Casablanca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Awit napisał(a): A ktoś był na wizycie u Irrational? I jak ta adopcja ma wyglądać, Gałeczkę ktoś zawiezie? Miał być, ale czy dotarł-to nie wiem :D Tym zajmowała się beataczl ;) Jak już będzie wiadomo, że Gałeczka może być adoptowana, to będziemy zbierać kaskę na przewóz ;) Gałka będzie przewieziona, ale jak-to jeszcze nie do końca ustalone :) Quote
beataczl Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 wizyty jeszcze nie bylo, ale Asior niedlugo zrobi-kontakt tel. i adres podalam Quote
avii Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 beataczl napisał(a):wizyty jeszcze nie bylo, ale Asior niedlugo zrobi-kontakt tel. i adres podalam o , jak Asior to spoko , rozezna po dogomaniacku jakby co do transportu sie tez dołożę ale przypomnijcie na pw Quote
wiga138 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 avii napisał(a):o , jak Asior to spoko , rozezna po dogomaniacku jakby co do transportu sie tez dołożę ale przypomnijcie na pw ja też :):):) Quote
Casablanca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 beataczl napisał(a):wizyty jeszcze nie bylo, ale Asior niedlugo zrobi-kontakt tel. i adres podalam To fajnie :p Kurcze, żeby tylko jakieś wieści ze schroniska były to można by było odetchnąć :oops: Quote
irrational Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ok, schronisko napisało, ale tylko tyle, że odezwie się jutro ;) Quote
Kava Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ciesz sie i tym.... jutro juz zaraz.... trzymam kciuki Quote
Casablanca Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Chociaż takie wieści... Do jutra jakoś wytrzymamy :evil_lol: Quote
Casablanca Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 I jak?! I jak?! :errrr: :confused: Jakieś wieści?! :???::???::???: Quote
tequilla26 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Wiadomo coś? Od poczatku kibicuję Maleńkiej Gałeczce... Quote
irrational Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 w wielkim skrócie... Jest pozytywny odzew ze Schroniska! :bigcool: sprawa w toku, ale ogólnie jest dobrze ;) :jumpie: Quote
Awit Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='irrational']w wielkim skrócie... Jest pozytywny odzew ze Schroniska! :bigcool: sprawa w toku, ale ogólnie jest dobrze ;) :jumpie:[/QUOTE] No to faktycznie tyle się dowiedzieliśmy, że głowa mała:-) Powodzenia!! Quote
irrational Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 ojojoj... jaki głód informacji !!! :D nie wiem, co na tym etapie mogę więcej napisać... odpisałam na list, proszono mnie o wyrażenie zdania na pewne kwestie, a ja poprosiłam o kolejne informacje i czekam na odpowiedź :) trzeba wszystko uzgodnić i tyle, albo aż tyle ;) Rzeczy, które dla mnie są nie aż tak bardzo problematyczne, czyli transport i podpisanie dokumentów, dla Drugiej Strony stanowią sprawę kluczową i opóźniającą adopcję - trzeba to uszanować ;) w tym momencie wydaje mi się, że najważniejsze jest określenie terminu operacji i długości późniejszej rekonwalescencji. Bez tego nie można zorganizować transportu; nie da się tak naprawdę zrobić nic ponad to, co już zostało zrobione. po raz kolejny stwierdzę - musimy CIERPLIWIE czekać :) mam nadzieję, że ta odpowiedź jest już bardziej satysfakcjonująca ;) pozdrawiam Niecierpliwych i/lub Zmartwionych! Quote
Kava Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 WITAM NOCNE MARKI naleze do zmartwionych i cierpliwych. Irrational, podziwiam cie za twoje zrozumienie i otwartosc.... tak nalezy... bedziemy z "cierpliwoscia" oczekiwac dalszego przebiegu tej adopcji, dla ciebie duzo sil i sloneczka.... malutka nie ma zle w schronie, dbaja o nia i ona nie ma pojecia jakie zmiany ja oczekuja, wiec takze jest spokojna..... Quote
Betbet Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Uda się, uda...jest mi jej tak szkoda...tym bardziej, że właśnie teraz siedzi u mnie Stworek...też bidol ślepy, głuchy...starutki, zagłodzony...ale dostał swoją szansę w środę jedzie do nowego domu:) I to aż na śląsk! Śleputce też musi się udać, irrational powolutku,spokojnie, cierpliwie i będzie ok! Quote
wiga138 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 .....czekam cierpliwie.......:):):):):): Quote
Awit Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A później będziemy zachwycać się ślicznymi wzruszającymi zdjęciami szczęśliwych dziewczyn:-) Quote
beataczl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Galeczka dzis miala sterylke - czuje sie dobrze, a nawet juz drepcze sobie :smile: po 9.2 moze jechac do Krakowa wiec szukamy transportu na trasie zmienie tytul Quote
lika1771 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Super bardzo sie ciesze ze wszystko idzie w dobrym kierunku:lol: Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wspaniałe wieści :lol: --------- TUTAJ NA CITO POTRZEBNA POMOC My nie wiemy, co to miłość, ciepło, jedzenie.... Quote
Kava Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 supi, nawet nie wiecie jak sie ciesze.... irrational wielkie gratulacje, pewnie juz dreptasz? wyprawke dla malej zrobilas? droga bedzie daleka, ale przygotujemy mala mentalnie do niej ... no i do przeprowadzki... tak sie ciesze.... Quote
Awit Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To maleńka będzie mieszkała w Krakowie, a Chojnice to jakie to województwo? Tak bardzo się cieszę, że kochana już się szykuje do swojej Pańci, aż łza mi się w oku kręci. Będzie jechała w transporterze? Uczulcie kierowcę aby nie ufał, i nie wypuścił. Irrational Ty też bardzo uważaj, szelki, obroża, podwójna smycz. Szelki i obroża ciasno zapięte, tak by palec wszedł i będzie ok. I koniecznie adresatka, nawet na chwilę niech nie wychodzi bez adresatki. Na allegro są od 7zł. Miej kilka na zapas. Przepraszam, że tak o tym piszę, ale tyle psiaków ginie. Quote
Kava Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 masz racje Awit, lepiej sie dobrze zabezpieczyc i na zimne dmuchac. Ostroznosci nigdy nie dosyc, A szczegolnie, ze malutka nie widzi... Chojnice sa na Pomorzu to kawal drogi ( nie wiem jakie to teraz woj. kiedys bylo bydgoskie). Pieseczek na nowym miejscu tez wymaga szczegolnej troski, ale mysle ze Irrational da sobie rade.. Quote
Recommended Posts