Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wtatara napisał(a):
jak juz pisałam muszę ją wysterylizować. Sterylka jest umówiona na piątek na 16. Wczoraj rozmawiałam z wetem ,mówił ze mozna.W piątek o 16 zabieg.Musi to byc domek niedaleko Krakowa, aby w niedługim czasie po zabiegu ja zawieść

Wiem, ze ciezko ale domek sie znajdzie...sterylka to pierwsza sprawa, nie oddawalabym jej dopoki nie bedzie rekonwalascencji....nie za szybko...

Dostalas zdjecia? Pakus jak chce to wskakuje, Borrego to samo...mowie o tych schodkach...

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florka jedzie do domu!!!
Świetnego.
Czy byłaby szansa, żebyś przywiozła małą do Katowic w poniedziałek około 16.00?
Z Katowic mniej więcej o tej godzinie Figu jedzie do Warszawy i moglaby Florkę zawieźć do domu.
Koszt paliwa zwrócę.
Agnieszka.

Posted

Przepraszam Wtataro, teraz zobaczyłam, że dzwoniłaś, a ja byłam na urodzinach chrześnicy i było tam tak głośno, że telefon zostawiony w przedpokoju sobie grał, a ja nic nie słyszałam.

Kciuki trzymam oczywiście!

Posted

[quote name='wtatara']wyczyść skrzynkę

Nastepna powinna miec subskrypcje za 30zl...na rok...

Przepis podaje na jedzonko dla psow od Asiorka...

Wysokokaloryczna, lekkostrawna odżywka podawana przy chorobach, niedożywieniu, rekonwalescencji

1 cały kurczak (z małymi kośćmi, skórą, tłuszczem)
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżka suplementu witaminoweg
1 filiżanka karmy suchej
2 łyżki otrąb
3-4 jajka
1 filiżanka tłuszczu po czyszczeniu mięsa (nie gotowane)
przygotowanie:
Kurczaka, tłuszcz, karmę i jajka zmiksuj na jednolitą masę.
Przełóż do garnka i gotuj 30 minut. Następnie dodaj pozostałe składniki i zmiksuj.

Niesamowicie wzmacnia zwierza[FONT=tahoma, sans-serif]ka ...[/FONT][FONT=tahoma, sans-serif] "[/FONT]

Posted

oh to ja mocno trzymam kciuki!

Kurcze w Jamrozowiźnie są te podobne sunie, Mariusz mówił, że wyśle do Wtatary cos więcej o Nich, ale nie wiem czy miał czas.

Wszyscy w schronisku są zakochani w Psotce - może Ją by ktoś zechciał?

Jest mała i przesłodka.

Jest młodziutka ma ok 1 roku
W schronisku jest od 4.01.2011r

"Widziałam dzisiaj Psotę... to najpiękniejszy mieszaniec jakiego widziałam, żywa radosna iskierka, aż się buzia uśmiecha na jej widok. Domku dla Psotki - odezwij się!!!!"

"Psota to wulkan bardzo energiczna, młoda sunia.Ludzi traktuje jak ,,bóstwa" jakby mogła, to by się wkręciła w człowieka, nawet jak ją wypuściłem, to nie musiałem jej brać na smycz, odbiegła kawałek i zaraz wracała aby być blisko"

Posted

[quote name='fizia']Przesyłam zdjęcia tylko nic na razie inie umiem powiedzieć oprócz tego , że garną się do człowieka. Jak się któraś spodoba to opiszę dokładniej.

Są jeszcze te 3 sunieczki - nie wiem czy jest szansa pokazania

Posted

[quote name='fizia']Natomiast, jakby jeszcze jakieś Domki zostały, to do pilnej adopcji jest KIZI

źle znosi warunki schroniskowe, taka jest zagubiona, ale spokojna nie agresywna

Śliczna, o bursztynowych oczach.
Mała.
Lgnie do człowieka.
Bardzo młoda - ma zaledwie rok.
W schronisku od 06.11.2010

http://krakow.szerlok.pl/oferta/kizi-mala-przemila-sunia-o-bursztynowych-oczach-ID4duf.html

(0-34) 3215987

Kizi tez pilnie szuka Domu

a także Lara - Pstoka jest od Niej mniejsza, też się zaraz postaram dowiedzieć ile ważą mniej więcej

http://krakow.szerlok.pl/oferta/lara-piekna-sunia-szczeniaczek-mix-jamnika-prosi-o-dom-ID4UAm.html

wszystkie młode, Lara ok. 7 m-cy, Pstoka i Kizi ok. roku

Ale przede wszystkim trzymam kciuki za Figę!!! niech się Jej wreszcie uda!!!

Posted

Może stąd ta pomyłka, że Lara faktycznie miała już zaklepany dom, był też załatwiony łaczony transport i w ostatniej chwili pani się wycofała, bo okazało sie, ze ma pogżrzeb w rodzinie i napisała, że życzy Larze dobrego domu

A Pstoka jest porównywalnej wielkości, jak Figa - ma ok. 8 kg