Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']

Jak będziesz wrzucac fotki pięknisia o to takie ładne, to zobaczysz, że z galerii Ci nie wyjdę. :evil_lol:

Możesz zostać, jak długo chcesz:evil_lol: Tu jest mnóstwo miejsca, każdy się zmieści:cool3:

[quote name='Elizusiek']A gdzie Negro?
pod kwiatuszka sie schował? :evil_lol:

On ma szlacheckie pochodzenie.... przynajmniej tak mu się zdaje, bo ten mój księciunio nie wszedł by do tego bajorka za żaden smakołyk:eviltong:

[quote name='BBeta']Cudowny :loveu: Zazdroszcze, że Negro Ci tak pięknie pozuje, a Ty jak widać potrafisz to w 100% wykorzystać :)

Dziękuje:oops: Do twoich cudnych fotek mi daleko...;)
A Negro jak ma siedzieć, to siedzi, tylko głowa mu chodzi we wszystkie strony:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):

On ma szlacheckie pochodzenie.... przynajmniej tak mu się zdaje, bo ten mój księciunio nie wszedł by do tego bajorka za żaden smakołyk:eviltong:

a moja Kara jak tylko zobaczy wode to musi sie wytaplać,wybłocic a później wychodzi i wyciera sie o mnie :angryy:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
jej jak on pieknie pozuje, Negro jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: i bardzo aldnie mu w tej obrozy:loveu:

Dziękujemy bardzo:loveu:

Elizusiek napisał(a):
a moja Kara jak tylko zobaczy wode to musi sie wytaplać,wybłocic a później wychodzi i wyciera sie o mnie :angryy:

Niedobra suczka:evil_lol: Negro się o mnie wyciera, jak mu ubiorę kaganiec.... do błota i w spodnie... uwielbiam to:diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):

Niedobra suczka:evil_lol: Negro się o mnie wyciera, jak mu ubiorę kaganiec.... do błota i w spodnie... uwielbiam to:diabloti:

a z kagańcem to samo,na kagańcu wywleka różne gluty z wody i do mnie,a jak tylko wrócimy i ociągam sie ze zdjęciem kagańca to chce mnie przewrócić

Posted

Dobcia napisał(a):
Dziękuje:oops: Do twoich cudnych fotek mi daleko...;)
A Negro jak ma siedzieć, to siedzi, tylko głowa mu chodzi we wszystkie strony:evil_lol:

Jakich tam znowu cudownych, nie przesadzaj. Moja Kaja jak ma siedzieć to jej wszystko na wszystkie strony lata :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Elizusiek']a z kagańcem to samo,na kagańcu wywleka różne gluty z wody i do mnie,a jak tylko wrócimy i ociągam sie ze zdjęciem kagańca to chce mnie przewrócić

...dlatego trzeba psa szybko z tego wstrętnego kosza uwolnić, a będziemy czyste:evil_lol:

[quote name='Cerber']

cudowna postawa... czy Ty z nim polujesz czy co:lol: że on takie stójki robi...:loveu:

Nigdy!:p My nie z tych, co polują... ale Negro by chyba nie miał nic przeciwko...:roll::diabloti:

[quote name='_ChiQuiTa_']łaaaa !!! :loveu:

.. noo BOSKO. :D:loveu:

Nareszcie zadowolona:evil_lol:

[quote name='BBeta']Jakich tam znowu cudownych, nie przesadzaj. Moja Kaja jak ma siedzieć to jej wszystko na wszystkie strony lata :eviltong: :diabloti:

A nie? Śliczne robisz:loveu:
Kaja ma zapędy myśliwskie, można jej wybaczyć;)

[quote name='gogunia']Hej Dobciu:p, śliczne fotki Negra inne też ładne:loveu: ;)

Hey Gosiu;)
Dziękujemy:loveu:

[quote name='zuzolandia']Witaj słodziutka goraleczko ;-) ...zawsze twierdziłam ze Negro to urodzony model-fotomodel;-) ....dowodów na to mnostwo heeheheh
Buziaczki koffffanaaaaa!!!!!!

Witaj zapracowana osóbko:multi:

...panienek za okienkiem:p

...i z innej perspektywy...

Koniec resztuni;) Następne fotki w weekend;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Hasan jest boski.Taki masywny byczek:) Nie to co mój Czaruś chucherko.

Nooo byczek;)
Co chcesz od Czarusia? Chucherka też są fajne:cool3:

Posted

Witajcie:lol: dziękujemy za odwiedzinki;)

olekg18 napisał(a):
A bo jak wylezie z wody to wyglada jak chart wyścigowy:D

..czyli ma coś z dobka, charcia sylwetka, talia jak u osy:cool3:

Posted

...wklejam dzisiejsze foteczki-dzisiejsze, bo jeszcze jest przed północą:cool3:

...co tu robić, żeby nic nie robić, a udawać, że coś się robi, czyli leniwe spędzanie czasu w wykonaniu:

...Hasana....

...jak cudownie sobie tak leżeć...

...hmmm... rozmarzyłem się....

...aleee mi dobrzeeee....

...jestem taki.... ludziowy:evil_lol: ...nawet śpię jak ludź:evil_lol:

...Azorka...

...kto mnie budzi? hmmm?

...a co tam-Negro nie jest gorszy-też nic nie robi:evil_lol:

:sleep2: