zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Buziaczki psesylamy z troszku deszczowych ale ciepłych nizin ;-) ehhe Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 o ja cieeeeeeeeeeeeee.........zatkało mnie............. Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='barbara.h']wow, jakie łapecki :loveu: a widoczki na spacerku mieliście cudne :multi::multi: Zgadzam się;) Uwielbiam te moje góry:loveu: [quote name='Elizusiek']Witamy w cieply dzionek i przesyłamy buziaczki w mokre nosalki :loveu: My także witamy:multi: [quote name='zuzolandia']Buziaczki psesylamy z troszku deszczowych ale ciepłych nizin ;-) ehhe Deszcz? Gdzie?:p Słonko było cały dzień:cool3: [quote name='eria']o ja cieeeeeeeeeeeeee.........zatkało mnie............. Mnie też się bardzo podoba ta fotka:loveu: Szkoda, że już po świętach i czasu na długie wyprawy nie będę mieć długo... ...jeszcze dwi fotki, na dobranoc;) ...a tu nawet jest kawałek mnie:evil_lol: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 http://img262.imageshack.us/img262/5079/47ga5.jpg :mdleje::loveu::loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Dobcia']Dziękujemy:loveu: Mnie się nawet trochę za duża wydawała...;) Fajna taka duża obróżka ;) A Negrusiowy nosek śliczny :loveu: Słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dzięki Wiguś;) Elizusiek napisał(a):ale fajowy Twój kawałek :evil_lol: Prawda?:evil_lol: W końcu to moje udo, które odpoczywa wraz z resztą mnie i psiakami w drodze na górę:evil_lol::p Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Madzia_19 napisał(a):Fajna taka duża obróżka ;) A Negrusiowy nosek śliczny :loveu: Słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Negruś jest szczupły, dlatego obroża rzuca w oczy, ale fajnie się go na niej prowadzi;) ...a jaki mokry i zimny ten nochalek:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ...i noseczek:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się w tej pięknej czarnawej mordcei w tym słodkim nochalku - również... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witajcie;) ...mam jeszcze dużo zdjęć z wycieczki w góry, ale teraz może coś świeższego wkleję;) Widziałam dwa zające! To może nic niesamowitego, ale te były tak hmmmm..... zajęte sobą, że by na nas wpadły:evil_lol: Negro zwykle chce biec za zwierzami, a sam zgłupiał, widząc co te futrzanaki wyprawiały:evil_lol: A ja z wrażenia nawet aparatu nie wyjęłam...:oops::p ...porzucałabyś mi patyk, a nie kazała pozować... ...ten profil mam chyba ładniejszy.... ...stójka:loveu::loveu::loveu: ...i staszek-szpaczek;) Quote
eria Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 też dziś widziałam zająca, dosłownie dwa metry przede mną przebiegł ;) hehehe psy go wypłoszyły z kryjówki i był wielki pościg :evil_lol: dobrze że ten był sam, bo nasze psy to nie to co Twój, napewno by pogoniły i rozdzieliły tą bidną parkę:p Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ooo matulko :loveu: jakie słodkości :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witamy przystojniaczka z samego rana :lol::lol::lol: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .sliczny kosmiczny ;-) hehehe taaaaaaaa gorki to swoj urok maja choc ich tutaj nie widac ehehehehehhe ;-) dziendoberek trzynastego w kukurowy piatek;-) Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam :) piękna mordeczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Dobcia']Witajcie;) ...stójka:loveu::loveu::loveu: O matko rozpływam się... uwielbiam takie postawy u psów... po prostu kocham no:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudownie to wyszło:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=2] och jaki nochalek :loveu: słonecznego dzionka bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
Madzia_19 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=2] Witaj Jadziu :p Negrusiowy nosek :loveu: :loveu: :loveu: Ja poproszę wiecej :loveu: :loveu: :loveu: Wymiziaj mojego ulubieńca i wycałuj w słodki nosek :loveu: PS. Już drugi raz piszę tego posta, bo poprzedni zniknął :roll: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witajcie:multi: Dziękujemy za miłe komplemenciki:cool3: [quote name='eria']też dziś widziałam zająca, dosłownie dwa metry przede mną przebiegł ;) hehehe psy go wypłoszyły z kryjówki i był wielki pościg :evil_lol: dobrze że ten był sam, bo nasze psy to nie to co Twój, napewno by pogoniły i rozdzieliły tą bidną parkę:p ...są takie chwile w życiu zajęcy, kiedy nie wolno ich rozdzielać:p Można by pomyśleć, że Negro miał dla nich chwile zrozumienia, bo normalnie też by pogonił;) [quote name='zuzolandia'] .sliczny kosmiczny ;-) hehehe taaaaaaaa gorki to swoj urok maja choc ich tutaj nie widac ehehehehehhe ;-) dziendoberek trzynastego w kukurowy piatek;-) Wcale nie taki kukurkowy;) Jeśli to znaczy to, co myślę że znaczy:evil_lol: [quote name='Cerber']Witam :) piękna mordeczka:loveu: Witaj Luizko:multi: Mnie się zdjęcie ze stójką też bardzo podoba;) [quote name='bGirl']och jaki nochalek :loveu: [SIZE=2] słonecznego dzionka Dziękujemy;) [quote name='Madzia_19'][SIZE=2] Witaj Jadziu :p Negrusiowy nosek :loveu: :loveu: Ja poproszę wiecej :loveu: :loveu: Wymiziaj mojego ulubieńca i wycałuj w słodki nosek :loveu: PS. Już drugi raz piszę tego posta, bo poprzedni zniknął :roll: Cześć Madziu:lol: Ah... to nasze dogo, musi mieć swoje wady.... Wymiziam oczywiście;) Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ...tradycyjnie jakieś makro;) ...ogrodowe... ...mam dzis straszną ochotę popozować, ale brudas ze mnie, najpierw toaleta....:evil_lol: ...i jak teraz wyglądam?:cool3: ...i w lesie... ...razem:loveu: ;) Quote
Rinuś Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Dobcia'] ;) śliczności:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 NO PROSZĘ ! jak pięknie chłopaki pozują !!!!! :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 http://img216.imageshack.us/img216/9065/11zq4.jpg pięknie:) może za jakiś czas i Hasan się dołączy...:cool3: Quote
basia bonnie Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witajcie! :multi::loveu: łoccchhhhhh... jak ja tu dawno nie byłam :oops:ehh.. :oops: ale dobra, już to zmienie :cool3: heh :) wymiziaj :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts