Jasza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Javena napisał(a):Biedactwa ,głodne ,jesc szukają .Tez żoładki mają.:) Dokladnie. A zima nie odpuszcza. Czekaja na wiosnę bardziej niż my, schowani w ciepłych domach. Quote
wtatara Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Monalisa4 napisał(a):przez te dziki to wczoraj bym sie psów pozbyła ;(( o 23 wyszlismy z psami na spacer,ale do domu wrócić nie mogliśmy,najpierw byl atak na psy a potem na samochód straży miejskiej. a cóż Wy w jakiejś leśniczówce mieszkacie Quote
fizia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze odwiedziny!! ps. p. Wando, jak Pani myśli, chyba nie wypada zapytać tej Pani z Krakowa, która jedzie jutro po sunie do schroniska czy nie zabrałaby do Krakowa jeszcze jednej suni...? Pewnie nie za bardzo... Kurcze są aż 4 sunie do przewiezienia, a weekendowy transport nie wypalił i nie mogę za bardzo nic znaleźć.. Quote
fizia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Przepraszam,nie odebrałam, ale miałam zajęcia, a za 3 minuty powinnam mieć następne. Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jestem ciekawa,bo nie wiem ,czy będę musiała isć na tą wizyte ,czy nie. Quote
wtatara Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 zaraz wkleję fotki . bardzo miła para. Jednak prosze cie idź. Zresztą czeka na Ciebie. Figa przede wzystkim za facetem, brzuch do góry-tak mu zaufała. ten chłopak jest prawnikiem ma gończego polskiego tez Figę.Pokazywała mi zdjęcia poprzedniego pieska i dom Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No to fajnie.Ja już dom obejrzałam ze wszystkich stron,bo szłam do przychodni,ale nie udało mi sie nikogo dostrzec.Jest fajny duży ogród.Miejsca do hasania dużo. Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [email protected] [quote name='wtatara']podaj meila Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 .......Teraz ,to już pomniejszyłam na amen,ALE WAZNE ,ŻE WIDAĆ. Quote
Poker Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To suńka ma domek? Mogę się cieszyć? ŚLiczniasta jest .Tu tyle psiaków zawitało ,że już straciłam orientację. Quote
wtatara Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 super-dzieki ale one za duze i trzeba je pomniejszyć bo się przyczepią Te chyba trzeba usunąć Quote
wtatara Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Poker napisał(a):To suńka ma domek? Mogę się cieszyć? ŚLiczniasta jest .Tu tyle psiaków zawitało ,że już straciłam orientację. dzięki Fidze inne pieski maja domki Figusia ma jutro sterylkę a potem domek Chyba sie jej kroi super domek w Chełmku.Tyle tych ogloszeń,róznych domków i nareszcie Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Z widzenia znam ,ale jakby ktos nazwisko powiedział ,to nie miałabym pojecia. Quote
Javena Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Alez ta Figusia jest fajna. Jak kokietuje przyszłego pana....:) Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Javena napisał(a):Alez ta Figusia jest fajna. Jak kokietuje przyszłego pana....:) Zapalala miloscia do nowego pana...beda dwie Figi do kwadratu...ciesze sie niezmiernie... Quote
Recommended Posts