basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 oOo! Czyżby ktoś tu do Samoobrony wstąpił? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ooo matko ! jak ja uwielbiam jak On tak robi mmmm :loveu::loveu::loveu::iloveyou: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='ß@$!@'] oOo! Czyżby ktoś tu do Samoobrony wstąpił? :evil_lol: Taa :cool1: . Do samoobrony wstąpię aby samoobronić się przed tobą :cool1: . [quote name='Ewa&kumpel'] A to cio to? Krawat :eviltong: . Gustowny nieprawdaż :razz: Quote
marmara_19 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no, mam nadzieje, ze i nas oprowadzisz po tych pagorkach;) bo tak jak pisalam Lipowej nie znam;p planujemy przyjechac 27-30 kwietnia.. wiecej na gg napsize:))) Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Witajcie dziewczyny!:multi: [quote name='ß@$!@'] oOo! Czyżby ktoś tu do Samoobrony wstąpił? :evil_lol: ...to tylko zbieg okoliczności, że ten prezent jest w takich kolorach:p [quote name='_ChiQuiTa_'] ooo matko ! jak ja uwielbiam jak On tak robi mmmm :loveu::loveu::loveu::iloveyou: Ciesze się, ze ci sie mój przystojniak tak podoba;) [quote name='Ewa&kumpel']Dzień bry... Hey Ewa:multi: [quote name='marmara_19']no, mam nadzieje, ze i nas oprowadzisz po tych pagorkach;) bo tak jak pisalam Lipowej nie znam;p planujemy przyjechac 27-30 kwietnia.. wiecej na gg napsize:))) Bardzo się ciesze:multi: Chętnie posłuże za przewodnika-mam nadzieje, że kondycje macie:cool3: Czekam na szczegóły;) Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ...śpioszek;) ...jeszcze jeden... nosek Haska... ...tulidełko:loveu: Quote
wiq Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 fotki super, ale to wiesz;) powiedz mi tylko: to Twój brat chodzi z Wami na spacery? Mojego smycz brzydzi:shake::evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 wiq napisał(a):fotki super, ale to wiesz;) powiedz mi tylko: to Twój brat chodzi z Wami na spacery? Mojego smycz brzydzi:shake::evil_lol: Nie, mój brat ze starszą siostrą sie nie pokazuje publicznie, jeśli naprawdę nie musi-to by splamiło jego honor:eviltong: Na tych fotkach jest kawałek mojego taty;) A brat zabiera Haska na spacery sam, najczęściej na rower;) no i nie zabiera nigdy aparatu...eh... ci faceci:p Quote
wiq Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 aaa.. myślałam, że brat starszy jest. cieszyłabym się, gdyby mój brał choć jednego psa ot tak, na wybieganie, ale nic z tego:shake: chociaż siostrze się zdarza;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobcia napisał(a): Ciesze się, ze ci sie mój przystojniak tak podoba;) Podoba?! to mało powiedziane !!! ja jestem w nim ZAKOCHANA !! bez kitu, jest boski jak tak robi, no i nie tylko wtedy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 wiq napisał(a):aaa.. myślałam, że brat starszy jest. cieszyłabym się, gdyby mój brał choć jednego psa ot tak, na wybieganie, ale nic z tego:shake: chociaż siostrze się zdarza;) Ja jestem najstarsza:gent: Siostry niestety nie mam... ale fakt, bracia się przydają do wyprowadzania psiaków, czasem każdy z nas bierze "swojego" psa-bo nas trójka i psy trzy, i każdy idzie w swoją stronę:evil_lol: Choć z najmłodszym mam najlepszy kontakt, to czasem chodzimy razem;) _ChiQuiTa_ napisał(a):Podoba?! to mało powiedziane !!! ja jestem w nim ZAKOCHANA !! bez kitu, jest boski jak tak robi, no i nie tylko wtedy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Edytko, on tak często robi, prawie zawsze, jak coś wyniucha, tylko nie zawsze go uchwyce:roll: Quote
Cerber Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czesć kochana :) przyszłam sie przywitać i lecę do inych galerii :) Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja mam mlodsza siostre ktora tez czasami Aresa wezmie na spacer troche z nimi pobiega itp. przydaje sie czesto:evil_lol: :evil_lol: Quote
gogunia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hej Dobciu :p Ładne fotki psiaków :loveu: ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobcia napisał(a): Edytko, on tak często robi, prawie zawsze, jak coś wyniucha, tylko nie zawsze go uchwyce:roll: To ja poprosze żebys sie dla mnie starała :D:diabloti: Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 prosze wycałować te pyszczulki :loveu: ALE TAK DOKŁADNIE!!!!!! Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Cerber']Czesć kochana :) przyszłam sie przywitać i lecę do inych galerii :) Hey Luizko:multi: [quote name='Marta_Ares']ja mam mlodsza siostre ktora tez czasami Aresa wezmie na spacer troche z nimi pobiega itp. przydaje sie czesto:evil_lol: :evil_lol: Nie ma jak młodsze rodzeństwo:cool3: [quote name='gogunia']Hej Dobciu :p Ładne fotki psiaków :loveu: ;) Cześć Goguniu;) Dziękuję:lol: [quote name='_ChiQuiTa_']To ja poprosze żebys sie dla mnie starała :D:diabloti: Zobaczymy, co da się zrobić:p ...może być?:cool3: [quote name='Elizusiek']prosze wycałować te pyszczulki :loveu: ALE TAK DOKŁADNIE!!!!!! Z przyjemnością;):loveu: Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ...widzicie jaki jestem dzielny? Pilnuję panci rzeczy:razz: ...pozowanko... ..hehehe... tu mnie nikt nie znajdzie... ....jestem drzewołaz! ...uśmiech psa szczęśliwego:loveu: ...i kwiatuszki na koniec...kaczeńce.... ;) Quote
basia bonnie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hehe, śliczny Negro! :loveu::loveu::loveu::multi: A gdzie był ten spacerek? :razz: Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 eria napisał(a):Negro ma nową obrożę!!!!!!!!!!!! Pożyczoną;)...ostatnio wszystko od Haska wypróbowujemy:p ß@$!@ napisał(a):hehe, śliczny Negro! :loveu::loveu::loveu::multi: A gdzie był ten spacerek? :razz: Dzięki Basiu:) Byliśmy tym razem między Twardorzeczką a Radziechowami;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ...pozowanko... Jak będziesz wrzucac fotki pięknisia o to takie ładne, to zobaczysz, że z galerii Ci nie wyjdę. :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A gdzie Negro? pod kwiatuszka sie schował? :evil_lol: Quote
Recommended Posts