Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa musi być jakaś dobrą wróżką :)

Już jeden wątek, na którym była była zaczarowany :)
A ten tez tak mi się coś zdaje, że ma magiczną moc :) wszystkie psiaki, które tu wklejałam, mają już Domy :)
ah no jeszcze poza Malinką i Jagódką, ale One jeszcze nie były ogłaszane, mam nadzieję, ze i Im się uda.

Irysek w DT z zaklepanym DS, czeka tylko na odbiór.
Kukusia ma Domek.
Psotka ma Domek.
Lara ma Domek - chociaż tu się trochę martwię, bo Pani napisała, ze jest słodka i miła, tylko Jej 6 letnia córka zaczęła kichać...mam nadzieję, ze to przeziębienie, nie alergia....

a dzisiaj do Domu pojechała dzięki Figu - Mika :)

Posted

Bardzo się cieszę, że Figa tak szybko doszła do siebie :)

Kikunia to cudna psina, p. Irenka będzie z Niej miała pociechę :)

Skoro Figa przynosi szczęście, to wkleję psiaki, którym staramy się pilnie znaleźć Dom....

Już wysłana do Nadziei Dobermana...Kora...
Ma 9 lat, oddana przez właścicieli podobno z powodu trudnej sytuacji życiowej...
Zupełnie nie radzi sobie w schronisku...nie potrafi się nawet załatwiać w boksie, przyzwyczajona do spacerów..
http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/528

Muszę Jej założyć wątek, może tutaj na dogo uda się znaleźć jakąś pomoc

I jest jeszcze cudna rodzinka - Morelka i Jej 2 synków.
Synkowie mają 6 tyg, już są samodzielni i właściwie mogliby iść do adopcji, bo im dłużej w schronisku, tym dla takich maluchów gorzej...
Morelka ma 1,5 roku, jest urocza.

Posted

Morelka jest niewielka, ale zapytam dokładnie Mariusza ile może ważyć i mieć wzrostu.
Jest młoda, ma 1,5 roku, podobno strasznie fajna i przyjacielska.
W schronisku niedługo.
Lgnie do ludzi, szuka kontaktu.

Posted

Wysłałam maila - jutro powinnam mieć rano pewnie odpowiedź odnośnie wzrostu.
Zapytałam, jaka jest w porównaniu z Psotką, bo Psotki zdjęcia mam przy człowieku, można by było Pani pokazać.

A Pani z Łodzi szuka jakiej suni?

Posted

pod warszawą jest maleńka sunia , która się błąka. Jest śliczna, maleńka , kudłata.
Może Fizia coś znajdzie u siebie. Te jej kudłate czaerne sunie tez małe- one są podobne do kukuni. Może Mariusz by zrobił wiecej fotek i wysłał.

Posted

Javena napisał(a):
Też mam panią ,która szuka malutkiego psa. Mieszka w bloku ,ma małe mieszkanie ,to i piesek musi byc mały :):)

dziewczyna z warszawy ma w jakimś schronisku o którym prawie nikt nie wie takie cudeńka malutkie. Wczoraj tam była , fotki ma przesłać wieczorem

Posted

Morelka jest średnim pieskiem, więc raczej odpada dla tych Pań

"Morelka i maluchy mają się dobrze. Morelka to bardzo wesoła, młoda sunia chętna do kontaktu, większa od Psotki, to piesek średniej wielkości. Ogólnie polecam choć wolałbym najpierw znaleźć dom maluchom."

Poproszę jeszcze o zdjęcia tych 2 suń podobnych do Figi - jak nie teraz, to może w przyszłości się uda.