Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Javena napisał(a):
Biedactwa ,głodne ,jesc szukają .Tez żoładki mają.:)

Dokladnie.
A zima nie odpuszcza. Czekaja na wiosnę bardziej niż my, schowani w ciepłych domach.

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monalisa4 napisał(a):
przez te dziki to wczoraj bym sie psów pozbyła ;(( o 23 wyszlismy z psami na spacer,ale do domu wrócić nie mogliśmy,najpierw byl atak na psy a potem na samochód straży miejskiej.

a cóż Wy w jakiejś leśniczówce mieszkacie

Posted

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze odwiedziny!!

ps. p. Wando, jak Pani myśli, chyba nie wypada zapytać tej Pani z Krakowa, która jedzie jutro po sunie do schroniska czy nie zabrałaby do Krakowa jeszcze jednej suni...?
Pewnie nie za bardzo...
Kurcze są aż 4 sunie do przewiezienia, a weekendowy transport nie wypalił i nie mogę za bardzo nic znaleźć..

Posted

zaraz wkleję fotki . bardzo miła para. Jednak prosze cie idź. Zresztą czeka na Ciebie.
Figa przede wzystkim za facetem, brzuch do góry-tak mu zaufała.
ten chłopak jest prawnikiem ma gończego polskiego tez Figę.Pokazywała mi zdjęcia poprzedniego pieska i dom

Posted

No to fajnie.Ja już dom obejrzałam ze wszystkich stron,bo szłam do przychodni,ale nie udało mi sie nikogo dostrzec.Jest fajny duży ogród.Miejsca do hasania dużo.

Posted

Poker napisał(a):
To suńka ma domek? Mogę się cieszyć? ŚLiczniasta jest .Tu tyle psiaków zawitało ,że już straciłam orientację.

dzięki Fidze inne pieski maja domki
Figusia ma jutro sterylkę a potem domek
Chyba sie jej kroi super domek w Chełmku.Tyle tych ogloszeń,róznych domków i nareszcie

Posted

Javena napisał(a):
Alez ta Figusia jest fajna. Jak kokietuje przyszłego pana....:)

Zapalala miloscia do nowego pana...beda dwie Figi do kwadratu...ciesze sie niezmiernie...