fizia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cudenka z tej Kukuni i Figuni :) Jakie Figa ma twarzowe wdzianko :) Mogę się poczęstować zdjęciami i dać na fb? Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ależ oczywiście. Sunie są podobne bo szukałam Pani suni podobnej do Figusi Quote
Javena Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Moze sa tam jeszcze jakies długowłose małe puchatki? Takie jak Rondelinek z ŻYWCA. Rondo już jedzie do domu a jeszcze jest pani chetna w Bielsku B. Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 przecież w schronisku w Częstochowie są takie 2 sunie podobne do tego . Wczesniej na wątku Figi Są wklejone. Fizia wklejała - zobacz proszę Quote
Javena Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='wtatara']przecież w schronisku w Częstochowie są takie 2 sunie podobne do tego . Wczesniej na wątku Figi Są wklejone. Fizia wklejała - zobacz proszę[/QUOTE] Chodzi o Malinkę i Jagódkę? Te zdjecia słabe. Podesle.Zobaczymy? Quote
fizia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jest ta Jagódka i Malinka ze schroniska pod Częstochową, ale cały czas czekam na więcej zdjęć. Quote
Javena Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Własnie .Podesłałam te zdjecia ,ale one mało pokazują:) Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 trzeba poprosić p. mariusza aby zrobił fotki . Tak robiłysmy z Kukunią . Może akurat Quote
fizia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja już prosiłam, tylko cyba coś się czasowo nie może wyrobić, ale obiecał, że jak znajdzie chwilę to Im zrobi lepsze Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 może ja poproszę ze ktoś szuka podobnej suni. Napisać do niego? Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 a księżniczka Figa szybko się uczy. Gdy sie teraz z nią wychodziło na spacerki to po schodach się ja nosiło. Obecnie już wie i czeka aby ją wziąć na ręce i przenieść.Przecież zrobili mi taką krzywdę Quote
fizia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='wtatara']może ja poproszę ze ktoś szuka podobnej suni. Napisać do niego?[/QUOTE] Dziękuję, ale myślę, że to nie jest potrzebne - ja mówiłam, że są osoby zainteresowane. Wczoraj wieczorem napisał, że postara się jak najszybciej Tylko w boksie mówi, że to nie ma sensu, bo wszystkie psiaki biedne się pchają na kolana i nie ma jak zrobić zdjęć A musi mieć chwilę, zeby je wyprowadzić z boksu i zrobić zdjęcia. Quote
fizia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Niestety na razie nie mam jeszcze tych zdjęć Ale pomyślałam jeszcze o KIZI Ona jest niewielka, ma ok. 1,5 roku - i bardzo pilnie szuka domu, bo źle znosi schronisko, jest zagubiona i smutna... bardzo miła, nieśmiała, delikatna w schronisku od 6 listopada 2010 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/kizi-mala-sunia-o-bursztynowych-oczach-pilne-ID5hv0.html Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/203794-maleńka-sunia-w-schronie-Warszawa?p=16458951#post16458951 zapraszam na wątek malenkiej suni. czy ktos mógłby zniejszyc zdjecia nastepnej suni di nowego watku Quote
t_kasiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 poprzedni post też był mój :) ale wracamy do pięknej Figi ;) oj zmęczyło mnie już pozowanie Quote
fizia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cudo!!!! A czy Figa po sterylizacji była smutna, przygnębiona? Bo napsiała do mnie Karolina, ze ta podobna do Figi Tosia, która jest na DT w Warszawie - po sterylizacji nie chce jeść, pić, jakby miała depresję. Jeżdżą codziennie do lekarza, niby wszystko OK, lekarz mówi, że może być bardziej wrażliwa na ból Co to może się dziać? Quote
wtatara Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Figa jest smutna, leży ale zaczyna się już bawić i z pieskami i zabawkami. Jednak od początku je i pije. W pierszych dniach jadła tylko mięsko a teraz zajada już wszystko.jednak picie to wygląda tak ze księżniczce sie przynosi do łóżka.Figusi chyba przeszkadza kubrak i to przez to nie chce chodzić.Może też być po takiej sterylce burza hormonów, przecież to się wszystko zmienia Quote
fizia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Przekaże Karolinie, mam nadzieję, ze to tylko przejściowe smutki Quote
coronaaj Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='fizia']Przekaże Karolinie, mam nadzieję, ze to tylko przejściowe smutki[/QUOTE] Cioteczki ona przeszla operacje...nie dziwcie sie, ze pierwsze dni sa dla niej nie za bardzo....rekonwalescencja....bedzie wesola jak wydobrzeje..moje sa zestresowane jak wracaja od groomera (salaon pieknosci) czy weta...jade wesole, kazdy by sie pchal do samochodu pierwszy , a potem spia w samochodzie...w domu dochodza do siebie.. Quote
fizia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Malinka numer 1414 jest w schronisku od października 2010, mała, miła, spokojna sunia, garnie sie do człowieka ********************************************************************************** Ziza Ma ok. 5 lat Jest namniejszym psiakiem w schronisku. Spokojna, grzeczna, łagodna sunia... W schronisku od września 2010 Quote
Recommended Posts