eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 noooo totalne lenistwo, boszeee aż się nic nie chce robić jak się na to patrzy :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Usiu, dziękuję;) Ty też masz ciekawe tereny spacerowe; lasy, łaki-mają się troje futsraki gdzie wybiegać;) Wiesz wiguś, to one nas sobie "powybierały":evil_lol: Azuś uwielbia dzieci, więc mój najmłodszy brat zawsze do kolegów go zabiera, co strasznie go cieszy, a szczególnie wszelkie pieszczoszki-a dzieci w puczeniu Azusia potrafią być niezmordowane:evil_lol: Negruś niewątpliwe wybrał mnie:loveu: A starszy brat ( ale młodszy ode mnie;)) chętnie zajmuje się Haskiem, a ostatnio zauważyłam, że Hasek znacznie bardziej cieszy się, gdy on wraca do domu, niż gdy wracają inni członkowie rodzinki;) [quote name='eria']noooo totalne lenistwo, boszeee aż się nic nie chce robić jak się na to patrzy :evil_lol: ...powinnam chyba umieścić ostrzeżenie: Uwaga-królestwo lenistwa-zaraźliwe:evil_lol: [quote name='Elizusiek']zdjęcie nieocenzurowane :evil_lol: ...nie ma co cenzurować:eviltong: wszystko ładnie ofutrzone:eviltong: makro... ...ciąg dalszy ogrodowych, jakże absorbujacych psich zajęć:cool3: ...pozowanko... ...Hasek z węzełkiem... ...tarzanko.... ...Negruś z węzełkiem... ...i na koniec uśmiech Azusia;) Quote
basia bonnie Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hihi, to jest zabójcze :evil_lol::loveu: P.S. To Ty mieszkasz w Żywcu? Czy w okolicach? :loveu:;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj dobciu :multi: ( jak ty wogóle masz na imię :hmmmm: :evil_lol: ) ? Ojejejeje :loveu: . Jakie kwiotki piękne :loveu: . Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ß@$!@ napisał(a): P.S. To Ty mieszkasz w Żywcu? Czy w okolicach? :loveu:;) W Leśnej, mniej niż 5 km od centrum;) Kamcia_14 napisał(a):Witaj dobciu :multi: ( jak ty wogóle masz na imię :hmmmm: :evil_lol: ) ? Witaj Kamciu! :multi: ...mam w podpisie:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dobcia napisał(a):W Witaj Kamciu! :multi: ...mam w podpisie:cool3: A rzeczywiście Jadziu :diabloti: . Quote
sota36 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oj dawno mnie u Was nie bylo! Ale musze Ci powiedziec, ze przez ostatnie foty - oplulam monitor! Super sa!!! Quote
barbara.h Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Byłam i oglądałam!!!! i podziwiałam te piekne postawy Negrusia :klacz::klacz::klacz: Quote
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 musze to napisac.Piekne sa te zdjecia:crazyeye: :p tak wyglada wykrecanie psa po praniu :evil_lol: Quote
wiq Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no to mądrze to pieski rozegrały:lol: w moim domu Ada bardzo lubi ojca, Mona i Bystra mamę, wszystkie siostrę i żadna brata:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jest świetne... :evil_lol::evil_lol: A w łóżeczku też tak potrafi zalegnąc??? ;) W ogóle to przyszłam powiedziec cesc i życzyc miłego spacerkowego dnia... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co za mądry Azuśś :loveu:. Uśmiecha się podczas gdy tamten wygina się i lata jak szalonyyy :evil_lol:. Quote
Rinuś Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witaj Dobciu ;* zaległości mam ok 10 stronicowe :shake::shake: nie wiem kiedy ja to nadrobię:shake::shake: ale te ostatnie foteczki są śliczne :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam moich kochanych przystojniaków i ich piękną właścicielkę! :) Widzę, że pogoda jak i humory mają się bardzo dobrze :) Ale się za Wami stęskniłam!!! Pozdrawiam gorąco :) Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='sota36']Oj dawno mnie u Was nie bylo! Ale musze Ci powiedziec, ze przez ostatnie foty - oplulam monitor! Super sa!!! Hehe:evil_lol: Mam nadzieję, ze było coś jeszcze widać przez taki opluty:evil_lol: [quote name='barbara.h']Byłam i oglądałam!!!! i podziwiałam te piekne postawy Negrusia Dzięki Basiu;) [quote name='Usia']musze to napisac.Piekne sa