Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Dobcia napisał(a):

;)Azuś to taki miluśny, stateczny, starszy pan, nie w głowie mu figle;)

Taaak :crazyeye: ? A ja myslałam że Azuś to młodzik !
Ile on ma lat :loveu: ?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie:lol:

Dziękujemy za odwiedzinki;)

Wiguś tak trzymaj!:cool3:

...a teraz wczorajsze foteczki;)

:loveu:nie łatwo je ustawić, i to jeszcze w terenie, ale idzie nam coraz lepiej-już na jedną fotkę nie schodzi cały zapas smakołyków:evil_lol:

...bieganko...

:evil_lol:

;)

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Taaak :crazyeye: ? A ja myslałam że Azuś to młodzik !
Ile on ma lat :loveu: ?

Dobre pytanie Kamciu-świetnie trafiłaś;) Bo jutro mija dokładnie 12 lat, odkąd jest z nami, ale oczywiście jest starszy (o ile to nie wiem...), bo trafił do nas jako dorosły pies;)

Guest Kamcia_14
Posted

Dobcia napisał(a):
Dobre pytanie Kamciu-świetnie trafiłaś;) Bo jutro mija dokładnie 12 lat, odkąd jest z nami, ale oczywiście jest starszy (o ile to nie wiem...), bo trafił do nas jako dorosły pies;)

To tak jakby jutro obchodzi urodziny :razz: ?

Posted

BBeta napisał(a):
Piękny widok :loveu::loveu: Ja się musze chyba kiedyś wybrać w te wasze tereny :)

Koniecznie:cool3:

Już nie długo długi, majowy weekend...:siara:

Kamcia_14 napisał(a):
To tak jakby jutro obchodzi urodziny :razz: ?

Obchodzi:loveu: Co prawda umowne, ale to zawsze coś;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Już nie długo długi, majowy weekend...:siara:

Właśnie, od kiedy do kiedy jest ten weekend ?? Bo ja już się pogubiłam :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Właśnie, od kiedy do kiedy jest ten weekend ?? Bo ja już się pogubiłam :cool3:

Zależy dla kogo:cool3: Święta wypadają we wtorek i czwartek, ja mam jednak wolny cały tydzień, a dokładnie 10 dni:sweetCyb:

Posted

Dobcia napisał(a):
Zależy dla kogo:cool3: Święta wypadają we wtorek i czwartek, ja mam jednak wolny cały tydzień, a dokładnie 10 dni:sweetCyb:

A ja właśnie nie wiem kiedy i do kiedy mam wolne, dowiem się w swoim czasie :cool3:

Posted

[quote name='Dobcia']... dobuś w mniszkach:p

:loveu:

/quote]
Bozieeee jaki on jest prześliczny:loveu::loveu::loveu:klamka zapadła!!!będę miała Dobka w przyszłości:multi:

Posted

12 lat? :shock::mdleje:
dla mnie ma max 8 lat:lol:
Rinuś, nie chcę być upierdliwa, ale mam nadzieję, że nie delarujesz chęci zakupu tylko ze względu na to, że to piękna rasa..

Posted

Rinuś ty wiesz na co się piszesz? ;) Bo on tak ładnie tylko wygląda...
Nie mogę mówić o całej rasie... ale Negro ma nigdy nie kończącą się energie do biegania, czasem wlekę się za nim, jak cień, i tylko go pilnuję, nim się zmęczy na tyle, by mógł się skupić na ćwiczeniach:diabloti:
Zje wszystko co znajdzie i w każdej ilości, wszystko co jest na stole, wystarczy się odwrócić:diabloti: Przynajmniej domownicy nauczyli się po sobie sprzątać...:p Rozmawiałam kiedyś z panią, której dobermanka, championka zresztą, zjadła cały garnek ziemniaków, zostawiony w jakimś dostępnym miejscu, a w porze kolacji już była głodna:evil_lol: Słyszałam nawet jeszcze bardziej niesamowite historie o "apetycie" dobków... nie wiem gdzie one to mieszczą:cool1:
Jest zazdrosny o mnie, o czym nie omieszka powiadomić nieuważnych osób:diabloti:
I jeszcze mogłabym tak długo... nie żebym cię zniechęcała, ale jeśli cię to nie przeraża, to jest to rasa dla ciebie;)

