Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki serdeczne!!

Czekam na wiadomości od Mariusza i zdjęcia

Mam nadzieję, ze się uda - tym bardziej, że Pani z Tarnowa, która miała wziąć Larę, ale miała pogrzeb w rodzinie, dzisiaj napisała, że nadal Ją chce, może przyjechać po Nią do krakowa, pokrywa koszty transportu - więc sunie mogłyby się ewentualnie zabrać razem.
A o Psotkę też dostałam dzisiaj maila - może i Jej sie uda :)

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze podrzuc pani , no jednej z pan...nie ma jednego oczka malutka, sliczna..

Imie Fiszka....watek...zagladnijcie...wyciaghamy ja ze schronu...no mysle..juz wyleczona ale stracila jedno oczko

http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkana%C5%9Bcie-lat-prze%C5%BCy%C5%82a-wypadek-ale-straci%C5%82a-oko.-Ma%C5%82a-fiszka-nie-chce-umiera%C4%87?p=16403996#post16403996

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
ul. Gajowa 7a
62-510 Konin
tel stacjonarny 63 243 80 38
lub Marta 513 252 632

Posted

Wtataro - serdeczne dzieki za tą mordeczkę, która nawet do tej pory imienia nie miała, a teraz proszę - piękne życie przed Nią!

Strasznie się cieszę :)

Posted

[quote name='fizia']Cudna Fiszka

Ja dzisiaj mam mieć zdjęcia i wiadomości o tej suni dla Pani z Krakowa.

Być może w weekend uda się ten transport

Fiszka ma potencjalny domek , oby domek przeszedl PA ..pojedzie do Pabianic...dzisiaj same dobre wiesci..

Irysek tez cudowny...

WTATARA ..Pipi potwierdzila paczke bardzo dziekuje...te koldry , koce zalatwiajcie ...Fizia co Tobie potrzeba?

Posted

przez te dziki to wczoraj bym sie psów pozbyła ;(( o 23 wyszlismy z psami na spacer,ale do domu wrócić nie mogliśmy,najpierw byl atak na psy a potem na samochód straży miejskiej.