coronaaj Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wtatara napisał(a):jak juz pisałam muszę ją wysterylizować. Sterylka jest umówiona na piątek na 16. Wczoraj rozmawiałam z wetem ,mówił ze mozna.W piątek o 16 zabieg.Musi to byc domek niedaleko Krakowa, aby w niedługim czasie po zabiegu ja zawieść Wiem, ze ciezko ale domek sie znajdzie...sterylka to pierwsza sprawa, nie oddawalabym jej dopoki nie bedzie rekonwalascencji....nie za szybko... Dostalas zdjecia? Pakus jak chce to wskakuje, Borrego to samo...mowie o tych schodkach... Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Florka jedzie do domu!!! Świetnego. Czy byłaby szansa, żebyś przywiozła małą do Katowic w poniedziałek około 16.00? Z Katowic mniej więcej o tej godzinie Figu jedzie do Warszawy i moglaby Florkę zawieźć do domu. Koszt paliwa zwrócę. Agnieszka. Quote
wtatara Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 odpisałam na watku Florci-przykro mi. Quote
Kenny Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witaj Figunia...co u Ciebie słychać mała? Quote
coronaaj Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 wtatara napisał(a):wysłałam Ci MMS Dziekuje dostalam...Iwonka sliczna...kciuki za Figunie trzymam. Quote
fizia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Przepraszam Wtataro, teraz zobaczyłam, że dzwoniłaś, a ja byłam na urodzinach chrześnicy i było tam tak głośno, że telefon zostawiony w przedpokoju sobie grał, a ja nic nie słyszałam. Kciuki trzymam oczywiście! Quote
coronaaj Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='wtatara']wyczyść skrzynkę Nastepna powinna miec subskrypcje za 30zl...na rok... Przepis podaje na jedzonko dla psow od Asiorka... Wysokokaloryczna, lekkostrawna odżywka podawana przy chorobach, niedożywieniu, rekonwalescencji 1 cały kurczak (z małymi kośćmi, skórą, tłuszczem) 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka suplementu witaminoweg 1 filiżanka karmy suchej 2 łyżki otrąb 3-4 jajka 1 filiżanka tłuszczu po czyszczeniu mięsa (nie gotowane) przygotowanie: Kurczaka, tłuszcz, karmę i jajka zmiksuj na jednolitą masę. Przełóż do garnka i gotuj 30 minut. Następnie dodaj pozostałe składniki i zmiksuj. Niesamowicie wzmacnia zwierza[FONT=tahoma, sans-serif]ka ...[/FONT][FONT=tahoma, sans-serif] "[/FONT] Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 nie masz jeszcze coś podobnego do Figi- domek w Krakowie-dzisiaj idę zobaczyć. Dla Figi szykuje się coś dalej ale nie chcę zapeszać Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie zapeszaj. Nic nie pisz. Tylko sprawdzaj domek i ....wtedy to juz się będziemy cieszyć! Quote
fizia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 oh to ja mocno trzymam kciuki! Kurcze w Jamrozowiźnie są te podobne sunie, Mariusz mówił, że wyśle do Wtatary cos więcej o Nich, ale nie wiem czy miał czas. Wszyscy w schronisku są zakochani w Psotce - może Ją by ktoś zechciał? Jest mała i przesłodka. Jest młodziutka ma ok 1 roku W schronisku jest od 4.01.2011r "Widziałam dzisiaj Psotę... to najpiękniejszy mieszaniec jakiego widziałam, żywa radosna iskierka, aż się buzia uśmiecha na jej widok. Domku dla Psotki - odezwij się!!!!" "Psota to wulkan bardzo energiczna, młoda sunia.Ludzi traktuje jak ,,bóstwa" jakby mogła, to by się wkręciła w człowieka, nawet jak ją wypuściłem, to nie musiałem jej brać na smycz, odbiegła kawałek i zaraz wracała aby być blisko" Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 jaka ona duża- ona chce tak do 8 kg. Mogę wysłac pani z katowic też Quote
fizia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='fizia']Przesyłam zdjęcia tylko nic na razie inie umiem powiedzieć oprócz tego , że garną się do człowieka. Jak się któraś spodoba to opiszę dokładniej. Są jeszcze te 3 sunieczki - nie wiem czy jest szansa pokazania Quote
fizia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='fizia']Natomiast, jakby jeszcze jakieś Domki zostały, to do pilnej adopcji jest KIZI źle znosi warunki schroniskowe, taka jest zagubiona, ale spokojna nie agresywna Śliczna, o bursztynowych oczach. Mała. Lgnie do człowieka. Bardzo młoda - ma zaledwie rok. W schronisku od 06.11.2010 http://krakow.szerlok.pl/oferta/kizi-mala-przemila-sunia-o-bursztynowych-oczach-ID4duf.html (0-34) 3215987 Kizi tez pilnie szuka Domu a także Lara - Pstoka jest od Niej mniejsza, też się zaraz postaram dowiedzieć ile ważą mniej więcej http://krakow.szerlok.pl/oferta/lara-piekna-sunia-szczeniaczek-mix-jamnika-prosi-o-dom-ID4UAm.html wszystkie młode, Lara ok. 7 m-cy, Pstoka i Kizi ok. roku Ale przede wszystkim trzymam kciuki za Figę!!! niech się Jej wreszcie uda!!! Quote
Javena Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Przecież ktos pisał ,ze Lara znalazła dom. Ja jej zdjecie skasowałm na Nk. Quote
fizia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Może stąd ta pomyłka, że Lara faktycznie miała już zaklepany dom, był też załatwiony łaczony transport i w ostatniej chwili pani się wycofała, bo okazało sie, ze ma pogżrzeb w rodzinie i napisała, że życzy Larze dobrego domu A Pstoka jest porównywalnej wielkości, jak Figa - ma ok. 8 kg Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 dobra robię fotki i pokazuję.Ta lala z OŚWIECIMIA TEZ PODOBNA DO fIGI ALE MA DOMEK Quote
Javena Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 NAWET WĄTEK SIE DOBRZE NIE ROZKRECIŁ ,ZROBIŁAM OGŁOSZENIA I DOMEK MA. http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!/page138 TU TEŻ MOŻNA ZNALEZĆ MIKRUSKI Z RÓŻNYCH STRON. Quote
Recommended Posts