Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobcia napisał(a): ;)Azuś to taki miluśny, stateczny, starszy pan, nie w głowie mu figle;) Taaak :crazyeye: ? A ja myslałam że Azuś to młodzik ! Ile on ma lat :loveu: ? Quote
Dobcia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witajcie:lol: Dziękujemy za odwiedzinki;) Wiguś tak trzymaj!:cool3: ...a teraz wczorajsze foteczki;) :loveu:nie łatwo je ustawić, i to jeszcze w terenie, ale idzie nam coraz lepiej-już na jedną fotkę nie schodzi cały zapas smakołyków:evil_lol: ...bieganko... :evil_lol: ;) Quote
Dobcia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Taaak :crazyeye: ? A ja myslałam że Azuś to młodzik ! Ile on ma lat :loveu: ? Dobre pytanie Kamciu-świetnie trafiłaś;) Bo jutro mija dokładnie 12 lat, odkąd jest z nami, ale oczywiście jest starszy (o ile to nie wiem...), bo trafił do nas jako dorosły pies;) Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Dobcia'] Piękny widok :loveu::loveu: Ja się musze chyba kiedyś wybrać w te wasze tereny :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobcia napisał(a):Dobre pytanie Kamciu-świetnie trafiłaś;) Bo jutro mija dokładnie 12 lat, odkąd jest z nami, ale oczywiście jest starszy (o ile to nie wiem...), bo trafił do nas jako dorosły pies;) To tak jakby jutro obchodzi urodziny :razz: ? Quote
Dobcia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 BBeta napisał(a):Piękny widok :loveu::loveu: Ja się musze chyba kiedyś wybrać w te wasze tereny :) Koniecznie:cool3: Już nie długo długi, majowy weekend...:siara: Kamcia_14 napisał(a):To tak jakby jutro obchodzi urodziny :razz: ? Obchodzi:loveu: Co prawda umowne, ale to zawsze coś;) Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobcia napisał(a):Już nie długo długi, majowy weekend...:siara: Właśnie, od kiedy do kiedy jest ten weekend ?? Bo ja już się pogubiłam :cool3: Quote
Dobcia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 BBeta napisał(a):Właśnie, od kiedy do kiedy jest ten weekend ?? Bo ja już się pogubiłam :cool3: Zależy dla kogo:cool3: Święta wypadają we wtorek i czwartek, ja mam jednak wolny cały tydzień, a dokładnie 10 dni:sweetCyb: Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobcia napisał(a):Zależy dla kogo:cool3: Święta wypadają we wtorek i czwartek, ja mam jednak wolny cały tydzień, a dokładnie 10 dni:sweetCyb: A ja właśnie nie wiem kiedy i do kiedy mam wolne, dowiem się w swoim czasie :cool3: Quote
Rinuś Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Dobcia']... dobuś w mniszkach:p :loveu: /quote] Bozieeee jaki on jest prześliczny:loveu::loveu::loveu:klamka zapadła!!!będę miała Dobka w przyszłości:multi: Quote
wiq Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 12 lat? :shock::mdleje: dla mnie ma max 8 lat:lol: Rinuś, nie chcę być upierdliwa, ale mam nadzieję, że nie delarujesz chęci zakupu tylko ze względu na to, że to piękna rasa.. Quote
Ewa&kumpel Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Myślę więc jestem... :loveu: Coż za dostojny pan sobie siedzi ??? Piękne fotki - jak zwykle. Mogę patrzec na Negrusia godzinami. :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Rinuś ty wiesz na co się piszesz? ;) Bo on tak ładnie tylko wygląda... Nie mogę mówić o całej rasie... ale Negro ma nigdy nie kończącą się energie do biegania, czasem wlekę się za nim, jak cień, i tylko go pilnuję, nim się zmęczy na tyle, by mógł się skupić na ćwiczeniach:diabloti: Zje wszystko co znajdzie i w każdej ilości, wszystko co jest na stole, wystarczy się odwrócić:diabloti: Przynajmniej domownicy nauczyli się po sobie sprzątać...:p Rozmawiałam kiedyś z panią, której dobermanka, championka zresztą, zjadła cały garnek ziemniaków, zostawiony w jakimś dostępnym miejscu, a w porze kolacji już była głodna:evil_lol: Słyszałam nawet jeszcze bardziej niesamowite historie o "apetycie" dobków... nie wiem gdzie one to mieszczą:cool1: Jest zazdrosny o mnie, o czym nie omieszka powiadomić nieuważnych osób:diabloti: I jeszcze mogłabym tak długo... nie żebym cię zniechęcała, ale jeśli cię to nie przeraża, to jest to rasa dla ciebie;) Wig Azuś czuje się na dużo młodszego;) Tylko już słuch nie ten...:roll: Ewa dzięki:lol: Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziś jest bardzo wyjątkowy dzień Azusia:loveu: Mija 12 lat odkąd maluszek został moim przyjacielem, odkąd znalazł domek;) ...mój szczekuś kochany:loveu: ;) Quote
eria Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 aleee piekne portreciki Negra, tylko szkoda że mniszki trochę blado wyszłymale to pewnie Negro przyćmił je swoją uroda :loveu: :loveu: a Azuś - niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Madzia_19 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Dobcia'] ;) Witaj Jadziu :p Śliczne foteczki :loveu: A na cóż nasz dzielny Azuś tak szczeka? :loveu: A co u mojego ulubieńca? :loveu: Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='eria']aleee piekne portreciki Negra, tylko szkoda że mniszki trochę blado wyszłymale to pewnie Negro przyćmił je swoją uroda :loveu: :loveu: a Azuś - niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Chyba raczej to panci niedoświadczenie w robieniu fotek wyszło na jaw :pBo strasznie jarzyło słońce:roll: Ale przynajmniej psa ładnie oświetliło;) [quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :p Śliczne foteczki :loveu: A na cóż nasz dzielny Azuś tak szczeka? :loveu: A co u mojego ulubieńca? :loveu: Cześć Madziu:lol: A szczekał na moją mame-jak ja mu robie zdjęcie jest ok, ale jak ktoś inny, to już mu się niepodoba:razz: A ulubieniec takimi rzeczami się zajmuje na spacerach....:evil_lol: ...brudas:p Quote
Madzia_19 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Dobcia'] ...brudas:p ale jaki śliczny brudas :loveu: :loveu: :loveu: Prześlesz mi to foto na maila, bo chciałąbym sobie na tapete ustawić? :p Quote
wiq Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Azuś, zdrowie Twoje w gardło moje :drinking::evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Madzia_19 napisał(a):ale jaki śliczny brudas :loveu: :loveu: :loveu: Prześlesz mi to foto na maila, bo chciałąbym sobie na tapete ustawić? :p Ok:p Jeśli Lucky nie będzie zazdrosny... lepiej mu monitora nie pokazuj:evil_lol: Tylko znajdę tą fotkę w czeluściach komputera.... czemu ja nie podpisuje plików?:cool1: Aha! I gdy tylko skończę prace na temat analizy diety kopytnych:roll: Czyli za kilka dni, może być?;) Wiguś Azuś jest na pewno bardzo wdzięczny, że w Twoje, a nie jego:cool3: :drink1::drinking::drink1: dołanczam się:cool3: Quote
Madzia_19 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dobcia napisał(a):Ok:p Jeśli Lucky nie będzie zazdrosny... lepiej mu monitora nie pokazuj:evil_lol: Tylko znajdę tą fotkę w czeluściach komputera.... czemu ja nie podpisuje plików?:cool1: Aha! I gdy tylko skończę prace na temat analizy diety kopytnych:roll: Czyli za kilka dni, może być?;) Będę czekać z niecierpliwością :p :p :p W takim razie i ja się dołączam :p Zdrówko Azusia :drink1: :popcorn: Quote
Ewa&kumpel Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Dobcia']Dziś jest bardzo wyjątkowy dzień Azusia:loveu: Mija 12 lat odkąd maluszek został moim przyjacielem, odkąd znalazł domek;) ...mój szczekuś kochany:loveu: Od nas życzenia jeszcze wielu, wielu lat życia w pełnym zdrówku... :Rose: :glaszcze: Oczywiście pozdrowienia dla Ciebie, Jadziu i mizianko dla Negrusia. Ja tak króciutko bo mi dogo pada... :placz: Quote
Elizusiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Dobcia'] A ulubieniec takimi rzeczami się zajmuje na spacerach....:evil_lol: ...brudas:p Jakbym widziała moja Kare,ten typ tak ma :evil_lol: Kochany brudasek :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 .mały AZUS na wielkim czasomierzu eheheh;-) witanko kofffana góraleczko !!!!!;-) Quote
Dobcia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Dziękujemy za życzenia;):loveu: ...wam też się tak dogo ślimaczy?:angryy: Wczoraj chciałam wpaść na chwile, ale nie miałam cierpliwości do czekania, aż łaskawie się strona naładuje.... dziś jest trochę lepiej, ale tylko trochę....ehhhh:shake: ...a teraz foteczki;) ...glebogryzarki... ...nornika... ...brudasa... ...psa wystawowego... ...myśliwego... ...koniec wcieleń dobka:evil_lol: Quote
Recommended Posts