fizia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 VERA sunia wiek ok. 2 lata w schronisku od 04.01. 2011r. Trochę wystraszona ale spokojna, nie jest agresywna w stosunku do innych psów i ludzi potrzebuje odbudowy zaufania. Quote
fizia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 LORI sunia wiek ok. 1 roku w schronisku od 23.02.2011r. ... Energiczna, wesoła, chętna do zabawy i pieszczot. Quote
Javena Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Wszystkie z waszego schroniska? Jak bede miała chwile ,porobie ogłoszenia. Takie malizny w schronie. ....Moja siostra jest zachwycona Perełką . Jak dobrze ,ze nie siedzą w tym strasznym miejscu. Quote
fizia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Tak, wszystkie są z Asa tu są ogłoszenia przykładowe dla Lori http://warszawa.szerlok.pl/oferta/lori-i-jak-tu-sie-nie-zakochac-w-tak-pieknym-usmiechu--ID5ltc.html i Very http://warszawa.szerlok.pl/oferta/malutka-vera-niesmialo-prosi-o-milosc-ID5lsF.html A jakbyście słyszały o kimś, kto chce kotka...do mojej sąsiadki przybłąkała się na os. Oficerskim koteczka, cudna, wysterylizowana, domowa, czysta, zdrowa, przymilna, ma 2 lata - moze się komuś zgubiła.. http://www.dogomania.pl/threads/203886-Cudna-domowa-kotka-znaleziona-w-okolicach-ul.-Mogilskiej-w-Krakowie ***************************************************************************** Jutro Figunia wyjeżdża do Domu prawda? Kurcze pewnie smutno będzie..... Ale proszę sobie pomyśleć, że gdyby nie DT, to pewnie biedna siedziałaby tam jeszcze i to nie wiadomo jak długo... A tak to ma szansę na wspaniałe, wesołe życie. Dzięki serdeczne za to!!! Quote
wtatara Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 jutro to nie wiem jak bedzie bo płakałam juz dzisiaj. pani Aniea sie cieszy . A my? Jeszcze w pracy miałam do kitu dzien, wczoraj na Dogo. Dobrze ze konczy sie ten tydzien Quote
wtatara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 bardzo dziękuję Ja wkleję te z pożegnania Quote
fizia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jeszcze raz ukłony i ogromnie podziękowania dla Pani Wandy i całej Jej Rodziny!!!! Quote
Javena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ooooo rety ,Figusia w Chełmku. Widac ,ze dobrze sie czuje .Wywala brzuchol .Gania po ogródku. Wtatara ,dzięki !!!!! Nie płacz czasem . Quote
wtatara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Jasza']Trzymasz się jakoś Wtatara?[/QUOTE]. W sobote było OK. Cieszyłam sie ze tak chetnie wsiadła do samochodu i pojechała. A teraz nie jest wesoło, a raczej bardzo bardzo smutno no nie trzymam się Quote
wtatara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='fizia']Jeszcze raz ukłony i ogromnie podziękowania dla Pani Wandy i całej Jej Rodziny!!!! śliczne kwiaty i jeszcze sliczniejsza Fgusia Dzięki Quote
wtatara Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a teraz powiem Wam żart. Zadzwoniła dzisiaj babka z Tarnowa i chciała Figusię do budy do pilnowania domu Quote
Javena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='wtatara']a teraz powiem Wam żart. Zadzwoniła dzisiaj babka z Tarnowa i chciała Figusię do budy do pilnowania domu[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a TOS MNIE ROZBAWIŁA. Ci ludzie ,to naprawde mają w głowach sieczkę. Quote
__Lara Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 hahahaha, ta sunia to ma wzięcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Javena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Wysłałam pani ,KTÓRA PISAŁA W SPRAWIE RATLERKA ,zdjecie Very.ma sie zastanowic.Spodobała jej sie. Quote
fizia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dzięki serdeczne Mariusz coś pisał, że był w Jej sprawie telefon, ale nie wiem czy coś z tego wyszło, powinnam wiedzieć wieczorem. Od wczoraj do schroniska przybyło nowych 7 psów, w tym 2 szczeniaki..... Quote
fizia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Za to ta malenka Zizi ma szansę na super DT, w którym teraz jest Drako, golden z naszego schroniska - ale On w piątek idzie do swojego Domu i jest szansa dla Zizi - byc może nawet będzie mogła tam zostać na stałę :) Quote
Poker Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 wtatara, trzymaj się , znam ten ból aż za dobrze. Inne bidy czekają, trzeba klin klinem potraktować. Quote
Recommended Posts