irrational Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Kochani, oczywiście bardzo się cieszę!!!! info of beataczl zostało już potwierdzone przez Schronisko! Teraz jak już wszystko jest pewne, to będę wyprawkę przygotowywać ;) brakuje jeszcze wizyty przedadopcyjnej.. dziękuję za miłe słowa i doping! Quote
irrational Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ok, dzisiaj zawitał u mnie krakowski TOZ i jest pozytywnie! ba..! a jakże by inaczej !!! ;) :D czyli czekam na pieska!!! ;) Quote
rita60 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Bardzo się ciesze,ze maleńka bedzie miala swój domek:multi: Quote
Kava Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dziewczeta jakis transport by sie przydal dla malenkiej Quote
Casablanca Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 około 600 km, a więc...niewiem-około 8 h chyba :) Quote
avii Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='avii']o , jak Asior to spoko , rozezna po dogomaniacku jakby co do transportu sie tez dołożę ale przypomnijcie na pw zbiera się ? :roll: z uwagi na zawirowania u mnie , mniej mnie na dogo jakby co slac maila z profilu i dublowac na pw Quote
Casablanca Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jeszcze się nie zbiera ;) Zbierać się będzie jak ustalony będzie transport pewnie :) Już my przypomnimy :D Quote
beataczl Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kava napisał(a):dzieje sie cos????? pusto tu troche.... dzis wizyta przedadopcyjna AMIGI i Agamiki TOZowska byla na potrzeby schroniska /nie bylo nikogo z dogo stad druga wizyta/ Quote
Kava Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no to czekamy na raport a jak tam malutka? Quote
irrational Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no i po wizycie ;) całkiem sympatyczna godzinna rozmowa... Okazało się, że jedna z Pań pracuje w krakowskim schronisku, które przecież jest prowadzone przez KTOZ, więc w zasadzie nie wiem po to była ta wcześniejsza wizyta... Może dlatego, że nie ma tytułu 'inspektora', ale ok jak trzeba to trzeba ;) zobaczymy jakie będą konkluzje... Quote
Kava Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 narazie badzmy dobrej mysli ... a swoja droga, dobrze wiedziec jak panie sie staraja o dobro swoich podopiecznych....zeby tak i gdzie indziej bylo, moze uniknelo by sie wielu nieudanych adopcji... spijcie dobrze i do jutra.... Quote
beataczl Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 wiga138 napisał(a):coś więcej wiemy ? wizyta przedadopcyjna jest jak najbardziej pozytywna :-) dalej szukamy transportu :-( mysle,ze dla dobra Galeczki irrational powinna byc raczej BDT/z opcja na DS bo szykuja nam sie zbiorki na wizyte u okulisty i operacje oczu dla DS nie ma tylu opcji dofinansowania przez dogo na poczatku nie bylo wiadomo,ze Galeczka moze widziec i irrational chciala Ja adoptowac jako dom dla sleputkiej suni w miedzyczasie sie sytuacja zmienila -byc moze operacja oczu pomoze ( co moze potwierdzic tylko dobry okulista ) a na to juz trzeba dodatkowych funduszy (irrational poki co nie pracuje choc ma nadzieje na szybkie znalezienie pracy czego Jej oczywiscie zyczymy) irrational jest rowniez za takim rozwiazaniem BDT/ z opcja DS Quote
Casablanca Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 beataczl napisał(a):wizyta przedadopcyjna jest jak najbardziej pozytywna :-) dalej szukamy transportu :-( mysle,ze dla dobra Galeczki irrational powinna byc raczej BDT/z opcja na DS bo szykuja nam sie zbiorki na wizyte u okulisty i operacje oczu dla DS nie ma tylu opcji dofinansowania przez dogo na poczatku nie bylo wiadomo,ze Galeczka moze widziec i irrational chciala Ja adoptowac jako dom dla sleputkiej suni w miedzyczasie sie sytuacja zmienila -byc moze operacja oczu pomoze ( co moze potwierdzic tylko dobry okulista ) a na to juz trzeba dodatkowych funduszy (irrational poki co nie pracuje choc ma nadzieje na szybkie znalezienie pracy czego Jej oczywiscie zyczymy) irrational jest rowniez za takim rozwiazaniem BDT/ z opcja DS To miło ;) Quote
beataczl Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mamy transport - za 400 zl. przy cenie ropy 4,75 czy ktos z kontem moze zbierac kaske? Quote
Casablanca Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Hop, hop Cioteczki! Gałeczka szuka pomocy! :) Quote
irrational Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 jak nikt się nie zgłosi, to ja mogę użyczyć swoje konto, byle już wreszcie do przodu ;) wyprawka dla psia w 90% skompletowana, brakuje jedynie delikwenta :P no czekam i czekam... :s :P Quote
Casablanca Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Sądzę, że kilka Cioteczek pomoże naszej Małej ślepotce dojechać, ale trzeba najpierw wszystko do końca ustalić ;) Quote
Recommended Posts