Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, oczywiście bardzo się cieszę!!!!

info of beataczl zostało już potwierdzone przez Schronisko! Teraz jak już wszystko jest pewne, to będę wyprawkę przygotowywać ;)
brakuje jeszcze wizyty przedadopcyjnej..

dziękuję za miłe słowa i doping!

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='avii']o , jak Asior to spoko , rozezna po dogomaniacku
jakby co do transportu sie tez dołożę ale przypomnijcie na pw

zbiera się ? :roll:
z uwagi na zawirowania u mnie , mniej mnie na dogo
jakby co slac maila z profilu i dublowac na pw

Posted

no i po wizycie ;)

całkiem sympatyczna godzinna rozmowa... Okazało się, że jedna z Pań pracuje w krakowskim schronisku, które przecież jest prowadzone przez KTOZ, więc w zasadzie nie wiem po to była ta wcześniejsza wizyta... Może dlatego, że nie ma tytułu 'inspektora', ale ok jak trzeba to trzeba ;)

zobaczymy jakie będą konkluzje...

Posted

narazie badzmy dobrej mysli ...

a swoja droga, dobrze wiedziec jak panie sie staraja o dobro swoich podopiecznych....zeby tak i gdzie indziej bylo, moze uniknelo by sie wielu nieudanych adopcji...

spijcie dobrze i do jutra....

Posted

wiga138 napisał(a):
coś więcej wiemy ?

wizyta przedadopcyjna jest jak najbardziej pozytywna :-)
dalej szukamy transportu :-(

mysle,ze dla dobra Galeczki irrational powinna byc raczej BDT/z opcja na DS bo szykuja nam sie zbiorki na wizyte u okulisty i operacje oczu
dla DS nie ma tylu opcji dofinansowania przez dogo

na poczatku nie bylo wiadomo,ze Galeczka moze widziec i irrational chciala Ja adoptowac jako dom dla sleputkiej suni
w miedzyczasie sie sytuacja zmienila -byc moze operacja oczu pomoze ( co moze potwierdzic tylko dobry okulista ) a na to juz trzeba dodatkowych funduszy (irrational poki co nie pracuje choc ma nadzieje na szybkie znalezienie pracy czego Jej oczywiscie zyczymy)
irrational jest rowniez za takim rozwiazaniem BDT/ z opcja DS

Posted

beataczl napisał(a):
wizyta przedadopcyjna jest jak najbardziej pozytywna :-)
dalej szukamy transportu :-(

mysle,ze dla dobra Galeczki irrational powinna byc raczej BDT/z opcja na DS bo szykuja nam sie zbiorki na wizyte u okulisty i operacje oczu
dla DS nie ma tylu opcji dofinansowania przez dogo

na poczatku nie bylo wiadomo,ze Galeczka moze widziec i irrational chciala Ja adoptowac jako dom dla sleputkiej suni
w miedzyczasie sie sytuacja zmienila -byc moze operacja oczu pomoze ( co moze potwierdzic tylko dobry okulista ) a na to juz trzeba dodatkowych funduszy (irrational poki co nie pracuje choc ma nadzieje na szybkie znalezienie pracy czego Jej oczywiscie zyczymy)
irrational jest rowniez za takim rozwiazaniem BDT/ z opcja DS

To miło ;)