Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzień dobry :) [quote name='Dobcia'] ale cudowna fociszka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie:loveu: :loveu: :loveu: aaaa no chyba, ze tak z tą ławką... kurcze to wygląda tak jakby latał... Quote
marmara_19 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale fajnie:D:D podoba mi sie dobciu:D mafajna figurke.. szkoda tylko, ze ogonka nie ma:( u mnie sa 2 dobki z ogonkami:D widzialam ej jak byly male.. i w ostatnia neidziele juz duze:D Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 zgadzam sie z Lui ta fotka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 o posążek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to się cieszę że miesiąc Cię nie było;) bo przynajmniej tyle zaległości nie miałam :evil_lol::evil_lol: Wesołych świąt życzę :loveu: Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 wiq napisał(a):jutro chyba też się tak z rana na spacer zbiorę;) ha, widzisz, jakie mam oko? oko mistrza:evil_lol: Nigdy w to nie wątpiłam:cool3: Cerber napisał(a):dzień dobry :) ale cudowna fociszka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie:loveu: :loveu: :loveu: aaaa no chyba, ze tak z tą ławką... kurcze to wygląda tak jakby latał... Cześć Lui:lol: To prawda, ze całkiem ciekawie to wyszło;) wiq napisał(a):bry :bye: masz już wolne? :bye: Bycze się już cały tydzień:cool3: Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marmara_19']ale fajnie:D:D podoba mi sie dobciu:D mafajna figurke.. szkoda tylko, ze ogonka nie ma:( u mnie sa 2 dobki z ogonkami:D widzialam ej jak byly male.. i w ostatnia neidziele juz duze:D U mnie na wsi jest kilka dobków, o których wiem... niestety są i takie, co cały rok siedzą w kojcu... Nad figurą cały czas pracujemy:cool3: [quote name='Marta_Ares']zgadzam sie z Lui ta fotka jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Marta:lol: [quote name='Tina.Sara']cześć ślicznosci :cool3: Cześć:multi: [quote name='barbara.h']o posążek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to się cieszę że miesiąc Cię nie było;) bo przynajmniej tyle zaległości nie miałam :evil_lol::evil_lol: Wesołych świąt życzę :loveu: Dziękuje i wzajemnie:lol: Heh:evil_lol: No nareszcie ktoś zdowolony:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Jak ja lubię chodzić nad rzekę:loveu: pancia mi rzuca do wody same malutkie patyczki... ....a ja je ratuje... ...nie dam im uciec... ...nie odpływaj mi! ...sukces! udało się! ...mniam.... ;););) Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy :multi: cudowne psiaki :loveu: ale Negruś [SIZE="4"]PIĘKNOŚĆ ach ta słabość do dobków....:loveu: [SIZE="6"]WESOŁYCH ŚWIĄT :calus: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 oo witamy WAs:multi::multi: alleee Negro fajnie wygląda w tej wodzie:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!!!!! Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Jadziu!!! Piękne foteczki seksownego ratownika!!! kurcze to ja się idę topić, żeby mnie taki ratował :evil_lol: :evil_lol: nie będzie trudno bo pływać nie umiem :evil_lol: :evil_lol: Wesołych Świąt Jadziu, mizianko dla całej trójki!! :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Ewa I Kumpelek Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ale super jak on dzielnie je wylawia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękuje wszystkim za życzenia!:loveu: Jeśli ktoś chce sprawdzić, czy Negro sprawdzi sie w roli ratownika, to zapraszam, odszkodowań za nieudaną akcje nie wypłacam:evil_lol: Chłopaki bardzo chcą się dołożyć do życzeń Wielkanocnych, tak cierpliwie pozowały:loveu: A więc WESOŁYCH ŚWIĄT! P.S. ja zmykam do kuchni:eating: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Piękne fotki Dobciu :multi: :multi: :multi: też życzymy wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy:multi: :cool3: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 widzę, że nieźle dajesz w tej kuchni:evil_lol: co tam pichcisz?:cool3: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dobciu, życzymy wam wszystkim udanych świąt:loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pisałam wczoraj życzenia, ale chyba zniknęły :roll: No to napisze jeszcze raz :) Jadziuniu, wszystkie, co najlepsze w te Święta, dużo radości, uśmiechu na twarzy, wszystkich egzaminów zdanych na pięć, pociechy z psiaków i w ogóle wsystkiego najlepszego :) życzą Magda&Lucky Quote
zuzolandia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witanko kofffana góralecko;-) piknie pozdrowiomy i kusiolki przesyłomy !!!!!!!!!!! ;-) Quote
Dobcia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Marta_Ares']ale super zyczenia:loveu: :loveu: :loveu: Dziękuje:lol: Wstawiałam dwie fotki... Azusia mi wcięło:diabloti: [quote name='Tina.Sara']hej hej :cool3: wszystkiego nak :p Dzięki Karolinko:cool3: [quote name='gogunia']Piękne fotki Dobciu :multi: :multi: :multi: też życzymy wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy:multi: :cool3: Dziękuje Ci Goguniu:loveu: [quote name='wiq']widzę, że nieźle dajesz w tej kuchni:evil_lol: co tam pichcisz?:cool3: Poniosła mnie fantazja kulinarna...:evil_lol: Trzy sałatki, dwa placuszki, jaka nadziewane...:p [quote name='gogunia']Dobciu, życzymy wam wszystkim udanych świąt:loveu: Dziękuje Goguniu;) Śliczne pisanki:loveu: [quote name='Madzia_19']Pisałam wczoraj życzenia, ale chyba zniknęły :roll: No to napisze jeszcze raz :) Jadziuniu, wszystkie, co najlepsze w te Święta, dużo radości, uśmiechu na twarzy, wszystkich egzaminów zdanych na pięć, pociechy z psiaków i w ogóle wsystkiego najlepszego :) życzą Magda&Lucky Bardzo ci dziękuje Madziu:loveu: [quote name='zuzolandia']Witanko kofffana góralecko;-) piknie pozdrowiomy i kusiolki przesyłomy !!!!!!!!!!! ;-) Witamy:multi: Quote
Recommended Posts