Dobcia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Elizusiek']ale tu Azuś fajnie jęzorkiem wymanewrował :loveu: ...znając jego zapał do lizania sobie nosa, to na pewno miał taki zamiar;) [quote name='bGirl']Witamy Cioteczke piękny profil, doskonale udukomentany spacerek.. miziaki Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Również witam!:multi: Dziękujemy bardzo:lol: [quote name='eria']biedna ta suczka :-( :-( :-( Nie mam zamiaru się poddać;) Wychodzimy w weekendy na spacer o tej samej porze, może sie w końcu uda tą panią jakoś do nas przekonać;) Będe jej już z daleko wołać "dzień dobry", a wracać do domu będziemy jej uliczką:evil_lol: Ale żebyście mogły tą suczke zobaczyć! Jest przepiękna! Czarna, z białą krawatką, a świeci się chyba bardziej niż Negro!:loveu: Właściwie spotkałam ją dwa razy, ale wtedy pani juz z daleka skrecała w inną stronę, a dziś sie minęłyśmy, więc to zawsze jakiś postęp:p Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Marta_Ares napisał(a):szkoda suczki:-( super foteczki, w mleczykach swietna:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo szkoda...:shake: Hey Marta!:lol: Dzięki, dawno cię nie widziałam;) Quote
eria Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a): a świeci się chyba bardziej niż Negro!:loveu: :shake: :shake: :shake: nie wierzę !!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dawno mnie na forum nie bylo... ze wzgledu na brak czasu:oops: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 hello!!! suuuuper :loveu: hihihi żółto-zielono mi :) :loveu: superaśne spacerowe foteczki :loveu: gorąco pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
wiq Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 jaka fajna japa:evil_lol: no coż, właściciele są różni..:roll: Quote
Dobcia Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Witam wszystkich i dziękujemy za odwiedzinki:multi: Z uwag wstępnych-nogi mi wchodzą, gdzie nie powinny:evil_lol: bo już dawnio się tak nie nachodziłam... A teraz foteczki spacerkowe;) ;) Quote
Rinuś Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 witamy :multi::multi: ja myślałam że ta ostatnia porcja fotek to jakaś wielka będzie a tutaj kilka tylko :-( i tak mało widać Negrusia mojego kochanego :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale zgrabny tyleczek!!! Pozdrawiamy! Gutek&Spolka Quote
Dobcia Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Rinuś']witamy :multi::multi: ja myślałam że ta ostatnia porcja fotek to jakaś wielka będzie a tutaj kilka tylko :-( i tak mało widać Negrusia mojego kochanego :loveu::loveu: Hey Kasiu:multi: Azuś też czasem chce być w centrum uwagi:razz: Ale coś jeszcze znajdę, może być? [quote name='sota36'] Ale zgrabny tyleczek!!! Pozdrawiamy! Gutek&Spolka Hehehe:evil_lol: Dziękujemy, my także pozdrawiamy;) Quote
eria Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ooo Negro lada moment ucieknie z kadru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a ja bede beszczelna i nie dosc że mnie długo tu nie było to jeszcze was oskarże:p Jadziu kochana a w temacie waszej galerii to już sie łaskawie Hasanka nie dało tak?:-(:mad: Quote
Rinuś Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Kasiu:multi: Azuś też czasem chce być w centrum uwagi:razz: Ale coś jeszcze znajdę, może być? może:multi::multi::multi::loveu::loveu:moja piękność:loveu::loveu::loveu::loveu: I Love You Negro:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Dobcia'] Piękne uzębienie :cool3: Cudowny uśmiech :loveu: Quote
marmara_19 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 hehe Tobie nogi wchdoza gdzie nie powinny a mnie tylek napieprza bo wczoraj sie rowerkowalismy... hahaha fotki faaaajne:D Quote
Dobcia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Witajcie:multi: [quote name='eria']ooo Negro lada moment ucieknie z kadru :evil_lol: :evil_lol: Byłam szybsza-zdążyłam go jeszcze złapać:razz: [quote name='Anecioreczek']a ja bede beszczelna i nie dosc że mnie długo tu nie było to jeszcze was oskarże:p Jadziu kochana a w temacie waszej galerii to już sie łaskawie Hasanka nie dało tak?:-(:mad: No wiesz co!?:eviltong: Jestem gotowa wybaczyć ci to bezczelne zachowanie:evil_lol: jak mi wyjaśnisz łopatologicznie, jak tego dokonać:oops: Bo Anetko, nie mam pojęcia, jak zmienić temat:oops: [quote name='Rinuś']może:multi::multi::multi::loveu::loveu:moja piękność:loveu: I Love You Negro:loveu::loveu: ;) [quote name='BBeta']Piękne uzębienie :cool3: Cudowny uśmiech :loveu: Taaa, pełny garnitur zębów:evil_lol: [quote name='marmara_19']hehe Tobie nogi wchdoza gdzie nie powinny a mnie tylek napieprza bo wczoraj sie rowerkowalismy... hahaha fotki faaaajne:D Dzięki;) Myśmy się też rowerowali i spacerowali w sumie z 4 godziny;) Dlaczego o tej porze zawsze nie dzieła Image...?:shake::diabloti: To się staje regułą... Chyba wezmę przykład z Erii i będę wstawać po 4:p Quote
wiq Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tyyy.. to jest kot:crazyeye: patrz, jak miauczy :evil_lol: musisz zedytować pierwszy post wątku, lecz osobiście mi się nie udało zmienić tematu c-r:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Zmieniłam temat:Cool!: Jak bym wiedziała, że to takie proste, to już dawno bym to zrobiła:evil_lol: [quote name='wiq'] tyyy.. to jest kot:crazyeye: patrz, jak miauczy :evil_lol: musisz zedytować pierwszy post wątku, lecz osobiście mi się nie udało zmienić tematu c-r:evil_lol: Wiquś, on ziewa:cool3: Kot z takim jęzorem?:evil_lol: Uda ci się zmienić temat! Zmieniasz tylko temat pierwszego postu; jak mnie się udało, to tobie też musi ;) Z tej radości opanowania nowej funkcji, portrecik Haska;) ..pieszczoch:loveu: ...tyyyle mam zębów:evil_lol: ...i trochę bardziej poważny;) ;) Quote
wiq Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 koty mają takie fajne łyżeczki:cool3: póki co nie mam potrzeby zmiany, wtedy chciałam tylko ogłosić urodziny Rudeusza;) Quote
Cerber Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 uśmiech piękny:loveu: :loveu: uśmiech mam, to po mamie masz, zębów błysk, to po mamie masz... :D:D:D:D witaj kochana :) Quote
Anecioreczek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Lui o ile sie nie myle to piosenka Cezarego Pazury prawda?:cool3: No Jadziu teraz jest wspaniale:cool3: i zdjęcia Hasanka też cudowneee:loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 odzyskał wigorek bo go wreszcie zauważono,wdzięczy się i śmieje z radości:lol: Quote
WinterGirl Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Model pokazał się od najlepszej strony, śliczny jęzorek [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 śliczny :loveu: albo sie trurlał albo kopał bo ma wkomponowaną trawke. Może sie maskował? :cool3: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .Hasanek to taki rozkoszniaczek ;-) witamy kofffana Jadziu !!!! .i słoneczne buziolki przesyłamy!!! Quote
Recommended Posts