY, NIE SZłY DO PRZEDPOKOJU, NIE DOPOMINAłY SIE... CZY ROZUMIAłY? MYśLE, żE TAK... A PRZYNAJMNIEJ CZUłY, żE NIE JEST DOBRZE.... I BYłY CUDOWNE, TAK JAKBY WIEDZIAłY, żE JEST MI BARDZO źLE, TULIłY SIę, NA SWóJ SPOSóB STARAJąC SIę MNIE POCIESZYć... cześć kochana :calus: strasznie mi przykro z powodu Twojej babci :( nie ma słów na to co się pewnie teraz w Tobie dzieje :( dlatego też nic nie będę pisała bo i tak musisz sama przez to przejść :( a co do piesków to wydaje mi się że one wiedziały że jest źle... ja wierzę w to że nasze psy czują nasze nastroje i starają się do nich dostosować.... 3maj się kochana :* Quote
sota36 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dobcia napisał(a):Witajcie;) Jolu... tak ciepło piszesz o swojej babci... tyle razy czytałam, to co napisałaś, bo te słowa dotyczą także mojej babci... ona także mnie wychowała, tylu rzeczy nauczyła... dziękuje Ci... Dziękuje... bo BABCIE takie sa!!!!:):) Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Rinuś']cześć kochana :calus: strasznie mi przykro z powodu Twojej babci :( nie ma słów na to co się pewnie teraz w Tobie dzieje :( dlatego też nic nie będę pisała bo i tak musisz sama przez to przejść :( a co do piesków to wydaje mi się że one wiedziały że jest źle... ja wierzę w to że nasze psy czują nasze nastroje i starają się do nich dostosować.... 3maj się kochana :* Dziękuje Kasiu :calus: ...ja też mocno wierzę w intuicję naszych psów... wiele razy się przekonałam, że one rozumieją więcej niż nam sie wydaje... często więcej, niż nasi przyjaciele, rodzina... za to przecież tak bardzo je kochamy:loveu: [quote name='sota36']bo BABCIE takie sa!!!!:):) ...są, były, zawsze będą... ...ach... znów się popłakałam... :calus: Quote
WinterGirl Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 buziak w czarny nochal dla tego całuśnika.... mizianko dla czworonogów P.S. Jesteśmy z Tobą całym serduchem pozdrawiamy Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='bGirl']buziak w czarny nochal dla tego całuśnika.... mizianko dla czworonogów P.S. Jesteśmy z Tobą całym serduchem pozdrawiamy Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Dziękuję... Wycałuje morduleczki na pewno;) Dogo działa! Image też, więc obiecane fotki;) Nie są najświeższe, ostatnio nie mam weny.... są sprzed tygodnia;) ...co by tu robić....hmmmmmm..... wymyje się może.... ...pancia! Róbmy coś! plisssssss.... Hurrrra! Rzuciła mi patyk! ...brrr... zimna ta woda... ...ale ja sprycióla jestem:cool3: patyk sam sie mi aportnie! ...patrzcie... co wymyśliłem... ..zwycięstwo psiej inteligencji... ;) Quote
eria Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ale super foteczki Negra :loveu: :loveu: cwaniak z niego :evil_lol: ale dogo pięknie chodzi, teraz wszystkich poodwiedzam z tej radości :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hey Dobciu! Ojej... przykro mi z powodu babci...no, ale taka kolej rzeczy- jedni przychodzą drudzy odchodzą, wiem jak Ci ciężko... też przeżywałam takie chwile.. Pieski na pewno są z Tobą bardzo związane... i pewnie też odczuwały Twój smutek.. Pozdrawiam, Trzymaj się ;) Quote
Od-Nowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 taaaaak to jest na pewno pies bojący sie wody:loveu: kochani jesteście!!:multi: Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Witajcie!;) [quote name='eria']ale super foteczki Negra :loveu: :loveu: cwaniak z niego :evil_lol: ale dogo pięknie chodzi, teraz wszystkich poodwiedzam z tej radości :evil_lol: Kombinator wstrętny:eviltong: Za każdym razem potem w taki sposób czekał na patyk, raz wymyślił patent i sie go trzyma, jak rzep:diabloti: Basiu dziękuje :calus: [quote name='Od-Nowa'] taaaaak to jest na pewno pies bojący sie wody:loveu: kochani jesteście!!:multi: Wody już sie nie boi, za to za dużo myśli;) :buzi: Chciałam wstawić zdjęcia, ale Image nie może się naładować...:shake: Quote
limoncia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sliczne foteczki:lol: :lol: :lol: zreszta jak zawsze:lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 napiszę tylko ,ze przeczytałam ...trzymajcie się cieplutko Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='limoncia'] sliczne foteczki:lol: :lol: :lol: zreszta jak zawsze:lol: Ciesze się, że ci sie limonciu podobaja;) [quote name='Alicjarydzewska']napiszę tylko ,ze przeczytałam ...trzymajcie się cieplutko Alu... trzymam się... z całych sił... Quote
Recommended Posts