Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze sa tam jeszcze jakies długowłose małe puchatki? Takie jak Rondelinek z ŻYWCA. Rondo już jedzie do domu a jeszcze jest pani chetna w Bielsku B.

Posted

[quote name='wtatara']przecież w schronisku w Częstochowie są takie 2 sunie podobne do tego . Wczesniej na wątku Figi Są wklejone. Fizia wklejała - zobacz proszę[/QUOTE]
Chodzi o Malinkę i Jagódkę? Te zdjecia słabe. Podesle.Zobaczymy?

Posted

a księżniczka Figa szybko się uczy. Gdy sie teraz z nią wychodziło na spacerki to po schodach się ja nosiło. Obecnie już wie i czeka aby ją wziąć na ręce i przenieść.Przecież zrobili mi taką krzywdę

Posted

[quote name='wtatara']może ja poproszę ze ktoś szuka podobnej suni. Napisać do niego?[/QUOTE]

Dziękuję, ale myślę, że to nie jest potrzebne - ja mówiłam, że są osoby zainteresowane.
Wczoraj wieczorem napisał, że postara się jak najszybciej
Tylko w boksie mówi, że to nie ma sensu, bo wszystkie psiaki biedne się pchają na kolana i nie ma jak zrobić zdjęć
A musi mieć chwilę, zeby je wyprowadzić z boksu i zrobić zdjęcia.

Posted

Cudo!!!!

A czy Figa po sterylizacji była smutna, przygnębiona?
Bo napsiała do mnie Karolina, ze ta podobna do Figi Tosia, która jest na DT w Warszawie - po sterylizacji nie chce jeść, pić, jakby miała depresję.
Jeżdżą codziennie do lekarza, niby wszystko OK, lekarz mówi, że może być bardziej wrażliwa na ból
Co to może się dziać?

Posted

Figa jest smutna, leży ale zaczyna się już bawić i z pieskami i zabawkami.
Jednak od początku je i pije. W pierszych dniach jadła tylko mięsko a teraz zajada już wszystko.jednak picie to wygląda tak ze księżniczce sie przynosi do łóżka.Figusi chyba przeszkadza kubrak i to przez to nie chce chodzić.Może też być po takiej sterylce burza hormonów, przecież to się wszystko zmienia

Posted

[quote name='fizia']Przekaże Karolinie, mam nadzieję, ze to tylko przejściowe smutki[/QUOTE]

Cioteczki ona przeszla operacje...nie dziwcie sie, ze pierwsze dni sa dla niej nie za bardzo....rekonwalescencja....bedzie wesola jak wydobrzeje..moje sa zestresowane jak wracaja od groomera (salaon pieknosci) czy weta...jade wesole, kazdy by sie pchal do samochodu pierwszy , a potem spia w samochodzie...w domu dochodza do siebie..

Posted

Malinka numer 1414 jest w schronisku od października 2010, mała, miła, spokojna sunia, garnie sie do człowieka

**********************************************************************************

Ziza

Ma ok. 5 lat

Jest namniejszym psiakiem w schronisku.

Spokojna, grzeczna, łagodna sunia...

W schronisku od września 2010