eria Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a tu znowu takie sielankowe foteczki :loveu: mleczyki, stokrotki, Hasek w namordniku :evil_lol: namordnik dobra rzecz;) Quote
wiq Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kurde, chciałam rudą do siebie wstawić, ale jak Cię nie ma...:roll::eviltong: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 wiq napisał(a): a co on taki grozny?:crazyeye::cool3: odbiło mu?.. Z moim bratem jest grzeczniejszy... Spuściłyśmy go ze smyczy, oczywiście w kagańcu, kiedy Negro był pochłonięty kopaniem... a on od razu do Negro się przystawiał, zamiast biegać, i wrrr wrrr wrrr... w końcu mama zabrała go daleko, na sąsiednie łąki, gdzie zajął się w końcu biegami... ale Negruś to aniołek, nie prowokuje go, więc i on się nie nakręca bez sensu:loveu: BBeta napisał(a):Portrety w b&w piękne :loveu: Fotki w mleczach z resztą też, szczególnie ta Wasza wspólna w stokrotkach :cool3: ;) Mamusia troszkę miała problem z ustawieniem ostrości, ale liczą się dobre chęci:cool3: bGirl napisał(a):Witamy wieczorową porą bardzo miło nam zobaczyć cioteczkę wraz z pociechami... Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Witamy, miło nam:) eria napisał(a):a tu znowu takie sielankowe foteczki :loveu: mleczyki, stokrotki, Hasek w namordniku :evil_lol: namordnik dobra rzecz;) Bardzo dobra rzecz, szczególnie dla takiego warczka, jak on;) Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :multi:Hej:buzi: Foteczki poprostu :loveu::loveu::loveu: nie żebym się powtarzała (:evil_lol:), ale jak sobie pomyśle, że nie długo pogłaskamm ahhh :loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 wiq napisał(a):kurde, chciałam rudą do siebie wstawić, ale jak Cię nie ma...:roll::eviltong: No coś ty wiguś, ja jestem!! Już biegnę do ciebie, moja lisiczko:loveu::cool3: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam. Ślicznie wszystko:cool3: A teraz: wyyybaczać, że mnie nie było! :(:buzi::buzi::buzi::buzi::cool3: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witanko i słoneczne pozdrawianko!!!!! jestem prawie wypoczeta heheeh ;-) foteczki sliczneeeee ;-) .buziolki słodka Jadziulko;-) Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 ß@$!@ napisał(a)::multi:Hej:buzi: Foteczki poprostu :loveu: nie żebym się powtarzała (:evil_lol:), ale jak sobie pomyśle, że nie długo pogłaskamm ahhh :loveu: Hey Basiu;) A skąd, nie powtarzasz się:evil_lol: Tina.Sara napisał(a):Witam. Ślicznie wszystko:cool3: A teraz: wyyybaczać, że mnie nie było! :(:buzi::cool3: Hey:multi: Wybaczam, wybaczam... tylko nie znikajcie już więcej;) zuzolandia napisał(a):Witanko i słoneczne pozdrawianko!!!!! jestem prawie wypoczeta heheeh ;-) foteczki sliczneeeee ;-) .buziolki słodka Jadziulko;-) Witanko!!!!! Dobrze, że wypoczęłyście sobie, pracusie! ...cdn spacerku;) ...na czym to skończyłam, aha! Negruś był zmęczony... ...ale wodopój pozwala zebrać siły... naturalna, czysta woda, z serca gór... ...a tu już Hasek korzystający z dobrodziejstw kąpieli... jak tylko zobaczył wodę, i to głęboką, od razu chciał wejść! ...wypoczynek w błotku... możemy iść dalej! ale mi dobrze:loveu: ...a jeszcze niedawno te łąki wyglądały ta: ...i nawet konika spotkaliśmy ;) ;) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dobcia napisał(a): Hey:multi: Wybaczam, wybaczam... tylko nie znikajcie już więcej;) Tak jest, kapitanie! :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hasan nie chciał zapolować na konika?:cool3::evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Karolina tak trzymać!:cool3: wiq napisał(a):Hasan nie chciał zapolować na konika?:cool3::evil_lol: Eeee, koniki nie są w jego stylu... psy... psy to co innego... Dla zwierząt gospodarskich, jak krowy, konie, kózki jest zupełnie obojętny;) Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 a czemu Hasek korzystał z kąpieli na smyczy ???;) przecież kaganiec ma;) Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 ...to bardzo wąskie wgłębienie, choć głębokie, ale żeby mógł się zamoczyć, nie trzeba było go odpinać;) ...poza tym to była godzina "szczytu", dużo ludzi nad rzeką, zawsze ktoś mógł mieć psa... a w takim przypadku kicha, on by się na zawołanie nie wrócił, pobiegłby jak strzała do psa, jak suka, to hura! ale jak pies...eh...:shake: Quote
eria Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 no chyba że tak ;) też muszę mieć oczy dookoła głowy na spacerze czy gdzieś jakiś pies zza rogu nie wyjdzie;) Quote
marmara_19 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ahh zaraz sie poplacze z rozpaczy, ze nie m mnie tam w moich gorkach kochanych:( hmmm zmien haskowi kaganeic albo w ogole mu nie zakladaj.. szczegolnie jak sa upaly!!ma za maly ten kaganiec... Quote
Od-Nowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 J a chcę do takiej pięknej wody:placz: choćby nawet w kagańcu ia na smyczy:cool1: Quote
wiq Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Moje lubią krowy:oops::oops: A może linka będzie wygodniejsza? Quote
Dobcia Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Witajcie!! [quote name='Elizusiek']alleee tyłeczek :cool3: :cool3::cool3::cool3: [quote name='eria']no chyba że tak ;) też muszę mieć oczy dookoła głowy na spacerze czy gdzieś jakiś pies zza rogu nie wyjdzie;) Ja nie muszę, jak jestem z Negrem i Azusiem;) [quote name='marmara_19']ahh zaraz sie poplacze z rozpaczy, ze nie m mnie tam w moich gorkach kochanych:( hmmm zmien haskowi kaganeic albo w ogole mu nie zakladaj.. szczegolnie jak sa upaly!!ma za maly ten kaganiec... Zawsze mu zakładam... może otworzyć pysk, ziajać, pić w nim wodę... nie wydaje mi się, by był za mały... Poza tym mój brat wyprowadza go codziennie-bez kagańca, bo on go bardzo słucha;) Ja go wyprowadzam tylko okazjonalnie;) [quote name='Od-Nowa']Ja chcę do takiej pięknej wody:placz: choćby nawet w kagańcu ia na smyczy:cool1: Hasek też chciał, i w kagańcu i na smyczy:cool3: [quote name='wiq']Moje lubią krowy:oops::oops: A może linka będzie wygodniejsza? Wiedzą co dobre, krowy=mleczko:cool3: Linka chyba nam nie jest potrzebna, bo do "bezludnych" terenów mamy bliziutko, a ten kawałek na smyczy zawsze się jakoś przejdzie, a nad rzekę można iść rano lub wieczorem, i też nikogo nie ma, psa można więc spokojnie spuścić;) Negruś ma teraz taki kaganiec: Świetny jest, choć na co dzień go nie używamy;) W starym zawsze się ocierał, tarzał, chciał go zrzucić, a tego jakby nie zauważał;) Hasuś i piłeczka;) ;) Quote
Elizusiek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Fajny kagniec,ja właśnie o takim myśle dla Kary bo ten stary jest już bleee.... Quote
eria Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ale fajny ma Negro kaganiec, on jest plastikowy ??? bo metalowy by chyba taki strasznie ciężki był ... Quote
Dobcia Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Elizusiek napisał(a):Fajny kagniec,ja właśnie o takim myśle dla Kary bo ten stary jest już bleee.... eria napisał(a):ale fajny ma Negro kaganiec, on jest plastikowy ??? bo metalowy by chyba taki strasznie ciężki był ... Hmmmm... on nie jest plastikowy, ale metalowy też nie... jest leciutki, jakby go wogóle nie było;) Może to jakieś aluminium? Nie wiem, bo nic na nim nie pisało, ale od pierwszego założenia Negro go od razu zaakceptował, a miałam troche obawy, bo na zdjęciach wyglądał na ogromny. Także polecam;) Quote
wiq Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 jak dobierałaś wielkość? ostatnio zamówiłam taki Bystrej, ale musiałam odesłać, bo za mały:( http://img252.imageshack.us/my.php?image=schopogu5.jpg Quote
Dobcia Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 W ogóle nie dobierałam;) Zamówiłam na dobermana samca, a Negro jak na nierasowego dobka ma bardzo dobczą głowę i od razu pasował;) Faktycznie na Bystrą ten był za mały... Quote
Recommended Posts