Wig
Azuś czuje się na dużo młodszego;) Tylko już słuch nie ten...:roll:

Ewa dzięki:lol:

Posted

Dziś jest bardzo wyjątkowy dzień Azusia:loveu:
Mija 12 lat odkąd maluszek został moim przyjacielem, odkąd znalazł domek;)

...mój szczekuś kochany:loveu:

;)

Posted

aleee piekne portreciki Negra, tylko szkoda że mniszki trochę blado wyszłymale to pewnie Negro przyćmił je swoją uroda :loveu: :loveu:
a Azuś - niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='eria']aleee piekne portreciki Negra, tylko szkoda że mniszki trochę blado wyszłymale to pewnie Negro przyćmił je swoją uroda :loveu: :loveu:
a Azuś - niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Chyba raczej to panci niedoświadczenie w robieniu fotek wyszło na jaw :pBo strasznie jarzyło słońce:roll: Ale przynajmniej psa ładnie oświetliło;)

[quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :p
Śliczne foteczki :loveu: A na cóż nasz dzielny Azuś tak szczeka? :loveu:

A co u mojego ulubieńca? :loveu:

Cześć Madziu:lol:
A szczekał na moją mame-jak ja mu robie zdjęcie jest ok, ale jak ktoś inny, to już mu się niepodoba:razz:

A ulubieniec takimi rzeczami się zajmuje na spacerach....:evil_lol:

...brudas:p

Posted

Madzia_19 napisał(a):
ale jaki śliczny brudas :loveu: :loveu: :loveu: Prześlesz mi to foto na maila, bo chciałąbym sobie na tapete ustawić? :p

Ok:p Jeśli Lucky nie będzie zazdrosny... lepiej mu monitora nie pokazuj:evil_lol:
Tylko znajdę tą fotkę w czeluściach komputera.... czemu ja nie podpisuje plików?:cool1: Aha! I gdy tylko skończę prace na temat analizy diety kopytnych:roll: Czyli za kilka dni, może być?;)

Wiguś Azuś jest na pewno bardzo wdzięczny, że w Twoje, a nie jego:cool3:

:drink1::drinking::drink1: dołanczam się:cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
Ok:p Jeśli Lucky nie będzie zazdrosny... lepiej mu monitora nie pokazuj:evil_lol:
Tylko znajdę tą fotkę w czeluściach komputera.... czemu ja nie podpisuje plików?:cool1: Aha! I gdy tylko skończę prace na temat analizy diety kopytnych:roll: Czyli za kilka dni, może być?;)

Będę czekać z niecierpliwością :p :p :p
W takim razie i ja się dołączam :p Zdrówko Azusia :drink1: :popcorn:

Posted

[quote name='Dobcia']Dziś jest bardzo wyjątkowy dzień Azusia:loveu:
Mija 12 lat odkąd maluszek został moim przyjacielem, odkąd znalazł domek;)

...mój szczekuś kochany:loveu:

Od nas życzenia jeszcze wielu, wielu lat życia w pełnym zdrówku... :Rose: :glaszcze:

Oczywiście pozdrowienia dla Ciebie, Jadziu i mizianko dla Negrusia.

Ja tak króciutko bo mi dogo pada... :placz:

Posted

[quote name='Dobcia']
A ulubieniec takimi rzeczami się zajmuje na spacerach....:evil_lol:

...brudas:p

Jakbym widziała moja Kare,ten typ tak ma :evil_lol:
Kochany brudasek :evil_lol:

Posted

Dziękujemy za życzenia;):loveu:

...wam też się tak dogo ślimaczy?:angryy: Wczoraj chciałam wpaść na chwile, ale nie miałam cierpliwości do czekania, aż łaskawie się strona naładuje.... dziś jest trochę lepiej, ale tylko trochę....ehhhh:shake:

...a teraz foteczki;)

...glebogryzarki...

...nornika...

...brudasa...

...psa wystawowego...

...myśliwego...

...koniec wcieleń dobka:evil_lol: