wiq Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a): Ciotka! Dawaj wszystko!:evil_lol: odbiór osobisty :cool3::cool3: eria napisał(a):my się piszemy na suszone płucka ! śmierdzi to przeokrutnie:diabloti: , ale psy to kochają :evil_lol: weź.. wczoraj wsadziłam do polaru bez worka i musiałam polar wyprać...:diabloti: Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a): eeeee gdzie tam... to tylko pozory:p to nie pozory,nie wiesz że dobermany to urodzeni mordercy? ;) Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czesc Dobciu, piękne zdjęcia, piękne psiska, piękna galeria, piękne wszystko :p i... czy mi się wydaje czy od kąd mnie nie było przybyl Wam psiak? :D :loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pan Pum jak zwykle: sie błyszczy się pięknie prezentuje :loveu: ale to ze to robi tak jak zwykle to tylko sugeruje że jest niezwykły:lol: Więcej Fotek!:mad: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 eria napisał(a):my się piszemy na suszone płucka ! śmierdzi to przeokrutnie:diabloti: , ale psy to kochają :evil_lol: ...moje wolą wątróbke:loveu: ...nasze zapasy chowie w pustej szufladzie, kiedyś mama czegoś szukała, otworzyła nie tą szufladę co trzeba, i wpadła do mnie z krzykiem, co za trupa tam trzymam:roflt: sota36 napisał(a):Kurde czym Ty go pastujesz? Sprzedaj patent! ...miłością:loveu: Z odrobiną witaminek:cool3: wiq napisał(a):odbiór osobisty :cool3::cool3: Poproszę o mapę dojazdu, cioteczko:evil_lol: Elizusiek napisał(a):to nie pozory,nie wiesz że dobermany to urodzeni mordercy? ;) Tylko nie wiem, co one mordują, jak i tak wszyscy przed nimi uciekają...;) *luthien* napisał(a):Czesc Dobciu, piękne zdjęcia, piękne psiska, piękna galeria, piękne wszystko :p i... czy mi się wydaje czy od kąd mnie nie było przybyl Wam psiak? :D :loveu: Dzięki Luthien:) Strasznie dawno cię nie było... Mówisz o Hasku? On jest u nas już tak długo, że wcale nie jest taki nowy;) Anecioreczek napisał(a):Pan Pum jak zwykle: sie błyszczy się pięknie prezentuje :loveu: ale to ze to robi tak jak zwykle to tylko sugeruje że jest niezwykły:lol: Więcej Fotek!:mad: Dzięki:) Hehehe, da się chyba coś z tym zrobić:cool3: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Na początek kfffiatuski:loveu: ...i starsza fotka, ale wspólna;) kopareczka:evil_lol: ...gepard... ...brudny gepard:evil_lol: ...taaaak daleko sobie pobiegłem... ...dobra, dobra już wracam... ;) Quote
Elizusiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a): Tylko nie wiem, co one mordują, jak i tak wszyscy przed nimi uciekają...;) Jak to co,właścicieli :diabloti: ;) tipical dobermanus :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pum Gepard Brudny Gepard Nosorożec:lol: : piękny kolor orlików macie Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ahhh.. kolejne, cudne fotki :loveu: Cudne tereny :loveu: hah! W końcu nasze! :loveu: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Cieszę sie, że mój penetratus spacerowy sie podoba, tak zakochany w zapach, że pochłaniają go zupełnie, aż sie naprawdę zmęczy i może skupić na mnie:p To jeszcze na dobranoc... ...lenie dwa:evil_lol: ...leń jeden... Do zobaczenia cioteczki, najprawdopodobniej po weekendzie!;) Quote
Od-Nowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dobranoc Dobciu.wracaj szybko. zdjęcie na dobranoc śliczne po prostu. nie wiem który mniejszy jest w tym łóżku. bo Negruś zwinięty w kłębek mniej zajmuje miejsca niż Azuś :lol: Quote
Cerber Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witaj kcohana nie mogę napatrzeć sie na te wasze widoki, macie tam naprawdę cudownie... Twoje psiaki na tle tych góry wyglądają bosko... jak górale po prostu :lol: :lol: Quote
wiq Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ...moje wolą wątróbke:loveu: ...nasze zapasy chowie w pustej szufladzie, kiedyś mama czegoś szukała, otworzyła nie tą szufladę co trzeba, i wpadła do mnie z krzykiem, co za trupa tam trzymam:roflt: :roflt::roflt::roflt: dlatego zamykam te worki na klamerki :evil_lol: ciotko, od Ciebie na Katowice, z Katowic na Opola, a po drodze my. Voila!:evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 że się tak zapytam to co to za kwiat? :) piękne, tak jak pozostałe ze spacerku :) Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobcia napisał(a): ;) super przeróbki. bardzo fajne czarno-biale foty :) :loveu: Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 urocza foteczka :) :loveu: jeden leży drugi siedzi hihihihi :loveu: mizianko przesyłamy pozdrawiamy i udanego weekendu Quote
Od-Nowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 kwiat za ucho wsadził :cool3: chyba jakie randez vouz Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Witajcie!!! Od-Nowa, dziękujemy:lol: Cerber napisał(a):Witaj kcohana nie mogę napatrzeć sie na te wasze widoki, macie tam naprawdę cudownie... Twoje psiaki na tle tych góry wyglądają bosko... jak górale po prostu :lol: :lol: Hey Luizko, dzięki-my takie niskie górki mamy;) wiq napisał(a)::roflt::roflt::roflt: dlatego zamykam te worki na klamerki :evil_lol: ciotko, od Ciebie na Katowice, z Katowic na Opola, a po drodze my. Voila!:evil_lol: Klamerki-dobre:cool3: ja wiąże, jak nie zapomne:evil_lol: Hehehe, myślisz że ten dojazd taki prosty?:cool3: Toż to wyprawa na kilka dni!:p niunia32 napisał(a): że się tak zapytam to co to za kwiat? :) Ten kwiat to dalia miniaturowa;) Anecioreczek napisał(a):do nas też po drodze:razz: Wcale w to nie wątpię:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Relacja z wczorajszego spacerku;) Od razu uprzedzę pytanie o Haska kaganiec... zbój wstrętny warczy mi na dobka, choć ten go kompletnie ignoruje, ale nie będą ryzykować, bo lepiej zapobiegać, tak więc na spacery z Negrem chodzi w kagańcu... ...w mlecykach... ...poszukiwania myszek... ...ze mną:cool3: ...taaaki jestem zmęcony... ...i znów coś wspólnego:evil_lol: ...gorąco...eh... c.d.n.;) Quote
wiq Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 piękne:loveu: a co on taki grozny?:crazyeye::cool3: odbiło mu?.. Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Portrety w b&w piękne :loveu: Fotki w mleczach z resztą też, szczególnie ta Wasza wspólna w stokrotkach :cool3: ;) Quote
WinterGirl Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witamy wieczorową porą bardzo miło nam zobaczyć cioteczkę wraz z pociechami... Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts