Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma nadal domu i mam juz dość. Taka sliczna , ułozona i kolejne domki lecą w dół. Chyba wylecze sie na jakis czas z tymczasów. Mój TZ tez mi chyba nie pozwoli. Jeździ ze mna na te wizyty, ja trace mase forsy na rozmowy komórkowe i na tym koniec.Teraz jeszcze ta ciąża urojona, która zablokowała sterylkę i co mam dalej robic.

Posted

Na tym zdjęciu wygląda cudnie, że tez jeszcze nikt się nie zakochał:shake:.

Sędziszowa nie ma co żałować, pewnie przestraszyli się wizyty przedadopcyjnej, bo nie wierzę,ze tak nagle znaleźli innego psa.

Posted

Sędziszowa nie ma co żałować, pewnie przestraszyli się wizyty przedadopcyjnej, bo nie wierzę,ze tak nagle znaleźli innego psa.
tez mi się wydaje ,że to lipa...

Posted

Czasem tak bywa. Wszystko odpada,bo gdzieś jakis domek dla Figi jest ,tylko domek jeszcze o tym nie wie. Fakt ,pieniazki leca.ale będzie dobrze ,napewno.

Posted

Wtatara - najgorsze jest to, że im dlużej Figa jest u Was tym bardziej przeżyje i ona i Wt i Wasze psy - rozstanie.
Mam nadzieje, że z wiosną telefony sie rozdzwonią.
Ale czasem mi juz ręce opadają...

Posted

Czasami tak jest,że fajny psiak bardzo długo czeka, ale tylko po to,żeby potem trafic do najlepszego domu na świecie i tak pewnie będzie w przypadku tej ślicznotki:).

Posted

erka napisał(a):
Czasami tak jest,że fajny psiak bardzo długo czeka, ale tylko po to,żeby potem trafic do najlepszego domu na świecie i tak pewnie będzie w przypadku tej ślicznotki:).

zgadzam się w 100%! tak właśnie było z moim Poldkiem :)

Posted

Poker napisał(a):
Nie załamuj się.Po prostu ona musi trafić do najlepszego domku, więc trzeba trochę poczekać.

Poker ona mi nie przeszkadza, tylko wzajemne relacje coraz to bardziej sie zaciesniają i to staje sie niebezpieczne

Posted

Kurcze niby są chętni, a nic z tego nie wynika...

A jak jest z tą sterylką?
Moja znajoma chciała wysterylizować teraz w lutym swoją sunię. Ale okazało się, że ta ma ciążę urojoną. Weterynarz powiedziała, że w takim wypadku, ma mieć sterylkę dopiero po następnej cieczce i to bez odczekiwania tych 2 czy 3 miesięcy, bo wtedy jest najbezpieczniej w przypadku suk z tendencjami do urojonych ciąż.