BBeta Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Dobcia'] Cudowny :loveu: Zazdroszcze, że Negro Ci tak pięknie pozuje, a Ty jak widać potrafisz to w 100% wykorzystać :) Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Jak będziesz wrzucac fotki pięknisia o to takie ładne, to zobaczysz, że z galerii Ci nie wyjdę. :evil_lol: Możesz zostać, jak długo chcesz:evil_lol: Tu jest mnóstwo miejsca, każdy się zmieści:cool3: [quote name='Elizusiek']A gdzie Negro? pod kwiatuszka sie schował? :evil_lol: On ma szlacheckie pochodzenie.... przynajmniej tak mu się zdaje, bo ten mój księciunio nie wszedł by do tego bajorka za żaden smakołyk:eviltong: [quote name='BBeta']Cudowny :loveu: Zazdroszcze, że Negro Ci tak pięknie pozuje, a Ty jak widać potrafisz to w 100% wykorzystać :) Dziękuje:oops: Do twoich cudnych fotek mi daleko...;) A Negro jak ma siedzieć, to siedzi, tylko głowa mu chodzi we wszystkie strony:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jej jak on pieknie pozuje, Negro jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: i bardzo aldnie mu w tej obrozy:loveu: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobcia napisał(a): On ma szlacheckie pochodzenie.... przynajmniej tak mu się zdaje, bo ten mój księciunio nie wszedł by do tego bajorka za żaden smakołyk:eviltong: a moja Kara jak tylko zobaczy wode to musi sie wytaplać,wybłocic a później wychodzi i wyciera sie o mnie :angryy: Quote
Dobcia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):jej jak on pieknie pozuje, Negro jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: i bardzo aldnie mu w tej obrozy:loveu: Dziękujemy bardzo:loveu: Elizusiek napisał(a):a moja Kara jak tylko zobaczy wode to musi sie wytaplać,wybłocic a później wychodzi i wyciera sie o mnie :angryy: Niedobra suczka:evil_lol: Negro się o mnie wyciera, jak mu ubiorę kaganiec.... do błota i w spodnie... uwielbiam to:diabloti: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobcia napisał(a): Niedobra suczka:evil_lol: Negro się o mnie wyciera, jak mu ubiorę kaganiec.... do błota i w spodnie... uwielbiam to:diabloti: a z kagańcem to samo,na kagańcu wywleka różne gluty z wody i do mnie,a jak tylko wrócimy i ociągam sie ze zdjęciem kagańca to chce mnie przewrócić Quote
Cerber Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cudowna postawa... czy Ty z nim polujesz czy co:lol: że on takie stójki robi...:loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 łaaaa !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: .. noo BOSKO. :D:loveu: Quote
BBeta Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobcia napisał(a):Dziękuje:oops: Do twoich cudnych fotek mi daleko...;) A Negro jak ma siedzieć, to siedzi, tylko głowa mu chodzi we wszystkie strony:evil_lol: Jakich tam znowu cudownych, nie przesadzaj. Moja Kaja jak ma siedzieć to jej wszystko na wszystkie strony lata :eviltong: :diabloti: Quote
gogunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hej Dobciu:p, śliczne fotki Negra inne też ładne:loveu: ;) Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj słodziutka goraleczko ;-) ...zawsze twierdziłam ze Negro to urodzony model-fotomodel;-) ....dowodów na to mnostwo heeheheh Buziaczki koffffanaaaaa!!!!!! Quote
olekg89 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hasan jest boski.Taki masywny byczek:) Nie to co mój Czaruś chucherko. Quote
Dobcia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Elizusiek']a z kagańcem to samo,na kagańcu wywleka różne gluty z wody i do mnie,a jak tylko wrócimy i ociągam sie ze zdjęciem kagańca to chce mnie przewrócić ...dlatego trzeba psa szybko z tego wstrętnego kosza uwolnić, a będziemy czyste:evil_lol: [quote name='Cerber'] cudowna postawa... czy Ty z nim polujesz czy co:lol: że on takie stójki robi...:loveu: Nigdy!:p My nie z tych, co polują... ale Negro by chyba nie miał nic przeciwko...:roll::diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']łaaaa !!! :loveu: .. noo BOSKO. :D:loveu: Nareszcie zadowolona:evil_lol: [quote name='BBeta']Jakich tam znowu cudownych, nie przesadzaj. Moja Kaja jak ma siedzieć to jej wszystko na wszystkie strony lata :eviltong: :diabloti: A nie? Śliczne robisz:loveu: Kaja ma zapędy myśliwskie, można jej wybaczyć;) [quote name='gogunia']Hej Dobciu:p, śliczne fotki Negra inne też ładne:loveu: ;) Hey Gosiu;) Dziękujemy:loveu: [quote name='zuzolandia']Witaj słodziutka goraleczko ;-) ...zawsze twierdziłam ze Negro to urodzony model-fotomodel;-) ....dowodów na to mnostwo heeheheh Buziaczki koffffanaaaaa!!!!!! Witaj zapracowana osóbko:multi: ...panienek za okienkiem:p ...i z innej perspektywy... Koniec resztuni;) Następne fotki w weekend;) Quote
Dobcia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 olekg18 napisał(a):Hasan jest boski.Taki masywny byczek:) Nie to co mój Czaruś chucherko. Nooo byczek;) Co chcesz od Czarusia? Chucherka też są fajne:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oj, kusisz eleganckim przystojniaczkiem... :loveu: :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witam z rana Przystojnego Negrusia i jego miłą pańcię. :lol: Quote
olekg89 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A bo jak wylezie z wody to wyglada jak chart wyścigowy:D Quote
Dobcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Witajcie:lol: dziękujemy za odwiedzinki;) olekg18 napisał(a):A bo jak wylezie z wody to wyglada jak chart wyścigowy:D ..czyli ma coś z dobka, charcia sylwetka, talia jak u osy:cool3: Quote
zuzolandia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 bosia mordeczka ;-) !!!!!!! witanko i przytulanko;-) Quote
Dobcia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ...wklejam dzisiejsze foteczki-dzisiejsze, bo jeszcze jest przed północą:cool3: ...co tu robić, żeby nic nie robić, a udawać, że coś się robi, czyli leniwe spędzanie czasu w wykonaniu: ...Hasana.... ...jak cudownie sobie tak leżeć... ...hmmm... rozmarzyłem się.... ...aleee mi dobrzeeee.... ...jestem taki.... ludziowy:evil_lol: ...nawet śpię jak ludź:evil_lol: ...Azorka... ...kto mnie budzi? hmmm? ...a co tam-Negro nie jest gorszy-też nic nie robi:evil_lol: :sleep2: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale ładnie tu wyszedł Ale wam zazdroszcze tych górek w tle, jak ja bym chciała tam mieszkac :roll: Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a który pies komu przypada?:cool3: http://img201.imageshack.us/img201/3094/27sf9.jpg boskie:loveu: http://img383.imageshack.us/img383/6819/94xj3.jpg i to też:loveu: Quote
Recommended Posts