te zdjecia tak wyglada wykrecanie psa po praniu :evil_lol: Dzięki Usiu;) Ha! To mój prywatny patent-samo wykręcający sie pies:evil_lol: [quote name='wiq']no to mądrze to pieski rozegrały:lol: w moim domu Ada bardzo lubi ojca, Mona i Bystra mamę, wszystkie siostrę i żadna brata:evil_lol: Ooo, to widzę, że i u was jest podział psin:cool3: U mnie Azuś też nie lubi brata, ale to chyba temu, że mu za bardzo pachnie Haskiem:p Bo od niedawna zaczął go unikać.... nawet jak brat chce coś Azuni dać, to ten go omija szerokim łukiem:roll: [quote name='Ewa&kumpel']to jest świetne... :evil_lol: A w łóżeczku też tak potrafi zalegnąc??? W ogóle to przyszłam powiedziec cesc i życzyc miłego spacerkowego dnia... Dziękujemy, spacerek bardzo się dziś udał:lol: Hasek nie chętnie korzysta z łóżkowych przywilejów, bo ma za gorąco, ale w zabawie to jego ulubiona pazycja;) [quote name='Kamcia_14'] Co za mądry Azuśś :loveu:. Uśmiecha się podczas gdy tamten wygina się i lata jak szalonyyy . ;)Azuś to taki miluśny, stateczny, starszy pan, nie w głowie mu figle;) [quote name='Rinuś']witaj Dobciu ;* zaległości mam ok 10 stronicowe :shake: nie wiem kiedy ja to nadrobię:shake: ale te ostatnie foteczki są śliczne :loveu: Dzięki! I nie przejmuj się! ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam moich kochanych przystojniaków i ich piękną właścicielkę! :) Widzę, że pogoda jak i humory mają się bardzo dobrze :) Ale się za Wami stęskniłam!!! Pozdrawiam gorąco :) Justynka!!!!!! Ja też się za Wami strasznie stęskniłam, a Negruś na pewno za Gizmuniem:loveu: Bardzo się ciesze, że jesteś znów na dogo:lol: Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 ... dobuś w mniszkach:p ...eh...on tylko o jednym myśli:cool1: kopać, kopać, nasłuchiwać, kopać... ...hmmm, ciekawe jak długo mam jeszcze tak warować... :loveu: ...i troszkę inne tło;) ...a teraz lecę do Was;) Quote
basia bonnie Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dobcia napisał(a):W Leśnej, mniej niż 5 km od centrum;) W Leśnej :crazyeye: wiem, wiem gdzie to, bo czasem tamtędy przejżdzam ;) fajnie :multi::loveu: :buzi: P.S. Fotki jak zwykle cudne! :loveu::multi: Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 ß@$!@ napisał(a):W Leśnej :crazyeye: wiem, wiem gdzie to, bo czasem tamtędy przejżdzam ;) fajnie :multi::loveu: :buzi: P.S. Fotki jak zwykle cudne! :loveu::multi: Hey Basiu:lol: Ciesze się;) Musicie więc koniecznie z Bonni kiedyś wpaść, jak tylko malutka poczuje się na tyle dobrze, by biegać z kolegami;) Quote
basia bonnie Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dobcia napisał(a):Hey Basiu:lol: Ciesze się;) Musicie więc koniecznie z Bonni kiedyś wpaść, jak tylko malutka poczuje się na tyle dobrze, by biegać z kolegami;) Na prawdę?:crazyeye::multi: Super! :multi: Na pewno kiedyś wpadniemy :multi: :loveu: :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cóż za zmartwiona minka... :loveu: Czyżby myszka, której szukał uciekła? :p Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='ß@$!@']Na prawdę?:crazyeye::multi: Super! :multi: Na pewno kiedyś wpadniemy :multi: :loveu: :buzi: Trzymam za słowo!;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cóż za zmartwiona minka... :loveu: Czyżby myszka, której szukał uciekła? :p Heh... żeby raz! Zawsze uciekają... całe szczęscie...dla myszek:cool3: Tylko ciiiii...bo Negro się uważa za pogromce gryzoni:diabloti: Było by mu wstyd.... Quote
wiq Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 podział jest, ale nad tym wszystkim stoję ja!:evil_lol: przynajmniej na razie;) http://img411.imageshack.us/img411/2963/121it6.jpg mordo ty moja:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 .piekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witanko moja droga ;-) sliczne foteczki nam tu dałas ;-) słoneczne buziaczki cała zuzolandia przesyła!!!!!!;-) Quote
Elizusiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no uwielbiam go :loveu: [SIZE="4"]CUDNY!!! Quote
Recommended Posts