Itske Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nie wiem, czy to coś da - z Gdańska do Warszawy mogę zwierzatko bezpłatnie przewieźć, ktoś musialby ją odebrać w Warszawie i zawieźć dalej, ale byłoby duzo taniej. Quote
wiga138 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 NO I ???? dołożę do transportu tylko dziewdzyny - trzeba coś postanowić !!!! Quote
beataczl Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Itske napisał(a):Nie wiem, czy to coś da - z Gdańska do Warszawy mogę zwierzatko bezpłatnie przewieźć, ktoś musialby ją odebrać w Warszawie i zawieźć dalej, ale byłoby duzo taniej. sprobujemy cos znalesc z Warszawy... Quote
irrational Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ????????????????????????????????????????? Quote
Casablanca Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 beataczl napisał(a):sprobujemy cos znalesc z Warszawy... Ale Itske pisze, że trasa Gdańsk-Warszawa, a Gałka jest w Chojnicach... ??? Quote
beataczl Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Casablanca napisał(a):Ale Itske pisze, że trasa Gdańsk-Warszawa, a Gałka jest w Chojnicach... ??? zrozumialam,ze przez Chojnice jest trasa,a to nie...? Quote
Kava Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 z Chojnic do Gdanska mozna kamieniem dorzucic, pociagiem jedzie sie ze dwie godziny, to chyba nie problem? Quote
irrational Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 niestety problem jest, bo Schronisko przed zgodą na adopcję, oczekiwało zapewnienia, że piesek zazna jak najmniejszego stresu podczas transportu, co wiązało się z zapewnieniem z mojej str, że będzie transport bezpośredni :( tak uzgodniłyśmy z beataczl... teraz jakieś inne myśli... niestety obawiam się, że to może nie przejść... :( Quote
Igiełka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 trzymam kciuki za powodzenie akcji transportowej Quote
irrational Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jak na razie nic... beataczl zagoniona i przeważnie bez netu... ja szperam w sieci w poszukiwaniu transportu. Postaram się skontaktować z kilkoma przewoźnikami. Jakby Wam coś się obiło o uszy, to sprawdzajcie proszę, albo dawajcie znać! ;) Quote
Awit Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wiecie co, w przyszły piątek znajomi jadą z Warszawy do Zakopanego, może to by coś dało..... Pomyliły mi się piątki, jadą w ten piątek a do w-wy wracają w następny albo w sobotę. Quote
Casablanca Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 To by nie było głupie, z Zakopanego pewnie tylko kawałek? Ale najgorsze te przesiadki.... Quote
Awit Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Pomyliły mi się piątki, jadą w ten piątek a do w-wy wracają w następny albo w sobotę. Quote
irrational Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 do Zakopanego można tylko przez Krk!, innej drogi nie ma :D ojoj, ale czasu mało, pewnie za mało, żeby coś z Chojnic... Quote
Casablanca Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Niestety piątek już jutro....marne szanse, że coś się ustali, ale może? irrational, beataczl coś o tym wie? :) Quote
Awit Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dlaczego jest taki problem z tym transportem? Tyle to już trwa. Chojnice są w okolicy Gdańska, tak? Nikt zupełnie nie jeździ z Gdańska do w-wy? Stąd już byłoby łatwiej ją do Krakowa dostarczyć. Quote
Casablanca Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Chojnice są 130 km od Gdańska "w dół" Polski... Quote
irrational Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 nic nie wie/ nie wiedziała, bo na pewno by się odezwała. Jak cisza, tzn nie ma netu :/ no nic, znowu przepadło :( Quote
Kava Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 czytam i czytam i nie moge wyjsc ze zdziwienia..... albo bierze sie pod uwage transport laczony albo nie.... z tego co irrational pisze, nie wchodzi on raczej w rachube... czy jestem w bledzie? , a moze nastapily jakies zmiany? jezeli transport laczony wchodzi w rachube to zupelnie nie rozumiem dlaczego Galeczka jeszcze siedzi w Chojnicach !!! przeciez Itske chce ja zawiesc z Gdanska do W-wy i to bezplatnie.... irrational a ty nie moglabys podskoczyc do W-wy i ja odebrac? Powiem wam, ze sciagnelam do siebie jamnisie za pomoca trasnportu laczonego. Malutka zniosla go bardzo dobrze, pomimo ze odleglosc byla jeszcze wieksza niz Chojnice-Krakow. Mala jechala z Lodzi do Mainz. W Rokitnie czekala dwa dni na transport z Niemiec, ktory ja do mnie przywiozl... Naturalnie ze byla zmeczona.... ale my przygotowalysmy ja mentalnie do tej podrozy i ona doskonale ja zniosla ( pomimo wieku i choroby) udalo mi sie to zorganizowac w przeciagu tygodnia. I do dzis jestem wdzieczna ludziom dobrej woli w Polsce i w Niemczech..... Quote
irrational Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 oficjalnie nie może być łączony.., ale przyznam się, że powoli mam już tego dość i każda opcja się liczy, tylko że jak widać nie ma ich zbyt wiele.. :( Quote
Kava Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Edward jest blizej i tez czeka na swoja szanse.... Quote
Igiełka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 zaglądam do Gałeczki a tu dalej nic.. Quote
Recommended Posts