Dobcia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Witajcie! wiq napisał(a):koty mają takie fajne łyżeczki:cool3: póki co nie mam potrzeby zmiany, wtedy chciałam tylko ogłosić urodziny Rudeusza;) Aha;) Nie wiem, co mają koty, bo im nie zaglądam:evil_lol: Cerber napisał(a):uśmiech piękny:loveu: :loveu: uśmiech mam, to po mamie masz, zębów błysk, to po mamie masz... :D:D:D witaj kochana :) Po mamie? No nie wiem... ale kto wie:cool3: Anecioreczek napisał(a):Lui o ile sie nie myle to piosenka Cezarego Pazury prawda?:cool3: No Jadziu teraz jest wspaniale:cool3: i zdjęcia Hasanka też cudowneee:loveu: Nareszcie zadowolona:cool3: Ja nie znam tej piosenki... Od-Nowa napisał(a):odzyskał wigorek bo go wreszcie zauważono,wdzięczy się i śmieje z radości:lol: On na co dzień ma dobry humorek, zawsze zadowolony i chętny do zabawy i... do jedzenia:p bGirl napisał(a):Model pokazał się od najlepszej strony, śliczny jęzorek [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Dziękujemy;) Model chętnie używa jęzorka do rozdawania buziaków:) Elizusiek napisał(a):śliczny :loveu: albo sie trurlał albo kopał bo ma wkomponowaną trawke. Może sie maskował? :cool3: Może raczej to taki typ psiej biżuterii:p Turlał:razz: Nie ma to jak świeżo skoszona, mokra trawa, która wczepia się w futro, nie chce wypaść i można nią przyozdobić podłogi w domu...:cool1: zuzolandia napisał(a): .Hasanek to taki rozkoszniaczek ;-) witamy kofffana Jadziu !!!! .i słoneczne buziolki przesyłamy!!! Witamy w burzowy dzieonek;) Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 kwiatuszki;) ...świeżutkie pozowanko;) ...jak dla mnie najlepsze:loveu: ...drzewołaz:evil_lol: ;) Quote
Rinuś Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hejka:multi: to u Was jest burza??:crazyeye:u nas spokój :evil_lol: trochę parno ale da się wytrzymać :cool3: przesyłam buziaki dla Negra,Azusia,Hasana i Ciebie :* Quote
Rinuś Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no i patrz musze 2 raz pisać :angryy::angryy: czemu w tym samym czasie wstawiłas fotki ?? :angryy::angryy::mad: Negrula jak zawsze piękny :loveu::loveu: czemu ja go na żywo nie mogę poznać??:placz::placz: Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Rinuś napisał(a):hejka:multi: to u Was jest burza??:crazyeye:u nas spokój :evil_lol: trochę parno ale da się wytrzymać :cool3: przesyłam buziaki dla Negra,Azusia,Hasana i Ciebie :* Hey!:) Jest burza... i się rozgrzmiało... Parno było od rana, można sie było więc burzy spodziewać.:roll: Dziękujemy za buziaki:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dobcia napisał(a): Może raczej to taki typ psiej biżuterii:p Turlał:razz: Nie ma to jak świeżo skoszona, mokra trawa, która wczepia się w futro, nie chce wypaść i można nią przyozdobić podłogi w domu...:cool1: heheheh... skad ja to znam,najlepiej sie czuja jak sa ubłocone,całe w paprochach.Jakie są wtedy dumne i szczęśliwe :cool1: Quote
Usia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 taki jestem grozny i czujny :p Hej wam tak w ogole ;) Quote
eria Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ale piękne zdjęcia z pozowanka :loveu: Negro taki dostojny :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .widze ze maja cosik wspolnego z Zuzolkiem;-) eheheheh witamy milusio choc desz pada i humorek taki sobie ;-) !!! buzioleeee Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Witam wszystkich;) Elizusiek napisał(a):heheheh... skad ja to znam,najlepiej sie czuja jak sa ubłocone,całe w paprochach.Jakie są wtedy dumne i szczęśliwe :cool1: Psy dbają, by nam się nie nudziło:cool3: Szczególnie jak trzeba wszystko myć po przejściu takiego pięknisia:evil_lol: Usia napisał(a): taki jestem grozny i czujny :p Hej wam tak w ogole ;) Hey Usiu;) eria napisał(a):ale piękne zdjęcia z pozowanka :loveu: Negro taki dostojny :loveu: Kochany jest że, chce mu się tak grzecznie pozować;) zuzolandia napisał(a): .widze ze maja cosik wspolnego z Zuzolkiem;-) eheheheh witamy milusio choc desz pada i humorek taki sobie ;-) !!! buzioleeee Witaj:multi: Mamy psy nadrzewne:razz: U nas też pada, jest zimno i humorek średni:roll: Quote
WinterGirl Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czarny brat pięknie się wtapia w bujność lasu.. mizianko pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 bGirl napisał(a):czarny brat pięknie się wtapia w bujność lasu.. mizianko pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Czarny brat dziękuje;) ...trochę przeróbeczek na dziś;) ;) Quote
basia bonnie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :loveu::loveu:Ahh...:loveu::loveu: I pomyśleć, że prawdopodobnie ich zobacze na żywo! :multi::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cudowneeeee uwielbiam takie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 przepiękne !!!!! cud miód !!!!! aż korci żeby baner zrobić :shake: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ß@$!@ napisał(a)::loveu::loveu:Ahh...:loveu::loveu: I pomyśleć, że prawdopodobnie ich zobacze na żywo! :multi::loveu::loveu: Już niedługo Basia, już niedługo;) Cerber napisał(a):cudowneeeee uwielbiam takie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Lui;) eria napisał(a): przepiękne !!!!! cud miód !!!!! aż korci żeby baner zrobić :shake: :evil_lol: Ania, no nie mów, że nie dostałaś mojej błagalnej prośby na gg?:placz: Quote
eria Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dobcia napisał(a): Ania, no nie mów, że nie dostałaś mojej błagalnej prośby na gg?:placz: NIC DO MNIE NIE PRZYSZŁO NA GG !! :crazyeye: :crazyeye:napisz teraz Quote
Od-Nowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 piękna puma z długachnymi łapami i klapniętymi uszami:loveu: piękna puma a raczej PUM:cool3: Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Witajcie!!!:lol: Elizusiek napisał(a):Ale groźna bestia :cool3: :loveu: eeeee gdzie tam... to tylko pozory:p eria napisał(a):NIC DO MNIE NIE PRZYSZŁO NA GG !! :crazyeye: :crazyeye:napisz teraz Śpiąca byłam i sobie wczoraj wcześniej poszłam spać;) wiq napisał(a): chodź do ciotki wiq :loveu: A co cioteczka ma dobrego?:cool3: Od-Nowa napisał(a):piękna puma z długachnymi łapami i klapniętymi uszami:loveu: piękna puma a raczej PUM:cool3: hehehe fajne skojarzenie;) ...pan PUM w ogródku:razz: ;) Quote
wiq Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A co cioteczka ma dobrego?:cool3: suszone płucka, wątrobę i żwacze:cool3: aaa.. i froliki:cool3: Quote
Dobcia Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 eria napisał(a):trzy roześmiane mordy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja ci wiszę już nie nie jedno winko:cool3: wiq napisał(a):suszone płucka, wątrobę i żwacze:cool3: aaa.. i froliki:cool3: Ciotka! Dawaj wszystko!:evil_lol: Quote
eria Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 my się piszemy na suszone płucka ! śmierdzi to przeokrutnie:diabloti: , ale psy to kochają :evil_lol: Quote
Recommended Posts